Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy powiedziec swojemu facetowi o grzechach z przeszlosci?

Polecane posty

Gość gość

Tzn o tym, ze ma sie za soba przygodny seks... Drecza mnie wyrzuty sumienia...

Gość gość
Tak zanim go poznalam..

za dużo to mu nie mów. Jeżeli uważasz że coś jest w tym takiego czym on się przejmie

Gość gość
Tak bardzo mi z tym zle.

Gość Nic nie mów. Wg mnie
pytanie o przeszłość partnera to objaw niedojrzałości :O A Ciebie dręczą wyrzuty sumienia, więc chcesz na kogoś przerzucić część odpowiedzialności mówiąc mu o tym. To nie fair postepowanie

Gość gość
Nie. Nawet gdyby Cię do tego zachęcał, ani piśnij. inaczej będziesz tego żałować

Gość gość
daj spokój i ciesz się doświadczeniami. zobaczysz, za jakiś czs, jak zacznie ci się nudzić w związku zaczniesz załować, ze w przeszłości szalałaś za mało :P on zreszta pewnie tez nie jest swiety i zapewniam cię, ze nie ma z tego powodu wyrzutów sumienia ;)

Przemyśl to ,czy jak mu o tym powiesz, nie pogorszy się między wami.To co było to już mineło i nie warto wracać do tego

Gość gość
W żadnym wypadku!!!Posłuchaj rady starszej pani,która życie zna.

Gość gość
Chcialabym mu o ty powiedziec i nie miec przed nim tajemnic, ale z drugiej strony boje sie, ze go strace. Nawet myslalam o tym, zeby go zostawic, by znalazl kogos lepszego..ale nie umiem tego zrobic za bardzo go kocham..

Gość gość
Musze sie tu wygadac, bo w koncu oszaleje.

Ja też wchodzę tu zawsze jak czuję,że oszaleje. A jak długo jesteś z tym facetem?

Gość gość
1,5 roku. Czesto placze, ze przez ta sytuacje nie jestem taka swieta za jaka on mnie uwaza.

Gość gość
Boje sie wychodzic z nim do ludzi..ze w jakis dzien idac z moim ukochanym spotkam tamtego faceta.. Ze w koncu on sie o tym dowie i to nie ode mnie. Ze wszystko co do tej pory jest takie piekne zniszczy sie przez to,a nasze wspolne plany i marzenia pojda w zapomnienie.

Gość gość
Powiedz szmato, nie zasługuje może na takiego wycier***a.

Gość gość
Zanim go poznalam, zdarzyl mi sie seks z facetem z ktorym nie bylam w zwiazku. Bylam wtedy wolna, poznalam kogos i stalo się. Gdyby nie alkohol tak by sie nie stalo. Czulam sie wtedy samotna, kazdy moj zwiazek konczyl sie porazką, stracilam nadzieje na milosc i normalnego faceta. Zboczylam wtedy z dobrej drogi..

Gość gość
autorko my zdajemy sobie sprawę, że dziś kobiety się puszczają i są k***ami więc nic mówić nie musisz on już się domyśla wszystkiego!

Gość gość
każdy ma jakieś "grzeszki" jeżeli ktoś jest bez grzechu-niech pierwszy rzuci kamień... nie mów nic i ciesz się tym że spotkałaś wyjątkowego człowieka

Gość gość
Jeeeb (poleciał kamień)

Gość gość
Dziekuje wszystkim za wypowiedzenie się w moim temacie. Przemysle wszystko. Pozdrawiam.

Gość gość
nie mow

Gość e..
Facet nie musi wiedzieć o wszystkim, jeżeli ta sytuacja zdarzyła się zanim go poznałaś, to nie powinno go to interesować. Inna sprawa jest taka,że on pewnie nie chciałby być z dziewczyną, która pakuje się w przygody na jedną noc. Jeśli uważasz, że wiedza na ten temat mogłaby przyczynić się do rozstania- przemilcz to. Każdy popełnia błędy których potem żałuje, ale niestety nie każdy to rozumie. Nie myśl o tym ciągle i nie pogrążaj się w smutku, obwiń się raz i żyj dalej :) Nie sądzę, by się o tym dowiedział od kogoś, a tym bardziej od tego faceta. Jeśli to była przygoda na jedną noc, to nic dla tego człowieka nie znaczysz, i myślę, że nie będzie miał zysku na tym , jeśli próbowałby ingerować w Twój związek, wątpię, że poleci do Twojego Lubego i mu wszystko wyśpiewa, po co ? :) Pozdrawiam :D

Gość gość
Moze macie racje, po co mowic o przeszlosci i wszystko niszczyc.

Gość gość
podstawowe pytanie: czy on wie ze nie byl twoim pierwszym? czy mysli ze jest tym pierwszym? bo wiesz-jak wie zemialas za soba woj pierwszy raz to nic nie mow. jak mysli ze byl piewszy to mozesz wiedziec ze niestety juz ktos byl wczesniej-nic wiecej

Gość gość
Drogie panie, my wiemy, że na studiach to prujecie się jak stare prześcieradło a potem szukacie kogoś na poważnie. Brać sobie wolną kobietę w wieku 25 lat to jak kupować auto na bazarze - nic co powie o nim sprzedający nie będzie prawdą.

Co było a nie jest nie pisze się w rejestr. Nie wiem, po co chcesz mu się zwierzać z takich spraw, to chyba normalne, że miałaś przed nim jakieś swoje życie?

Gość gość
Jeśli chce kogoś na poważnie to niestety przeszłość pisze się w rejestr. To nie będzie jej kolejna przygoda tylko ktoś z kim spędzi dłuższy czas, może nawet życie.