Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najmniej pozadana nacja facetow na swiecie to?

Polecane posty

Zesrała byś się, nawet nie podeszła, bo inaczej w ryja byś dostała z liścia i wylądowała na OIOM-ie, wspominała to później do końca życia jako najlepszą rzecz jaka cię w życiu spotkała :-)

Gość gość
Hmmm niech zgadne Boziu, nie masz partnerki? ;)

...jako najlepsza rzecz jaka cię w życiu spotkała, odmieniła twoje życie, pozwoliła spojrzeć na otaczającą rzeczywistość z perspektywy człowieka a nie krówki myślącej tyłkiem :-)

ja tylko powiem, że wszystkie moje koleżanki co romansowały z zagranicznymi doceniały to, że w obcym języku łatwiej oszukać. i wszystkie zdradzały z nimi Polaków. a Polak lubi do własnego gniazda nasrać, stąd wypowiedzi kobiet w tym temacie.

Gość gość
pewnie ze nie ma. ktora by chciala takiego gnoja jak on. N chyba ze rownie glupia i pochodzaca z patologii jak on.

Nareszcie odważyła się napisać normalna, taka jest rzeczywistość, szmata nigdy się nie przyzna że jest szmatą, prędzej dorobi ideologię o chamach :-)

Kto jest wieśniaro patologią, ja nie zadawałem się z brudasami bez zębów a ty owszem bo tylko tacy ci się kojarzą z Polakami, tylko takie wspomnienia, nędznie to wyglada 😠

Gość blockhead
sorry stary, ale po twoich wypowiedziach wnioskuje ze to nie ideologia. Twoim zdaniem wypowiadasz sie jak kulturaly czlowiek? Nie. Wypowiadasz sie jak chamski szowinista i na dodatek uwazasz ze to ok. Wspolczuje ci bo ktos musial cie skrzywdzic skoro wypowiadasz sie w takim tonie. Mama cie nie kochala? Wyzyj sie na niej

ogólnie tytuł tego tematu jest przejawem patologii, ale cóż, smaczek kafe, wszyscy siedzimy w tym forumowym gównie, więc nie bądźmy hipokrytami, że nas to razi;)

Gość 1792
nie zadajesz się z ludźmi bez zębów ale za to ze szmatami :D mamusia pewnie przy twojej kołysce dawała doopy za grosze stąd masz takie zdanie o polkach :D

...wspominałaś też coś o swoich 6 klasach, tak właśnie kończy patologia :-)

Gość gość
nie umiesz czytac baranie? patologia cie zrobila i patologia zostaniesz ;D

Gość gość
hahaha nawet nie potrafisz riposty wymyslec i kopiujesz :D co za idiota

1792 przeczytaj wszystko a nie pociskaj czegoś czego nie pisałem 😠 Tylko Polki, ale nie ordynarne pustaki obrażające facetów których nigdy na oczy nie widziały bo wychowały się w slamsach i po 6 klasach wyjechały :-)

Gość gość
pisze sie slumsach analfabeto. Nawet 6 klas nie masz kretynie

Ja nie znałem i nadal nie znam nikogo ze SLUMSÓW to skąd mam wiedzieć jak się te twoje SLUMSY pisze :-)

Gość regina nowak
wedlug mnie najmniej pociagajacy sa chinczycy i inni skosnoocy -maly wzrost watla muskulatura, rzadki zarost, nawet wiekszosc z charakteru jest troche zniewiesciala:P....poza tym dla mnie odpychajacy sa tez hindusi i inne tym podobne, podobno sa strasznie zboczeni a to dlatego ze ich kobiety sa pruderyjne w sypialni:o,generalnie nie sa atrakcyjni wg mnei z wygladu, maja w zwyczaju komentowac wszystko w tym ich denerwujacym jezyku w obecnosci innych osob co jest bardzo denerwujace:o,niby to ciemni a jednak nie i straszni rasisci wobec czarnych oraz bialych, poza ich plecami oczywiscie bo na konfrontacje twarza w twarz sa zbyt tchorzliwi:)

Widzisz jakim jesteś tłumokiem nierozgarniętym, ja nie wychowałem się na wsi w oborze a ty sama przyznajesz się do tego i awansu na SLUMSY, że niby lepiej :-)

Gość kaps
Co prawda jestem w związku z obcokrajowcem, ale to nigdy nie była moja życiowa ambicja, zdarzyło się właściwie przypadkiem, ot, wpadliśmy na siebie i się zakochaliśmy. Nie rozumiem narzekań na Polaków - moje wcześniejsze związki były z Polakami właśnie, wyłącznie miłymi i inteligentnymi ludźmi. Nie mówię, że trepów w ogóle nie ma, ale trepy zdarzają się wszędzie, niezależnie od nacji. A już twierdzenie, że wszyscy Polacy są bezzębni, tępi, nie dbają o higienę i są kiepscy w łóżku, jest dla mnie dziwactwem. Kiedy pewna dziewczyna na studiach powiedziała, że jej ambicją jest być w związku z Anglikiem albo Amerykaninem, bo "Polacy są nudni", to załamałam się poziomem moich znajomych z roku, i to pomimo tego że sama jestem z obcokrajowcem. Bo, jak już pisałam, jestem z nim dlatego, że się zakochaliśmy, a nie dlatego, że "Polacy są be"...

Gość gość
serio? to ty sobie dopowiadasz debilu to i ja moge. Nie w oborze? w chlewie lepiej? rodzice pewnie tak samo ograniczeni jak ty co? swinski synu :D hahaha ale mam z ciebie ubaw patoligiczna nizino

Gość regina nowak
ktos tam napisal ze chinczycy maja najwieksze powodzenie w skali swiatowej,nic dziwnego skoro w chinach jest 1.5 mld ludzi to biedne chinki sa na nich skazane:D

Ubaw masz, idiotko srała w majty będziesz ze strachu za każdym razem jak wyjdziesz na ulicę, że ktoś pozna twoje polskie pochodzenie i dostrzeże słomę wyłażącą z bucików. Tłumok ze wsi i na dodatek k***a to wali na kilometr, zawsze cię będą postrzegać jak szmatę z bloku wschodniego, to masz wypisane na ryju :-)

Gość gość
moze ty masz ryj w koncu u swin to normalne ja mam twarz smieciu :D nie wstydze sie swojego pochodzenia jak ty buraku z chlewa. Zeby tobie kts nie wp******il za ten jezyk cieciu. Chociaz czekaj w realu bys tak nie szczekal bo jezzcze by ci ktos wp******il i bus sie polakal cioto :D pozdro dla mammusi k***y i ojca pedalaa

Jestem przekonany że to twój najgorszy dzień w życiu, że nigdy się tak nie w*******ś, nie upokorzyło cię tak nawet obciąganie za remizą po kolei wszystkim kolegom ze wsi, a teraz wypożyczanie cię przez twojego księcia z Pakistanu jego ojcu i kuzynom ;-)

Gość gość
moze ty masz ryj w koncu u swin to normalne ja mam twarz smieciu :D nie wstydze sie swojego pochodzenia jak ty buraku z chlewa. Zeby tobie kts nie wp******il za ten jezyk cieciu. Chociaz czekaj w realu bys tak nie szczekal bo jezzcze by ci ktos wp******il i bus sie polakal cioto :D pozdro dla mammusi k***y i ojca pedalaa

Gość gość
ze smiechu owszem skurwesynu

Będziesz jeszcze tym się chwaliła we wsi, że przepowiedziałem ci przyszłość, małego brudasa, że ci ojciec wybije zęby, że po przepowiedni tak płakałaś że przez tydzień nie miałaś siły wstać z legowiska i robiłaś normalnie pod siebie a twój towarzysz z Pakistanu okazał się s********m bo ani on ani jego ojciec nawet wiaderka ci nie podał ;-)