Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amst@f

Rozmowy o rżnięciu na puzonie

Polecane posty

Gość gość
idź spać :P kosmaty :P lol

znaczy jestes normalny czlowiek :P ... glaba tez umiesz palic, jak sie do ciebie mowi?:P:D.... moje zwierzaki umieja to opanowane do perfekcji:P

umieja=maja :) .... niestety :) .... co mnie rozsmiesza do lez :D:D:D

Głąba palę od dziecka jak rasowy figo fago tzo się nie bał ściągnąć skarpetek do kąpieli w wannie, ktora okazała się prysznicem, a czego po butelce radioaktywnego mleka nie byłem juz w stanie zauważyć :P:D:D:D Podobno mam zaburzenia emocjonalne i schizofrenię paranoidalną, lekarz jak mnie zobaczył, od razu stwierdził no tak...Ile lat na kafetełłe? Obstawiam u pana duży przebieg;) :P Oczywiście odwiedziłem go w kaftanie bezpieczeństwa :P:D:D:D:D Pomarańczo zmuś kosmatego do skoku w dal do łózka :P:D Tylko bez ciosów poniżej pasa ;):D:D:D

Gość iskierka zgasła?
:(

mrugala na wojtusia :P .... na mnie tez mruga ;) 🖐️ schizofreniku kawiarniany :) ... mam duze doswiadczenie w pracy z dziecmi uposledzonymi ;) ... pa pa :)

Gość gość
Kosmaty... Znowu będziesz niewyspany! Spróbuj sobie jebnąć kolejną kontuzję na siłowni.. to Ci dowalę kilka kolejnych!

Frida -- dobrze, że masz doświadczenie z upośledzonymi przypadkami, wczoraj malował furtkę, nawdychałem się oparów z plasteliny, którą obklejałem stalową lekko papierową konstrukcje :D Przy okazji zatakoał mnie tuzin ziemniaczanym stonek, do spółki z tzalkiem wychudzonym pasikonikiem :D Jako zmutowana postać gibona pogryzłem ich jak żyrafa liście :P:D Stawiali się nie powiem, do momentu kiedy zdjąłem buty :P:D:D wrażenia powonienia były motzne ;) Pomarańczo -- musiałaś mnie pomylić z inną klamką w drzwiach :D Nie chodzę na siłownię wolę zrobić kilka samolotów lekko papierowych tzałkiem z modeliny i rzutzać nimi po pokoju :D zawsze jest szansa, że zauważy mnie jakaś much grająca w pasjansa na regale :P bo malarz ze mnie do rzeczy, potrafię malować ściany :D Choć ostatnio nabawiłem się kontuzji, zwichnąlem cztery paznokcie w ręku, i nadgarstek, nie muszę mówić chyba od czego ;) :D

Zapomniałem przykręcić śrubę w lewym górnym rogu szafy grajątzej robiątzej za semafor żyrandolowy :P:D

Gość gość
Amsr@f i tak skończy się jak zwykle ;) teraz się cieszysz a niedługo znowu będziesz smęcił ;) obaj wiemy dlaczego ;)

Mlehehehe myślisz pomarańczo, że z pozornym uśmiechem na Twoich ustach te kalambury są w stanie mnie zaboleć? :D Przegrywam już od lat, tzo stało moim tzelem życiowym, sensem życia :D Srram na standardy nowożytnego świata, od zawsze robiłem kupę na tzo tylko chciałem i tak zakończę swoje ujadanie na tym grajdołku :P Przez lata przegrywu wypracowałem ponadczasowe standardy, potrafię patrząc się jednocześnie na kilka zegarów wpisać się w Sylwestra o 00:00:D Nie ma nitz piękniejszego od przegrywu, który jest moim mottem życiowym, a którego nie uważam za przegryw :D

Gość gość
Do pomarańczy wyżej :P

To było dobre pomarańczo, chyba jednak uśmierciłem Beethovena i wybrałem Adolfa Hitlera :D Zawsze dokonuję trafnych wyborów siedząc na sedesie :P Niestety obawiam się, że muminki srrający mitomanię o wyjątkowości tego tzo tu było, nie załapią o tzo chodzi, z prostej przyczyny, zrobic kupę na stojątzo nie jest łatwo ;)

:D:D:D:D nie jestem pewna co do 1B;).... ale 2B mi sie podoba:classic_cool: ..... :D:D:D:D:D 🖐️

Zaskoczyła mnie ta ankieta :P:D:D:D:D Chyba muszę popracować na urozmaitzeniem naszych ekosystemowych quizów :D:D:D:D:D

koniecznie :P:D ..... prosze brac pod uwage moj wiek i pozycje spoleczna 😴 .... ciemnosc widze :P .... chyba znowu mam torebki z herbata na oczach ;)

To dobrze, że masz torebki na oczach, nie wnikam po tzo :P ale ważne, że nitz nie będziesz widziała, będę miał czas na stworzenie ankiety, która może być i śmieszna i przyjemna, i dogłębna ;)

zatrzymam te torebki na oczach 😴 ... intryguje mnie glebia doznan wewnetrznych widzianych oczami torebek 😴 :P

Gość gość
Jadę sobie autobusem...piątkowy tłok w pełni...od dłuższego czasu wpadła mi w oko niezła sztuka...Podniósł mi się penis...Stoję blisko niej...W głowie kilka fantazji widzę oczyma wyobraźni jak się uśmiecha i grzecznie rozbiera specjalnie dla mnie...Autobus właśnie g***townie zahamował...Poleciałem na nią, siłą bezwładności...Ugodziłem ją filarem namiotu w moich spodniach...Poczuła chyba, bo spojrzała się z zaciekawieniem...Nie wiem co odpowiedzieć, z dziewczyną ostatni raz rozmawiałem w liceum...A szkołę skończyłem ponad dziesięć lat temu...

Gość gość
"Miło mi Cie widzieć" ? :D

Gość gość
Bardzo miło? :P

Gość gość
Też przeszło mi to przez myśl...Ale choć wygląda obłędnie i mi się podoba to...Nie wiem czy nic mi nie zrobi...Wiem, że to dziwne ale boję się kobiet, to znaczy tej pierwszej inicjacji...

Gość gość
Nie wiem czy wiesz, ale w tych chorych czasach doświadczone kobiety często polują na niedoświadczonych mężczyzn.. takich którzy będą tylko ich.. Kiedyś mężczyźni szukali dziewic, teraz kobiety coraz częściej szukają prawiczków :) Wiec.. brak doświadczenia i niepewność może działać bardzo na Twoja korzyść :)

Gość gość
Kobieta "polująca" pana nieśmiałego, a chętnego szybko złapie ;) za co trzeba ;)

Gość gość
renia potrzebuje nowej dostawy ogórków,który dostarczy biegusiem !

Zdominowałabym cię przy pomocy lassa i pejcza ;) Daj znać złotko a będziesz mój, szybko nauczysz się posłuszeństwa na mojej smyczy.

:D:D:D:D:D .... to ci dopiero wiedza.... dobrze gosciu, ze sie nia ze wszystkimi podzieliles ..... :D:D:D:D ... moze na linke lapia ;)

Gość gość
Jestem uległy w stosunku do kobiet...Chciałbym poznać panią która wprowadzi mnie w świat pocałunku...Dawno tego nie robiłem...Ostatni raz w szkole i to dwa razy...Kobieta w autobusie się wystraszyła, kiedy mocniej naparłem na jej tyłek...