Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amst@f

Rozmowy o rżnięciu na puzonie

Polecane posty

hundu, w takim razie musze to przemyslec 😴 ... prawde mowiac troche przerazilo mnie to rwanie i branie :P ... w szczegolnosci jak ojciec dyr na tace:P ... takiej zachlannosci na moje cycki sie nie spodziewalam ;) .... sa jakie sa, ale sa.... implanty niezbedne po ich wyrwaniu .... nie.... nieeeeeeeeee ... tego sobie nie dam zrobic :P:D:D:D wymysl cos innego :P:D

Frida to przenośnia literacka, taka smaka :D często tak mam, bo w okolicach południa spożywam marynowane w occie dżdżownice, jeszcze z tamtego roku, wietz jest nostalgia i pewne roztargnienie nieemocjonalne, bo moje emocje są na Hawajach, moczą grzyba beztrosko w zimnym hawajskim upalnym klimacie, zupełnie jak na biegunie południowo północnym :D Przezywam to dosyć osobliwie, bo lewą dziurką w nosie, ustawiając twarz pd kątem, który pozwala na pełną degustację wiatru, wtedy kiedy listek nawet niedrgnie :P:D

Amstaf;)🖐️ ja sie Ciebie zapytowywuję..... gdzie jest moja tzukinia?! musiałeś ją schować?:D:D:D Fridziu 😘

Gość gość
P********z?! Dymasz blondyne?! Jak?! Kiedy?! GRATULACJE

Klara wreszcie jest ;)Kucharka ta tzo się nie boi wsadzić paltza do garnka pełnego makaronu ;) Szukalem Cię jeżdżąc echosondą po Twoich tzytzach :P Moze udalo mi się odnaleźć tzukinie, ale chyba zjadłaś ją, gdy jeszcze była w moich majtkach :D:D:D

Pomarańczo dbam o ekosystem, obywatelski obowiązek ;) To moje dzietzko :D

Gość gość
Nie dyma jej, max to na @ czy gg. To debil, nie wie co się z fiutem robi.

Mlehehe uruchomiła się pomarańcza, nie przypuszczałem, że wyleje tak szybko garnek z lanymi kluskami robionymi na zacierce z coca coli od której głowa boli :D Trop był dobry bo przyprawy użyła tak zatzne, że aż mordę wykręcało, jednak zagapiła się ;) ponieważ w międzyczasie podpiłowałem w garnku prawe ucho :P:D Użyłem do tego celu brzeszczot diamentowy o konsystencji twardości żółtego sera :D Było dobrze, już prawie na ostro ale ładunek popuściła jak srrająca gumijagodami ;):D:D

Gość gość
idioci :D

hundu, nie jedz tego swinstwa wiecej :P .... przenosnia jak literackie dzdzownice marynowane w occie ... fujjjjjj .... bleeee ... ;) z tego gatunku, tylko jeden przedstawiciel jest nie obrzydliwy ;) ale on sie zazwyczaj marynuje w czyms innym :P:D zjedz lepiej czekoladke, bedziesz slodszy :P:D

Mówisz frida o moim lokatorze w kalesonach :P Tak ta dżdżownica jest godna uwagi, nawet mieszkające niedaleko cztery termity są pod wrażeniem jej współpracy, z erozją powietrzną na skutek moich pierrdów zachodzących w kalesonach ;):D Nie ma to jak nosić kalesony kasztelańskie z tradycja, historią jak ta nieporządna tzo lubiła na stoku dać...Nura, tam gdzie porządne często zaglądają :D Zamiast czekolady wolę kawę, tylko arabikę, bo ja po niej w notzy robię za terrorystę, blisko i dalekowschodniego, tzo molestuje niewinne istnienia ;)

Amstaf ;) stęskniłeś sie?:D:D kucharka ze mnie marna choć dobra, bo tzukinię zamiast wykorzystać w sposób "nadobny" ugotowałam 😭 ;P

Klaro kuprem kręcisz przy tej kuchni na tyle sklutecznie, że przesoliłem platzki ziemniaczane zrobione z zsiadłym mlekiem w mikrofalówce na korbę i dwie świetze zapłonowe od starego komara ;):D Nitz straconego, według starego przepisu hawajskiego alpinisty linoskoczka :P tzukina lepiej wchodzi na ciepło, zawsze to się ma tzoś w pakiecie bonusowego, tzo szef kuchni poleca :P:D

Rozpoczynam notzny dyżur :P trzymam warte do pierwszej może drugiej, bo i po tzo iść spać skoro przegryw lepszy od snu ;):D Dobranotz Klaro niech Cię tam z molestują setki gotowanych...Tzukiń :P:D

klarcia ... dla ciebie 👄 .. mam nadzieje, ze tu zajrzysz :) nie placz .... niooo... nioooo.. malutka ... sie lepiej przytul do cycka ;) ... dopoki jeszcze jest;) nie wyrwany przez hundu :P:D ... nie wiem czy implant bedzie taki wygodny :P:D korzystaj poki mozesz :classic_cool: oj hundu, jak ci smakuje to pij 😴 i terroryzuj 😴 ... ja pije rozpuszczalska, bo tylko taka do mnie pasuje ;) ... podobno jestem rozpuszczona jak dziadowski bicz :P... nie wiem czy bliskodalekowschodni terrorysta sobie poradzi :P z polskim biczem:P:D

Gość gość
Tzukini jak już, mój drogi.

Frido bicz polski ma tradycje sięgające jeszcze szabli mości pana Wołodyjowskiego :D Żadna mamba mu nie podskoczy, choćby była jadowita jak tajpan zrobiony po dobrym balecie na niezłym spirytusie :P:D Ja tylko chlam gryzioną plujkę, zmieloną w m,oim młynku do kawy, który pamięta jeszcze czasy rewolucji październikowej a nawet powstania styczniowego :D To zatzny sprzęt, na korbkę zasilany na dwa sześciopaki baterii R20, popularnych paluszków, słonych :D :D

A Ty pomarańczo jak zwykle ze swoją nienaganną łamaną gramatyką, jak język Eskimosów zamieszkujących południowy Pacyfik u brzegów zachodniej Afryki :D Przecież wiem, że nie jesteś gruba :P:D

to nawet i ja wiem 😴 .... reszte musze przemyslec 😴 .. tak to bywa, jak sie ma do czynienia z leniwym rozpuszczonym biczem :P:D

Gość gość
:) Tak, wiesz, że nie jestem gruba ;) za dużo siedzę na siłowni, biegam ;) tłuszcz nie zdąży zaatakować :D

W dwa zimne ognie chcą dziadełłe wziąć :D nie będzie łatwo, bo skarpetek nie zmieniałem już dwa lata, od kiedy komar ugryzł mnie w kostkę :D A potem pobiłsię na mojej stopie z nienaturalnie głodna pchłą, z którą potem z tego tzo wiem wziął ślub ;):D

:) tak, ja jestem gruba ;) nie siedze na silowni, nie biegam ;) tluszcz juz dawno zaatakowal :D .... przyjazni sie z celulitem :classic_cool:

Gość gość
Frida :p to w kontekście czegoś innego :P

gosciu :) to w moim kontekscie :P:D... osobistym ... tfu... osobowym? :P:D

Gość gość
@

:P nie wiem kto wymyslil ten plakat ... ale jest durny :P .... traktuje moje zwierzaki po czlowieczemu :P:P:P .... rozumiemy sie bardzo dobrze.... nie przeszkadza nam nawet niezgodnosc jezykowa :P:P:P:D

A mnie osobiście pasuje jak mnie traktują kobiety jak zwierzaka :D nigdy nie aspirowałem do czegoś ponadto, które dla wielu okazuje sie być spełnieniem marzeń :D:D:D Jestem po prostu niedobrym zwierzakiem, zuo w czystej lekko łaciatej i brudnej postaci w dodatku z kosmatymi ostrzyżonymi myślami :D:D:D