Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penny34_

aniołkowa mamusia [*] -dziś miałabyś 6 lat córeczko

Polecane posty

Gość penny34_autorka
:(

Czekam na aniołka z obiadem. Niedługo już wrzesien zaczniesię szkoła. Gdzie jesteś Gabrielo??? obiad stygnie :( Na deser kupiłam Monte w biedronce czteropak. Zjadłabyś ze smakiem czekam... Kocham Cię Całym Sercem Aniołku ;*

Gość gość
co ty wiesz o utracie dziecka co? Straciłam 1 w 12 tyg 2 - w 5 msc !! Teraz jestem w ciązy i 1 % szans na to że ciąza się utrzyma !!!! Dziwna jakaś jesteś!!Wiedziałaś że córeczka imie Gabrysia!! Moj synek został ochrzczony i pochowany !!Nie wyobrażam sobie co byś czula na moim miejscu i na miejscu mam które nie raz straciły dziecko , ciąze w połowie a nie na starcie!! Pochodzisz pod psychiczną

Gość gość
wspominasz krwawienie - wyobraź sobie poród 48 h kiedy mówią nad tobą "niech już urodzi bo ileż można, w koncu ktoś na siłe wyrywa z ciebie dziecko! dziecko żyje rusza się po paru minutach umiera-a do ciebie mówią jeszcze tylko łyzeczkowanie i po sprawie"

Gość gość
bóg wiedział co robi odbierając ci szanse na dziecko, mialoby prxzesrane z taka wariatka

Gość gość
czy na tym forum jest jakas administracja?Przecież ten świr rani uczucie a ludzie którzy stracili dzieci, publicznie isać takie farmazony to gruba przesada.

Gość gość
to coś co jest autorem tego tematu chyba dobrze się bawi szydząc z kobiet które przeszły tragedię !! Jak sie czyta te prawdziwe historie to serce pęka a jak czytam to co pisze to coś to nóż w kieszeni się otwiera

Gość gość
aniolkowa mamusia kupuje kinderki i monte dla swojej coreczki a pozniej sama wp*****la i usprawiedliwia sie ze to nie ona tylko aniolek, a dupa rosnie, zycia nie oszukasz

Gość gość
"Gdzie jesteś Gabrielo??? obiad stygnie " hahaha jakie sonety;D "ziemniaki juz nadaja sie tylko na kopytka, a ty dalej nie schodzisz z niebios, czemu dzieje mi sie krzywda przeokrutna i bog mnie doswiadcza tak dotkliwie! slysze tylko plumkanie wisni z kompotu w toalecie, plumk. plumk. plumk..."

Gość com
Temat okropny, ale mimowolnie śmieję się do monitora z tępoty autorki.

Gość gość
cóż, każdy ma inne standardy tragedii. autorce niewątpliwie jest potrzebna profesjonalna pomoc, dziwne, że mąż o to nie zadbał, tylko zwiał... no ale ludzie uciekają przed wariatami, życie ma się jedno.

Gość gość
autorko nie chce cię martwić a jeżeli to były bliżniaczki? Jak możesz życ z myślą tylko o jednym dziecku a 2 jest zapomnianie przez ciebie , nie kupiłaś monte dla 2 , nie ugotowałaś ziemniaków dla 2 !!Małe miałyby 7 lat a ty masz tylko jedno łóżeczko

Gość penny34_autorka
Mam w nosie wasze tragedie!!! Co z tego że twoje dziecko zmarło? moje tez nie żyje.. Ja mam prawo przeżywać swoją jak chce. Pisałam już że życie poświęcam mojemu aniołkowi. Będę żyła jak chce, dla Gabrieli. x Wieczór puste łóżeczko przejechałam dłonią po pościeli i ukazałaś się jak blask, wielkie lśnienie O Panie! czuje ciepło córki w sercu

Gość gość
autorka nie jest tepa. ona jest albo ciezko chora, albo jest to zlo w czystej postaci... ale napewno nie tepa:(

Gość gość
ale się uśmiałam czytając to :):) lubię ludzi z wyobraźnią, dawajcie więcej

Gość penny34_autorka
Proszę o opuszczenie tego tematu osoby, które przyszły tu kpić z mojej tragedii. Minęła pierwsza w nocy a ja siedzę i myślę... W pokoiku mojej córy jeszcze pali się lampka nocna. Włączyłam cichutko pozytywkę która gra , gra i gra... Zamknęłam okno bo już chłodno i mój wzrok padł na ścianę. Zamyśliłam się nad tym co zobaczyłam. I postanowiłam, że muszę wziąć się do pracy od jutra i przemalować pokój. Zdałam sobie sprawę, ze od 7 lat nie był malowany i kolor ścian jest jak dla bobaska, a ja mam już poważną pannicę szkolną. Czas iść spac bo na jutro wielki plan! Wybiorę się do Castoramy po narzędzia i farby. Dobranoc moja lilio niebiańska :*

Gość mama natalki p
Moim zdaniem to trzeba gdzieś zglosic,wiadomo ze jest to prowokacja,bardzo żałosna zresztą i osoba ktora to wymyśla na pewno ma cos z głową nikt normalny czegoś takiego nie wypisuje,mozna wymyśleć prowokacje,ale cos takiego to juz jest choroba psychiczna i to sie powinno leczyć na oddziale zamkniętym.

Gość gość
nie interesją cię matki które przeszły naprawdę tragedię!!! psychopatka !!

Gość penny34_autorka
A ja się pytam po co wy tu wchodzicie?? Tema jasno sugeruje o czym jest ten wątek. Więc uszanujcie to... albo stąd wyjdzcie albo zostańcie ku pamięci mojej córki :) I nikogo nie obrażam!!! Mam prawo przeżywać moją tragedię jak chce. PS. Uciekam malować pokój Gabrieli.

Gość penny34_autorka
Wróciłam do tematu po długiej przerwie. Miałam za sobą pobyt w klinice zdrowotnej. Ale wszystko już jest w porządku, znów myslę o córeczce... Miałaby już 9 lat. Lata lecą ale moja miłość nigdy! Będę żyć dla mojej Gabrysi. Wszystko dla Ciebie córeczko

Gość gość9328745r982470
szok :O

Gość gość
szacun, tyle lat xd

Gość gość
Chore... Współczuję.

Gość gość
Poroniła w ósmym tygodniu, trzy tygodnie po spodziewanej miesiączce. czuje, że to była dziewczynka, bo ma takie widzimisię i przez tyle lat d**e sobie tym zawraca, zamiast za robotę się zabrać. Autorko, jesteś daremna, obym cię nie spotkała, siermięgo... Co za jałowa p***a...

Gość gość
pamietam cie autorko, jak sie trzymasz ? modle sie za was

Gość gość
Nad każdym poronieniem latami bolejecie? Śmieszne. To jest normalna rzecz, że organizm odrzuca niesprawny zarodek, nie nazywajcie tego dzieckiem. Co za infantylizm... Może trzeba dziękować Bogu, że tak się stało, zanim kalekę na wózku bez mózgu byś na starość woziła.

Gość gość
" to okrutne ze los mi ciebie zabrał, w pokoiku nadal czeka na Ciebie wyprawka. Śpioszki, maleńkie skarpetki które nigdy nie spoczną na twych stópkach.... Wózeczek z którego nie ujrzysz nigdy pierwszych promieni slońca..." to cytat z pierwszej strony poroniła trzy tygodnie po terminie miesiączki. Ciekawe. Dalej nie chce mi się czytać, pewnie więcej takich kwiatków:o

Gość gość9328745r982470
haha :D ona po poronieniu dalej kupowała rzeczy dla "dziecka" "D