Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gocha78

Rodziny wielodzietne, czyli 3+

Polecane posty

Gość gość
"rafaella moze i mieszka w Grecji....bo i co to takiego? smiech.gif Ot, pracuje dziewcze u jakis Grekow, sprzata im dom i z nudow wymyslila sobie historyjke i bajdurzy." *** tez mi sie tak wydaje, ale bardziej obstawiam tutaj jednak turcje :)

Gość gość
Obstawiasz turcje bo musisz postawic na swoim i udowodnic ze ona nie ma racji, chociaz udowodnila juz ze mieszka w grecji dla ciebie to i tak bedzie turcja bo racja musi byc po twojej stronie, bo ty wiesz najlepiej kto skad posze i kto jest prawdziwy a kto nie, a wiesz ze nawet jestem sklonna uwierzyc w to ze to ty masz racje, po tylu latach szpiegowania roznych osob na roznych topikach pewnie nabralas bieglosci i nieomylnosci w tym co robisz. Jestes zenujaca. Tak i to wedlug ciebie byla rafaela.

Gość gość
turcja albo grecja byla na wakacjach. teraz jest polska i siedzenie na d***e w chalupie :) taka szara prawda. do ubarwiania zycia sluza zdjecia wyszperane w necie i byc moze jakies przywiezione z wakacji. proste i klarowne nieprawdaz? :) nie sadze, ze pani rafaella jest aktywna zawodowo w tej chwili, ani pelni funkcje czyjejkolwiek matki siedzac na forum okragle doby. :)

Gość żonka Anglika
Witam wszystkich .Mam 3 dzieci więc również zaliczamy się do wielo dzietnych . Mieszkam w Londynie i jestem żoną tubylca rodowitego anglika ;) Nie wiem jak jest w grecji i turcji ale tutaj szanuja rodziny wielodzietne .pozdrawiam serdecznie

Gość gość
a w polsce to sie patrzy jak na patologie, bo u nas bieda z nędzą, malo kogo stac na aż tyle dzieci

Gość żonka Anglika
miałam koleżankę z Polski która obgadywała mnie na boku że jestem workiem na spermę a mój mąż to litości nie ma i że pewnie nad ilością dzieci nie pytał mnie o zdanie tylko robił dla benefitów :( A mąż jest inżynierem a nie żadnym nierobem żyjącym z zasiłków .Więc polacy to ogólnie zawistny naród w każdym temacie

Gość zonka anglika to nowe
wcielenie rafaelli :) te same byki wali, ten sam sposob pisania i podobne okolicznosci (maz inzynier, ktory wzial prosta polke, co nie umie pisac na kompie i zrobil z nia 3 dzieci) ja, jaaaaaaa ;) ile jeszcze bedziesz zmyslac? dziewczyno idz do roboty, lepiej zrobisz, bo ci na leb wali

Gość gość
nie wszystkie inżyniery są mądre

Gość gość
k***a a jak ktoś chce i kocha dzieci tak porostu czytam te niektóre posty kuchnia za mała bagaż dzieci z wpadki po co wy tu wchodzicie i czytacie dla was jest forum ile mi wejdzie i gdzie się wyskrobać normalnie jak by z d**y też nie wylazło

Gość gość
rafaella wrzuć fote samego plecaka szkolnego twojej córki z wczensiejszych zdjec ;) wtedy uwierzę

Gość gość
samego plecaka? buahaha! zdjęcie plecaka możesz mieć (z netu lub własne jeśli masz do niego dostęp). wrzuć z grecką gazetą z dzisiejszą datą! :)

Gość gość
i najlepiej w łóżeczku stokke i na tle twojej kuchni z trójką dzieci ze zdjęć :)

Gość Rafaella4
żałośni jesteście Jak mam niby zrobić zdjęcie łóżeczek stokke na tle kuchni :D skoro pokoje dzieci są na piętrze a kuchnia na parterze ? Zresztą dodawałam wcześniej dwie foty z lóżeczkami stokke z informacją , że je sprzedaje bo kupiliśmy blizniakom łóżko piętrowe tutaj fota plecaka najstarszej córki http://static.pokazywarka.pl/i/2385644/964763.jpg

Gość Rafaella4
żałośni jesteście Jak mam niby zrobić zdjęcie łóżeczek stokke na tle kuchni :D skoro pokoje dzieci są na piętrze a kuchnia na parterze ? Zresztą dodawałam wcześniej dwie foty z lóżeczkami stokke z informacją , że je sprzedaje bo kupiliśmy blizniakom łóżko piętrowe tutaj fota plecaka najstarszej córki http://static.pokazywarka.pl/i/2385644/964763.jpg

Gość gość
rafaella sama jestes zalosna. myslisz ze nie wiemy ze sama napisalas o fotce plecaka bo wiedzialas, ze jestes w stanie ja wrzucic? typowe. tlo plecaka to prawdziwe miejsce w ktorym przebywasz lub przebywalas i nie jest to nic luksusowego. pozostale 3 pomieszczenia z poprzednich zdjec sa z innych domow. a flagi to wielu ludzi ma z urlopow :D glupias tak, ze az szkoda gadac

Gość gość
na wakacjach bylas, owszem. w to jestem w stanie uwiezyc. i masz 1 corke, albo sie nia opiekowalas/opiekujesz zarobkowo. reszta to wytwor twojej marnej wyobrazni.

Gość Rafaella4
a to juz twoje domysly :D Pokazałam zdjęcie jednego dziecka by ci udowodnić, że nie jest gruba za jaką ją uważałaś po przeczytaniu o 30 kg wagi :D nie mam zamiaru wklejać zdjęć pozostałej trójki bo i tak samo przez kolejne tygodnie będziesz pisała te same prowokacje , że zdjęcia nie moje ...bla bla bla :D http://static.pokazywarka.pl/i/2385747/199197.jpg

Gość gość
Kurcze co jak co ale te kafle na podlodze sa tragiczne ,kojarza mi sie z e sklepem miesnym we wczesnym PRL-u. Okropnosc,nawet kolorowe dywaniki tu nie pomoga:'(

Gość gość
Rafaela daj juz spokoj nie wrzucaj nic tym hienom! Jesli naprawde masz jakas gazete grecka to wrzuc zeby bylo widac date i skoncz z tym wrzucaniem przypadkowych rekwizytow ze zdjec ktore dalas wczesniej. Chociaz mozesz w sumie gazety nie miec ja mieszkam za granica a prasy tutejszej nie kupuje, przegladam w pracy. No ale jak masz meza greka to pewnie on cos tam kipuje ze y poczytac w swoim jezyku wiec napewno cos masz.

Gość gość
ja nie pisalam nigdzie, ze dziecko jest grube. jego waga mnie nie interesuje, chociaz szczuple tez nie jest, ale nie moja sprawa bo za nie nie odpowiadam, tylko jego rodzice. ciagle wklejasz foty tych samych rzeczy, do ktorych masz dostep. masz dostep do 1 dziewczyny i jej rzeczy lub ich zdjec i na tym koniec. ale to nie jest nawet bogate otoczenie, tylko bardzo bardzo przecietne, wiec slabo je dobralas do swojej bajki. :D

Gość gość
moze ma grecka gazete z wakacji, bo takiej z dzisiejsza data nie jest w stanie wrzucic na tle swojego mieszkania. ja mam nawet koreanska z ubieglych delegacji. :D no i co z tego? nie udaje z tego powodu mieszkanca seulu, zeby sie dowartosciowac :D ale niektorzy najwidoczniej nie sa do konca zdrowi psychicznie.

Gość gość
a i mam tez 2 dunskie choragiewki z jakiegos eventu, ale nie udaje bogaczki z kopenhagi :D

Gość gość
po kiego kija wklejasz w kolko te same zdjecia? ja tez mam duzo zdjec z greckich wakacji sprzed lat, ale zeby zaraz dorabiac do nich jakis chory scenariusz? :D

Gość gość
jasne, a teraz wrzuć go na tle swojego mieszkania. :D mogl ktos przyslac go z grecji komus z twojego otoczenia. ja tez mam pelno zagranicznych dokumentow i paragonow z delegacji i wyjazdow no i co z tego? nie udaje, ze jestem rezydentem zadnego z tych krajow.