Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potszyfffffffffff

dlaczego raptem 40 letnie baby chca dziecka i ciazy??

Polecane posty

Gość oczywiście że są np
co ty wolisz to nikogo nie obchodzi akurat, niestety:( stateczną, wykształconą babcię:D nikogo nie będzie obchodzić twoja stateczność:D (w ogóle co pomysł?) a już najmniej znajomych dziecka, którzy będą się z niego śmiali, że na 18tkę zaprosił dziadków a dziecko ze wstydem przyzna, że to nie dziadkowie tylko rodzice:(

Gość oczywiście że są np
a stateczna mamuśka będzie opowiadała jak to w dawnych czasach było:D siwy tatuś będzie wznosił toast trzęsącą się ręką:D

Gość gość
oczywiście że są np co ty wolisz to nikogo nie obchodzi akurat, niestetysmutas.gif stateczną, wykształconą babcięsmiech.gif nikogo nie będzie obchodzić twoja statecznośćsmiech.gif (w ogóle co pomysł?) a już najmniej znajomych dziecka, którzy będą się z niego śmiali, że na 18tkę zaprosił dziadków a dziecko ze wstydem przyzna, że to nie dziadkowie tylko rodzicesmutas.gif akurat , co ja wolę ..to moja sprawa...a na 18-stce to dziadków nie ma???????zresztą ,zaprasza się na ogół ludzi , których się zna ..więc znajomi mojego dziecka będą wiedzieli , w jaik wieku ma rodziców... więc kto miał się śmiać , to się już nacieszy..:)aa...i moje dziecko na 18-stke mnie nie przyprowadzi, mam nadzieję ,że jeszcze sama dojdę..

Gość gość
czywiście że są np a stateczna mamuśka będzie opowiadała jak to w dawnych czasach byłosmiech.gif siwy tatuś będzie wznosił toast trzęsącą się rękąsmiech.gif PUSTAK....i prymityw

Gość massssakra
A ja majac 24 lata urodzilam córkę i ma porażenie mózgowe , a majac 37 zdrowego i silnego chlopca, ktory ma 3,5 roku teraz, kocha swoją 16 letnia juz chora siostre, a ja wygladam super i młodo wiec przestancie glupoty pisac , ze 40 lat to starośc !! teraz wlasnie tyle mam- skonczyłam w kwietniu :)

Gość oczywiście że są np
no cóż na to poradzę, prawda Was boli:(

Gość gość
prawda jest jak d**a..każdy ma swoją..:)

Gość kocha siostre haha
3,5 letnie dziecko:O za parę lat zacznie się jej wstydzić a za 10 nienawidzić ciekawe czy będzie tak samo mówił jak za 15 lat będzie jej musiał pampersy zmieniać i tyłek podcierać, bo mamusia zaniemognie i będzie za słaba żeby wykąpać swoją pierworodną

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] kocha siostre haha 3,5 letnie dzieckopechowiec.gif za parę lat zacznie się jej wstydzić a za 10 nienawidzić ciekawe czy będzie tak samo mówił jak za 15 lat będzie jej musiał pampersy zmieniać i tyłek podcierać, bo mamusia zaniemognie i będzie za słaba żeby wykąpać swoją pierworodną JESTEM ZA LEGALNĄ I OBOWIĄZKOWĄ W NIEKTÓRYCH PRZYPADKACH ( JAK WYŻEJ) ABORCJĄ

Gość mamuśki po czterdziestce
powiedzcie szczerze.. macie już siwki na pipkach? czy się golicie na zero, żeby partner nie widział, że wam piczka siwieje????? marszczą wam się wargi sromowe i wydzielają nieprzyjemny zapach?

Gość Szczęśliwa Mężatka :)
Tylko źle wychowane dziecko może się wstydzić tego ze ma "starszych" rodziców .

Gość gość
stare pr****a się odmładzają a to potem dzieci płacą za to, u mojego dziecka w szkole też są tacy"dojrzali rodzice"którzy w żadną planowaną sobotę z okazji różnych imprez nie byli bo przecież -na rolki za starzy -na rower wszystko boli- na ognisko nie bo nie będą jeść bo cholersterol a patrzeć jak inni jedza nie będą -do kina nie bo za głośno - na fastfooda raz dop roku nie bo raka dostaną -na wieczorne podchody po lesie nie bo zmęczeni. ŻAL

Gość massssakra
Ja jezdze na rolkach, chodze po gorach pływam i robie wszystko co sie da :)

Gość gość
amuśki po czterdziestce powiedzcie szczerze.. macie już siwki na pipkach? czy się golicie na zero, żeby partner nie widział, że wam piczka siwieje????? marszczą wam się wargi sromowe i wydzielają nieprzyjemny zapach? to tak wiesz z autopsji???( wyjaśniam jakbyś nie wiedziała, po co masz szukać w google,...z własnego doświadczenia?)

Gość kocha siostre haha
do gościa z 2013-07-08 14:36:30 no popatrz to zupełnie jak ja! też jestem za aborcją, szczególnie nieodpowiedzialnych idiotek po 40 r.ż które robią dziecko, bo mają taki kaprys:) widać, że nie masz pojęcia jak żyje i co czuje rodzeństwo dzieci niepełnosprawnych, więc nie mamy o czym rozmawiać panno idealisto 🖐️

Gość 37 letnia mloda mama
Ja nie wiem jakie Wam wartości przekazano i z jakich wiosek jestescie, ale tu gdzie mieszkam na silowni spotykam mase kobiet na oko po 70 tce a ostatnio na basenie rozmawialam z kobieta, ktora UWAGA miala 93 LATA! Skonczyla wodny aerobic i poszla poplywac... Niestety, kazdy mierzy swoja miara

Gość gosciowa
akurat na wioskach kobiety są aktywne do śmierci, muszą robić w polu, zajmować się gospodarką, gotować itp i rodzą kolejne dzieci póki mogą, nawet po czterdziestce, ogólnie mówiąc mają przej****e

"oczywiście że są np mieć matkę, która urodziła po 40tce , którą wszyscy biorą za babcię gdy dzieciak jest nastolatkiem" x ale takie rzeczy to tylko w PL, panie;-) juz poza granicami tego kraiku malo kto tak przezywa wiek czyjejs matki;-)

Gość mirinda7up
a ja mam 44 lata i 2 tetnie dziecko, któremu właśnie dorabiamy (nota bene z męzem 3 lata młodszym ode mnie) rodzeństwo. I kto mi zabroni, autorka??

Gość niestety jesteś klasycznym
przykładem kobiety, która musiała złapać faceta na dziecko żeby z nią został i nie odszedł do młodszej a teraz "dorabia" drugie, masakra zachowujesz się gorzej niż gówniażeria

ROR: Za kazdym razem kiedy mnie bierze tesknota za ojczyzna to wchodze na kafeterie i mi przechodzi :) Takiego kalibru frustracji, wpierdalania sie w cudze sprawy, krytykanctwa i zgorzknienia nie spotyka sie czesto...

No widzisz mirinda, dostalas psychoanalize za darmo ;) Od laski ktora skonczyla zawodowke, mieszka w domu tesciow ale ma 'wlasna lazienke' czeka az umra a do tego czasu kombinuje ubranka po rodzinie i trzesie d**a zeby facet sie nie puscil na dyskotece w remizie...

Gość mirinda7up
no tak - jaka zawodówka, taka psychoanaliza :P ale nie zgadła, więc i nawet tej zawodówki raczej nie było...

Gość zagraniczne idiotki
a myślicie, że za granicą za kogo was mają???? haha za biedaczki z Polski, które przyjechały korzystać z możliwości, opieki ICH państwa a nie waszego, zapamiętajcie sobie NIGDY NIE BĘDZIECIE im równe, nigdy! i nigdy nie będziecie miejscowe, nigdy nie będziecie traktowane jak ich rodacy, w twarz wam tego nie powiedzą, bo za granicą panuje chora poprawność polityczna i się boją, ale mają was za nic, za przybyszy i pasożytów, żadna zagraniczna teściowa nie będzie zadowolona synowej Polki i nigdy nie będzie traktowała ją równo jak krajankę

Gość gość
Masz racje :) Ja nie bede rowna bo jestem zdecydowanie lepsza od tutejszej gawiedzi i powodzi mi sie rowniez o wiele lepiej niz przecietnym zagraniczniakom tu gdzie mieszkam :-D

Ha ha ha! Kochana :) pracuje na kierowniczym stanowisku a dwa tygodnie temu objelam funkcje w zarzadzie...widzisz, taka biedaczka z Polski...

Gość gość
44 lata 2 letnie dziecko i dorabiają mu rodzeństwo, cholera jasna przecież jak już to będzie miało 18 lat to Ty 60.........opiekunów do podcierania d**y na stare lata sobie rodzisz? A nie myślisz co to będzie jak uda ci się zajść i w wieku 46 lat urodzisz??????co za egoistyczny bezmózg

Hmmm skoro pracuje sie do 67 roku zycia to rozumiem ze 7 lat d*pe podcieraja mlodsi wspolpracownicy ;) Zawsze to jakas pomoc!

Gość gość
tępa idiotko jak urodzisz w wieku 46 lat a 67 jest już emerytura to ile to biedne dziecko będzie miało lat? 21 i swoje życie szkołę przyjaciół chłopaka a może nawet własne dziecko a ty co? próchno którego jedynym zajęciem będzie uprzykrzanie życia i wtrącanie się młodym i wieczne skamlenie o zawiezienie do lekarza

Gość gość
uswiadamiam tym, ktorzy sie boja,ze ktos sie z dzieci bedzie wysmiewal z powodu starszych matek, ze n i e w s z y s cy obracaja sie w prymitywnym towarzystwie, ktore wysmiewa sie z wszystkiego, co mozliwe - a to ktos za gruby, za chudy, za wysoki, za niski, inaczej ubrany, za glupi, za madry. To jest akurat argument dla buractwa. Ze ty jestes burakiem, to nie znaczy ,ze inni tez są:):)