Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amst@f

Rozmowy o rżnięciu na puzonie

Polecane posty

Gość gość
poproś ranye ona wie wszystko prowadza swoich czworonogich partnerów na smyczy.

Gość gość
Nie martw się :) jak jesteś uległy to musisz tylko na odpowiednią kobietę trafić, reszta będzie już lekka, łatwa i bardzo przyjemna :)

Gość gość
Wiem pewnie tak będzie...Ale nie wiem jak przełamać pierwsze lody...Mam lęk przed rozmową z kobietą, to raczej ona musi mnie zagadać...Mówię oczywiście o świecie realnym...

Gość gość
cos mi tu smierdzi

Gość gość
Zapodam krainę łagodności! Wpadł na nią! Spojrzała z nieskrywaną ciekawością. Kiedy się przemógł i zerknął jej w oczy, dojrzał mieszankę strachu, zaskoczenia, figlików i wreszcie zadziorności. Zmieszany odsunął się lekko, ale było coś, co nie pozwoliło mu się oddalić na tyle, by jej w ogóle nie dotykać. Wiedział, że ma przechlapane. Niech to przechlapane zmieni się w przerąbane! - pomyślał. :D

Gość gość
Musisz dać jej jakiś znak.. musi wiedzieć, że ma rozegrać sprawę po swojemu.. Przynajmniej musisz podejść dość blisko i patrzeć na nią, możliwie w oczy.. jak nie to choć na jej ciało.. wtedy jeśli to kobieta łowca.. to poprosi o Twój numer telefonu.. Jest też duża szansa, że weźmie Cię za rękę i zabierze ze sobą do domu :)

Gość gość
Śmierdzi gufnem na forumie :( Czy ktoś wie skąd taki fetor.Słyszałam,że to ranya sra w gacie.

fiolkami to nie pachnie :O .... tylko g*...wiazdka z nieba :O

Gość gość
Nie spojrzałbym w jej oczy...To zbyt wielkie wyzwanie dla mnie...Z miejsca opuszczam wzrok w kierunku ziemi...Bałbym się jej, żeby mi czegoś nie zrobiła..Albo co gorsze wyśmiała...

Gość gość
Musisz w takim wypadku podejść dość blisko i pokazać jakoś zainteresowanie.. choćby patrząc na jej buty.. ważne jest, aby to zauważyła..

Gość gość
Na buty spojrzę...Może nawet na nogę...Potem już jej gestia co uczyni...Niech bierze sprawy w swoje ręce...

Gość gość
Nie martw się :) ona będzie wiedziała co dalej zrobić :) jak zasłużysz weźmie Cię za rękę i zabierze ze sobą do domu :) Będzie szła z Toba za rękę, delikatnie ciągnąc.. kierując Cię w odpowiednią stronę, prowadząc cały czas rozluźniającą rozmowę. Zobaczysz, poczujesz się jak z najlepsza przyjaciółką, będzie miło, na luzie :)

czy to nastepny harlequin:O ....nie robcie mi tego .... prosze ... prosze 😴 ... widzicie jak prosze ;)

Ło żesz qwa!!! Ja się z rozbiegu nie zalogowała:( Się nawracam! Czytnęłam i stwierdziłam, że z Twej historii gościu bojący się kobiet, można historię budzącą w Tobie tygrysa stworzyć;) I dlatego tam mnie natchnęło:D Z tym wzrokiem. No więc, jeśli boisz się spojrzeć chociażby w oczy, myślę, że ten strach przełamać powinieneś, ponieważ jeśli się nie odważysz spojrzeć kobiecie w oczy, staniesz się podnóżkiem. A to by było straszne;) I nie życzę tego nikomu;)

Gość gość
Słoneczko, nie bój się.. jesteś taki słodki, chcę Cię poznać :) będę delikatna.. porozmawiamy, wypijemy trochę wina, opowiesz mi o sobie, później Cię odwiozę. Jeśli będziesz chciał spotkamy się znowu :)

Fridzia 😘 Jeżeli ja się kajać mam za tego harlekina, to ja będę się kajała! Tylko Ty mnie napisz, na czym to kajanie skupić się ma.....Pewne sugestie tutaj przedstawić mogę, ale kolega gość się speszy i ucieknie...A peszyć tak nie chcę. Przecie w zaufaniu tutaj pisze.

Gość gość
Ciekawe czy zdołałbym zasłużyć...Musiałabyś być bardzo wyrozumiała...Nie wiem czy dam radę, jeszcze się zezłościsz i mi coś zrobisz...

Gość gość
Jakże bym mogła? Nie masz jak mnie zezłościć. Chciałabym Cię poznać. Wydajesz się być bardzo sympatycznym facetem. Jestem pewna, że masz wiele zainteresowań o których moglibyśmy porozmawiać. Widać, że lubisz sport. Co trenujesz?

iskrus, jak sie kajam, to sie poklaniam :P .... mam 164 cm ... wiec pomysl jak wyglada to kajanie :P:P:D .. wyobraznie masz to zobacz jej oczami:classic_cool:

Gość gość
Trenuję jedzenie...Bardzo się denerwuję kiedy przechodzę obok kobiety...Więc muszę sobie rekompensować stres na przykład batonem...Jestem pewny że jak znajdę swoją panią to ona mnie spokojnie nauczy jak trzeba się żywić i co uprawiać...

Fridzia! A Ty wiesz, że my się na tym samym poziomie kajamy??:D Qwa z "baśki" se zapodamy jak nic!~:D I kto nam przeciwbólowe poda, no kto???:D

Gość gość
Masz takie umięśnione ramiona, jestem pewna, że jesteś silny :) Masz też piękne oczy i usta. Chciałabym się dowiedzieć jak najwięcej o Tobie :) Jakiej słuchasz muzyki? Lubisz grac w gry na komputerze?

Jeśli znajdziesz dobrą panią, która Cię zrozumie, to tak. Nauczy cię co i jak. Ale jeśli trafisz na panią modliszkę, to niestety świetlanej przyszłości ci nie wróżę. A zatem... warto czasem spojrzeć komuś w oczy i zawczasu wyczytać intencje;)

Gość gość
Iskierka, wołają Cię w kuchni ;)

Gość gość
ranya dobrze daje,aż niekiedy pod same wspomnienia walę po sto razy.Niedługo się z nią zobaczę i damy dżezu.

Gość gość
Nie jestem rcostam ;)

Wiedziałem, że ten wieczór będzie trudny :D Najpierw Grzechotnik przebrał się za R.u.s.a.ł.k.ę 💤 Sprawiajątz, że rzygam na widok czerwonej sukienki, od tej chwili kojarzącej się z wąsami jadowitego :O Teraz dojeebuje ten sflaczały orangutan :O Miekki chuujek :D Idz chłopcze płaskostopcze do kiosku po motzne, od biedy możesz kupić cudzesy na rynku zapierrdolone poczciwiej babie, i z.d.o.m.i.n.u.j. Ją :P Ona musi czuć Twoją rękę :P Pierrdolnij Jej po szynkach tak żeby podskoczyła i jękneła, a potem popraw dobrze dynamitem z biodra :D Pamiętaj morda wysoko i lampy na Jej tzytze :P:D:D:D Graba w tzipie :D::D:P

Gość gość
Słoneczko, jesteś jeszcze?