Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najmniej pozadana nacja facetow na swiecie to?

Polecane posty

Gość facet 30 londyn
Do Pani ktora wyjasnila slowo patologia- Moze podaj swoj nick, bo lubie kobiety z charakterem :)

Gość gość
i wedlug ciebie zwiazek z obcokrajowcem to patologia? Zatem gratuluje waskich horyzontow....i proponuje jednak poszukac lepszych argumentow bo nadal uwazam, ze naduzywacie i naidnterpretujecie ta patologie

Polacy są rozchwytywani przez ukrainki, rosjakni, białorusinki, a polki tylko przez arabów i murzynów z trzeciego świata. W londynie za polkami oglądają się tylko ciapaki i murzyny szukający łatwej wizy i taniego seksu, żaden Anglik nie jest zainteresowany A polki się podniecają że tak są rozchwytywane...

Gość do tej co nie umie czytać
A ja proponuję jeszcze raz nauczyć się czytać ze zrozumieniem bo teraz dostrzegam nie tylko braki w tej umiejętności lecz całkowity jej brak. Zastanawiam się jak trzeba mieć "rozległe horyzonty" aby ze zdania "jestem kobietą i kocham Polaków no ale mi przyszło żyć koło tych normalnych a nie patologii jaką znacie i z jaką najwidoczniej obcujecie" wyczytać że "zwiazek z obcokrajowcem to patologia" Tym bardziej że w moim zdaniu słowo "patologia" odnosiła się do Polaków z którymi najwidoczniej obcujecie. No ale cóż... Pozwolę sobie dać jeszcze jedną radę. Przeczytanie kilka razy tego samego zdania czasem pomaga w jego zrozumieniu. Tym razem proszę weź sobie to do serca bo bezczelność odwraca uwagę tylko od małej głupoty a twoja jest już zbyt mocno zauważalna.

Gość do facet 30 londyn
Dziękuję, bardzo mi schlebiłeś :) Niestety stałego nicka nie posiadam ponieważ rzadko się tu wypowiadam. Zazwyczaj jak mnie ktoś bardzo zirytuje zakładając durny temat w celu dowartościowania się.

Gość gosc 9;20
odezwala sie ta co sie nie dowartosciowuje. Nazywajac Polki glupimi sama wystawilas sobie swiadectwo "kochana"...:o

Gość gosc 9;20
poza tym poleczki? a ty to niby kto? Jak mnie denerwuja niezbyt inteligentne baby, ktore na sile probuja udowodnic, ze maja cos w glowach ale im nie wychodzi. Kochasz Polakow? Kochaj sobie. Ja nie. To od razu znaczy, ze jestem glupia poleczka? Spojrz na siebie a pozniej oceniaj innych :o

Gość zebata marszyna
do poranny kac "Polacy są rozchwytywani przez ukrainki, rosjakni, białorusinki, a polki tylko przez arabów i murzynów z trzeciego świata. W londynie za polkami oglądają się tylko ciapaki i murzyny szukający łatwej wizy i taniego seksu, żaden Anglik nie jest zainteresowany A polki się podniecają że tak są rozchwytywane..." to chyba jakis dowc*p co? i to marnej klasy buhahaha Polacy sa rozchwytywani przez te ukrainki, rosjkanki i bialorusinki z milosci niby? durniw wy glupie jak juz to tylko i wylaczni dla wizy chociaz ja nigdy nie spotkalam Polaka za granica z dziewczyna z innego kraju! za to wiele Polek z obcokrajowcami tak, i to wcale nie z zadnymi pakolami czy czarnymi jak to sie polskim nieudacznikom wydaje. Musicie sie z tym pogodzic przegrancy bo bedziecie samotnie sobie gr***e walic w box roomie we flacie dzielonym z 10 innymi niedorobami podczas gdy polskie kobiety beda zakladac rodziny z fajnymi facetami z innych krajow, ktorzy maja maniery i potrafia docenic nasze panie,.

Gość Do gosc 9;20
1. Naucz się czytać ze zrozumieniem. (wmawiając swoje głupoty wychodzisz na niezbyt lotną) 2. Nie wklejaj żywcem tekstów swoich rozmówców z innych tematów zwłaszcza jak owe znajdują się koło siebie. (Jak ktoś się zorientuje zamiast na inteligentną wyjdziesz na desperatkę co sama nic nie potrafi wymyślić Uupss). 3. Typowa Polka, której się wydaje, ze powyzywa kogoś na forum i kogoś to zaboli :) Mam głęboko w nosie co o mnie sądzą takie miernoty jak ty. Trzeba mieć klasę kochana, a nie udawać, ze się ją ma. Lekka frustracja, tudzież zawiść i kompromitacja na całego. Żal mi was doprawdy.

Gość gosc 9;20
no i? :o

Gość Do gosc 9;20
No i to że jesteś tępą hipokrytką. PS. Jeśli kogoś zabolał punkt 3 informuję, że są to właśnie wypowiedzi użytkowniczki gosc 9:20 z tematu o hindusach ze strony 2 i 4. Poprawione zostały tylko błędy ortograficzne i zmieniona liczba osobowa. Tak to właśnie jest jak się dużo mówi ale czyny za tym nie idą. Puste słowa (co gorsza te mądrzejsze kopiuje od innych) aby komuś dowalić i poczuć się inteligentną. Niestety głupi zawsze wpadnie. Dno, dno i 5 metrów mułu.

Gość gosc 9;20
Gdzie ja niby kopiuje teksty rozmowcow, no gdzie? Hipokryzja? Rozsmieszasz mnie z rana kolezanko i widze, ze niezmiernie sie nudzisz skoro masz czas na wyszukiwanie postow. I tak takie miernoty jak tu to akurat mnie malo interesuja. O bledach ortograficznych daruj sobie, takowych nie robie...Nie uzywam polskich znakow fakt, lecz nie jest to bledem ortograficznym. Nie wiedzialas? Ojej przykro mi

Gość gosc 9;20
a i slowo miernota nie bylo moje sloneczko drogie.

Gość Do gosc 9;20
Widzisz miałaś pecha bo skopiowałaś moje wrażenie z wczorajszej rozmowy z tobą w temacie o hindusach. Nara tępoto i miernoto. ŻAL

Gość Do gosc 9;20
I na przyszłość uważaj z kim rozmawiasz. Nie mierz wszystkich swoją miarą. Niektórzy sa naprawdę inteligentni a nie tylko udają kopiując innych.

Gość gosc 9;20
buhahahahaha rozumiem, ze masz monop na to wyrazenie? I kto tu jest tepy? Nara looserko :D

Gość gosc 9;20
monopol

Gość Do gosc 9;20
Powiedziała upokorzona zaciskając zęby ze złości.

Gość gosc 9;20
nie zegnalas sie przypadkiem? Teraz namietnie bedziesz googlowac moje posty? Milego dnia... PS upokorzenie? bo uzylam TWOJEGO slowa. WOW :D

Gość gosc 9;20
i jeszcze jedno, punkt 3, ktorego autorka niby jestem nie jest moj. Bardzo mi przykro, ze cie rozczaruje. Nastepnym razem lepiej szukaj

Gość Do gosc 9;20
Tak, tak zaraz będzie że skopiowałaś jedną literkę. Co teraz ciężko na szybko znaleźć jakiś ciekawy tekścik u kogoś innego by zripostować? A punkt 3 jest cały twój w temacie o hindusach na stronie 2 i 4 do którego wkleiłam linka wyżej. Poprawiłam tylko ortografię i zmieniłam liczbę osobową. Co tak tępa jesteś że nawet własnych zdań nie rozpoznajesz? A może je tez skopiowałaś od kogoś innego.

Gość Do gosc 9;20
dokładnie strona 2 wypowiedź z 20.07.13 i strona 4 26.07.13 temat: kto zyje w szczesliwym zwiazku z Hindusem ?

Gość gosc 9;20
w zasadzie zgadzam sie z tym punktem niezaleznie od tego kto go napisal. I prosze wskaz mi gdzie to niby napisalam, bo mojego autorstwa tam takiego postu nie ma. Tam w ogole takiego postu nie ma zacznijmy od tego. Rozumiem, ze bardzo chcialabys no ale jednak nie ma. Moze z tego zdenerwowania literki ci skacza przed oczami i stad ten blad.

Gość gosc 9;20
zwracam honor sa no i co? Zabolalo? Widocznie tak skoro tak sie bulwersujesz :D

Gość Do gosc 9;20
Wyżej masz namiary. Jak nie umiesz szukać po dacie, godzinie i nicku to ja już nic nie poradzę na takie upośledzenie umiejętności.

Gość gosc 9;20
szkoda, ze wyrwane z kontekstu...No ale coz :) jak zabolalo to widocznie nie potrafisz przyjac prawdy na klate, ot co

Gość Do gosc 9;20
A co ma mnie boleć? Obnażenie czyjejś hipokryzji i głupoty nie boli tego co obnaża. Wyrwane z kontekstu? A co ja je analizowałam tutaj że mają być wyrwane z kontekstu? Zdania są takie jakich używasz w stosunku do innych osób. Wyzywanie kogoś od miernoty, frustratów itd. ma zawsze ten sam kontekst.

Gość gosc 9;20
teraz wybacz, obowiazki wzywaja. Niektorzy maja zycie poza kafe :) ale ty nie krepuj sie, szukaj dalej moich postow, moze znajdziesz jakies inne, opatentowane przez siebie slowa, ktore, ojej jak moglam, wazylam sie uzyc. Wejde pozniej i sie posmieje :D skoro ja jestem tepa to nie wiem jak nazwac ciebie...tepa do kwadratu? szescianu?

Gość gosc 9;20
stwierdzam tylko fakty. Lepsza ode mnie nie jestes, choc bardzo bys chciala