Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaaaa1111

Kobieca inicjatywa..

Polecane posty

Gość Aniaaa1111
no w sumie racja..ale nie chciałabym przekreslać tej znajomości...bardzo go lubie...

Gość gość
ala21ona - super to ujęłaś

Gość ala21ona
facet ktoremu zalezy potrafi rzucic wszystko dla tej jedynej. to tak jak ze mną umowilam sie ostatnio z facetem ktory mnie sie podoba, nie mialam czasu, ale znalazlam dla niego pod wieczor. teraz mam duzo wolnego czasu i ciagle stara sie o mnie taki inny chlopak, a ja mu wiecznie mowie ze nie mam czasu przemysl to. Facet ktory jest zainteresowany znajdzie czas ZAWSZE, no nie wierze zeby byl az tak zapracowany, nie bądź głupia

Gość gość
przestań go usprawiedliwiać. Wiem,ze to trudne, sama tak robilam nie raz. Tez sie ludzilam,ze moze naprawde zajety itp. Ale to jest sciema tylko i wylacznie. Nie badz naiwna. Nie angazuj sie w niego,bo to nie ma sensu

Gość ala21ona
Po prostu patrzę na to trzeźwo, a autorka jest mega zauroczona i nie może tego pojąć ;)

Gość ala21ona
faceci są prości. Jak cię zbywa - to cię zbywa. To tylko my kobiety wymyślamy do tego komentarze, że zbywa mnie bo jest zajęty, bo poił po imprezie, bo biedactwo źle się czuło... ŹŁE! Zbywa mnie - to zbywa i nie dodajemy żadnego durnego wymyślonego przez nas komentarza który by nigdy facetowi nie wszedł do głowy. musisz zrozumiec, oni naprawde są prosci, to my dopasowujemy wymowki by bylo nam latwiej

Gość Aniaaa1111
to po co gada o spotkaniu...przecież mógł byc miły i gadac omijająco..nic trudnego..

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] Aniaaa1111 no w sumie racja..ale nie chciałabym przekreslać tej znajomości...bardzo go lubie... x tzn co? chcesz byc przy nim niby tylko jako koleżanka i cierpiec jeszcze bardziej naocznie widzac, ze ma cie gdzies? chyba upadlas na glowe

Gość gość
Bo moze chce miec cie z tzw. rezerwie! Przeciez juz pisali ci to ludzie tutaj. Matko, jestes strasznie zdesperowana.

Gość Aniaaa1111
chyba popadne w jakąś depresje, bo zawsze jak mi się ktoś bardzo podoba to tak jest...a biegaja za mną ci co nie trzeba :(

Gość gość
ale zrozum,ze jakby mu zalezalo,to nie gadalby o spotkaniu,tylko sie spotkal. A gada, bo gada i juz. Nie pozwol,zeby ominelo Cie cos naprawde fajnego przez jakiegos buraka

Gość Aniaaa1111
gdybym była zdesperowana to bym do niego pisała..a nie robie tego..po prostu jest mi smutno, dobija mnie samotnośc ,która juz trwa od jakiegos czasu, to, że nie moge nikogo znaleźć a jak znajde to nie mam szans u takiego...poza tym mineło niewiele czasu od naszego spotkania i ciezko tak od razu zapomniec..

Gość ala21ona
1. Albo w rezerwie 2. Albo jestes miłym urozmaiceniem w jego życiu. Nie interesujesz go jako dziewczyna, ale gdy się nudzi, to moze sobie pogadac z taką "przyjaciolką", poza tym fakt, ze on ci sie podoba, podnosi mu ego, wiec po co ma niszczyc kontakty z tobą? pewnie gdy mu smutno to go pocieszysz. Taka dobra kumpela, z ktora, jasne, ze chce sie spotkac kiedys tam, by sie kiedys tam posmiac, na kiedys tam kolezenskiej stopie. nie powie ci wprost "kolezanko", bo boi sie ze cie sploszy

Gość ala21ona
wiemy, wiemy ze ciezko, ale badz harda.

Gość Aniaaa1111
on jest zbyt przystojny i zbyt duzo dziewczyn pewnie za nim biega...więc po co by mu była potrzebna jakas rezerwa w mojej osobie czy kumpela jak mu smutno czy nudno..on sie napewno nie nudzi...

Gość gość
szkoda Twoich mysli na niego. Odpisuje Ci z grzecznosci,tak to wyglada. A samo to,ze powiedzial,ze z jego strony cos sie zmienilo powinno dac Ci cos do zrozumienia. wyjdz do ludzi, zobaczysz ze poznasz ta wlasciwa osobe w swoim czasie :)

Gość gość
Ty go ciagle usprawiedliwiasz...

Gość Aniaaa1111
on nic takiego nie powiedział..

Gość gość
"parę dni temu rozmawialiśmy o tym,że widzę różnicę, napisał szczerze choć z trudem, że faktycznie coś się zmieniło. Taka gadka szmatka, że on nie wie co teraz"

Gość Aniaaa1111
bo to usprawiedliwianie troche pomaga..człowiek nie jest taki przybity...to nie znaczy, że podsyca w sobie nadzieje...

Gość ala21ona
ponieważ może właśnie lubi z TOBĄ popisac. mialam juz taki przypadek. chlopak mega przystojny i z wieloma laskami sie kumplowal a mimo to ze mną tez. czemu? bo mam fajny charakter. i lubial ze mną niezobowiązująco popisac. na szczecie on mial mega odpychający charakter dlatego z obu stron wyszlo tylko na kolezenskie kontakty

Gość gość
nie, desperacja jest nie tylko wtedy jak piszesz ale tez wtedy jak nie chcesz przyjac do wiadomosci, ze on nie jest toba zainteresowany

Gość Aniaaa1111
tu jakas dziewczyna inna napisała tez o swojej sytuacji...nie ja...mylisz wątki...

Gość ala21ona
nie chce cie martwic ale z tego nic nie bedzie, no serio ci mowie, jak setna osoba kazdy normalny wie ze jak chlopakowi zalezy to zrobi wszystko by sie spotkac a czemu z tobą pisze? bo jestes milym urozmaiceniem w jego zyciu, bo moze lubi lamac serca. nie rozmyslaj na tym ze pisze bo chce czegos wiecej. nie chce. chce moze seksu, bo widzi ze juz toba zmanipolowal. ale nic wiecej. zrozum.

Gość Aniaaa1111
nie biega za mna cały tabun facetów...naprawde cięzko mi kogos znaleźć...może to zakrawa na desperacje..ale cóż..

Gość Aniaaa1111
ten seks nie byłyby zły...przynajmniej tyle z tego..troche uciechy :D

Gość gość
nie tobie jednej ciezko znalezc kogos sensownego ale inni wola sie skupiac na osobach, ktore odwzajemniaja zainteresowanie

Gość ala21ona
znajdziesz jeszcze tego kogos. sama mowilas ze inni za toba biegają co cie nie interesują a wiec jak przyciagnac takiego przystojniaka? tylko poprzez olewke. olewasz tych co cie nie interesują, to oni za toba biegają. olej tych ktorzy cie interesują, to wtedy zaczną za toba biegac. u mnie sie to strasznie sprawdza

Gość Aniaaa1111
tylko, że u mnie ostatnimi czasu nic nie ma...albo biegaja za mna faceci, którzy mi sie nie podobaja lub do których nic nie czuje...a mnie podobaja sie faceci, dla których jak sie potem okazuje nic nie znaczę...

Gość Dominika 24.
U mnie też sie to sprawdza.