Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potszyfffffffffff

dlaczego raptem 40 letnie baby chca dziecka i ciazy??

Polecane posty

Gość 37 letnia mloda mama
Teraz zrobilo mi sie smutno :( Strasznie Ci wspolczuje rodziny, przytulam i mocno caluje...

Gość gość
dodam, ze wstydzenie się starszych rodziców jest charakterystyczne dla pierwszego pokolenia inteligencji ( tej pozal się Boze) dla ktorej kazdy ciut starszy to prymityw ,moher i półanalfabeta ( no bo takie maja przyklady z najblizszego otoczenia, swojej rodziny, ktorej sie wstydzą,rodiców, dziadków). Nie mierzcie wszystkich swoja miarą.

Gość mirinda7up
no cóż, w momencie kiedy osiągniemy z mężem wiek emerytalny i przeniesiemy się do naszego małego domku na Kos (kupiony taniutko, jak to w kryzysie, trzy lata temu), nasze dzieci będą juz dobrze po dwudziiestce, wykształcone, samodzielne i z niezłym "posagiem", więc proszę się nie zamartwiać o naszą ani ich przyszłość :)

Gość gość
"tępa idiotko jak urodzisz w wieku 46 lat a 67 jest już emerytura to ile to biedne dziecko będzie miało lat? 21 i swoje życie szkołę przyjaciół chłopaka a może nawet własne dziecko a ty co? próchno którego jedynym zajęciem będzie uprzykrzanie życia i wtrącanie się młodym i wieczne skamlenie o zawiezienie do lekarza " Ze akurat twoja matka, babcia, ciotka w tym wieku jest taka - coz, wspolczuje, mam 66 i nikt mnie nie musi do lekarza zawozic:), mam wlasne, niezle zycie.

Gość gość
66 lat i na kafe ? takie rzeczy tylko w erze :-D 66 lat i nie na emeryturze czy 66 bos stara i na wymuszonej pomostówce?

Gość gość
ość 44 lata 2 letnie dziecko i dorabiają mu rodzeństwo, cholera jasna przecież jak już to będzie miało 18 lat to Ty 60.........opiekunów do podcierania d**y na stare lata sobie rodzisz? A nie myślisz co to będzie jak uda ci się zajść i w wieku 46 lat urodzisz??????co za egoistyczny bezmózg Ja urodziłam w wieku prawie 46 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie jestem ani egoistką , ani bezmózgowcem. Mam wyższe wykształcenie i pracę...Gówno ci do tego, kiedy rodzę ...moje życie, zajmij się swoim

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość 66 lat i na kafe ? takie rzeczy tylko w erze smiech.gif 66 lat i nie na emeryturze czy 66 bos stara i na wymuszonej pomostówce? 08.07.13 [zgłoś do usunię a ty chyba na bezrobociu, bo ciągle ten temat wałkujesz, zakładasz kolejne topiki i siejesz zamęt... Ja jestem na zasłużonym urlopie...

Gość gość
ja mam nastoletniego syna w liceum i gdy byłam na zebraniu to większość rodziców grubo po 50 a nawet 60 i nie czułam się jak miedzy dziadkami więć jesli ktoś pisze o dziadkach w tym wieku i ze dzieci się będą wstydziły rodziców to się grubo myli bo nie znam żadnego takiego przypadku a dzieci po 40 to jest od zawsze coś normalnego więc trzeba się zdrowo puknąć w te puste łby które takie rzeczy wypisują,nienormalne to rodzić przed 20,gdzie rozumu za grosz i żadnego przygotowania ani psych. ani materialnego nie ma ,moze taki temat o małolatach ktoś załozy a nie czepiacie się dojrzałych przygotowanych i świadomych

Gość A harpie jak zwykle mają
używanie :) Nie jestem entuzjastką późnego macierzyństwa, szczególnie jeśli chodzi o pierwsze dziecko, ale co wy tu wypisujecie odmóżdżone krówska, co urodziły pewnie ledwo im 20-tka stuknęła i teraz plują jadem zamknięte na swojej wiosce zapyziałej :) I jedyne osiągnięcie to wczesne macierzyństwo, phi. Poczytajcie własne posty: jakas debilka pyta późne matki... czy im włosy na pipkach siwieją (!), inna bredzi, że ludzie około 40-tki nie chodzą.... nawet do kina (buhahaha, co za bzdury!) :D Właśnie byłam w aquparku z moją 60-letnią mamą, szczupła jak dziewczyna, pełna wigoru i sił, bawiła się jak dziecko (pływała jak rybka), do kina razem owszem chodzimy i wszędzie gdzie tylko można, kondycję ma lepszą niż ja. Spokojnie w wieku 40 lat ona mogłaby mieć dziecko i by podołała (choć nie miała). Także tłustawe wioskowe młode mamuśki zajmijcie się obiadem swoich mężusiów, a nie życiem aktywnych, spełnionych ludzi :)

Gość gość
uderz w stół, oczywista oczywistość spełnić swoje zachcianki i urodzić w wieku ponad 40 lat. A to z rolkami i kinem chyba się tyczyło wieku 40-42 plus 12-14 letnie dziecko, daje wiek rodzica prawie 60 lat. Taaaaaaaaaak oczywiście kazda 60 letnia kobieta to młódka. Widać tapety poł kg, ubrana w bluzkę w panterkę z dekoltem pod pas. ale w autobusie to już wielce umęczona siedzieć musi. Czasu i wieku nie oszukacie drogie babcie

Gość gość
Mlode cialo,mloda matka-nie ma nic lepszego Normalna,mloda,energiczna czasem popelniajaca bledy kobieta ...A nie stekajaca,nadgorliwa,przewrazliwiona na punkcie dziecka,nie dajaca mu oddechu zlapac czterdziecha...:(

Gość gość
dlaczego mam byc na pomostówce? jestem od 6 lat na emeryturze ( normalnie, od 60tki), a na kafe sobie zagladam, bo mam troche wiecej czasu, a ciekawią mnie problemy młodych kobiet ( moja córka akurat takich nie ma i tu nie zagląda a czasu jej szkoda). Dodam,ze wiekszość moich znajomych rowiesniczek używa stale komputera-wiec skąd takie zdziwienie? Komputer i rozne fora to wg mnie jak znalazl dla emerytów- nie zawsze sie ma ochote na wychodzenie z domu.

Gość gość
ot powiedziała co wiedziała wymyśl pustaku cos lepszego ,wysil swoje niedojrzałe komórki

Gość gość
no no no fajnie to twoje nastoletnie dziecko miało mame na emeryturze której się nie chce wychodzić z domu?

Gość gość
moje dzieci od 18 roku zycia sa poza domem . wiec im raczej obojetnie, czy w nim jestem:)

Gość gość
Takiego zagęszczenia idiotek jak na kafe, nie ma w żadnym miejscu w sieci.Co do wyśmiewana, to dobrze,że będą się wyśmiewać, dziecko od razu będzie wiedziało kto jest z prymitywnej rodziny i z kim się nie zadawać.Epatowanie głupotą ma też swoje plusy:) Wyśmiewa się pokolenie, co do babci na wieś jeździło, taka słomiana inteligencja. Matka prymityw, ojciec tak samo, to kogo mieli napłodzić?Przecież to proste.

"zagraniczne idiotki a myślicie, że za granicą za kogo was mają???? haha za biedaczki z Polski, które przyjechały korzystać z możliwości, opieki ICH państwa a nie waszego, zapamiętajcie sobie NIGDY NIE BĘDZIECIE im równe, nigdy!" x hahaha ;-) to jus offtopik - ja zawzse stram sie mieszkac w miejscu gdzie posiadam lokalny paszport albo rezydencje, ale ostatnio jestem w rozjazadch (bylam) - taka praca;/ ty mowisz o jakims wyimaginowanym swiecie i pewnie mysliz ze kazdy kto zna polski jest polakiem, co nie?;-) x i nigdy nie będziecie miejscowe, nigdy nie będziecie traktowane jak ich rodacy, w twarz wam tego nie powiedzą, bo za granicą panuje chora poprawność polityczna i się boją, ale mają was za nic, za przybyszy i pasożytów, żadna zagraniczna teściowa nie będzie zadowolona synowej Polki i nigdy nie będzie traktowała ją równo jak krajankę x hahaha ;-) coz za system wartosci - ze siebie sama postrzega sie przez pryzmat jakiejs tesciowej;-) ty sie martw zeby wujek z wasami cie nie wydzidziczyl;-)

ale skad w ludziach tyle agresji i zagldania drugiemu do okna?;-) chyba z nudow i nieumiejtsnosci zapelnienia sobie zycia - mi tam rybka czy ktos sie rozmnaza w takij czy innej szerokosci geograficznej, czy jest zwolennikiem mieszkania/niemieszkania ras itd. - ktos chce miec dziecko (lu ma) w wieku 16 lat inny w wieku 50 lat - co innym do tego?:-) a te siedza na kafe i zkladaja topiki;-) ja np. nielubie facetow z nadwaga - ale nie zakladam o tym topikow, pomijam takich ludzi i tyle - szkoda czasu na glupoty - as easy as it is;-)

Gość gość
ROR to Ty nie wiesz,że teściowa to postać kluczowa w życiu każdej kobiety?:) Mieszkasz na górze, czasem masz swoją łazienkę, czasem nie, dziecko małe, kłótnie o to kto i w co się wtrąca.Mąż maminsynek, bo lokalu nie potrafił zorganizować.Ciuchy dla dziecko od rodziny, potem kłótnie kto co oddał, a czego nie oddał.Jedziesz w niedzielę dokładnie umytym samochodem do kościoła.Wszystko, czego nie znasz, nie rozumiesz wyśmiewasz. Siedzisz na tej wsi, albo w małym miasteczku i pojąć nie potrafisz, jak ktoś może żyć inaczej.Dla rozrywki wchodzisz na kafe i plujesz jadem, tylko tyle możesz w swoim życiu, nie masz innej alternatywy. No i nie bylabyś nabuzowana na wszystko i na wszystkich, którzy mają inaczej?:)

Gość A harpie jak zwykle mają
Post z 16.57 sedno sprawy. Wystarczy popatrzeć na "ślubach", "staraczkach" i topach typu "mamy z czerwca 2012", żeby zobaczyć kto tu siedzi. Wioskowe przaśne dziewuszki lub tak zwana inteligencja, z pierwszego pokolenia (czyli pierwsze pokolenie co się z rodzinnej wsi w wielki świat wyrwało). Mężusia trza jednak złapać około 20-tki, dom pobudować za kredyt do starości (ewentualnie piętro u rodziców), dzieciaków napłodzić (najpierw opisując szczegółowo każdy śluz płodny :O ), a potem siedzieć na wiosce i wypisywać, co się "mężusiowi" na obiad ugotowało. I wyśmiewać innych, to podstawa spełnionej egzystencji ;)

Gość gość
polska mentalnosc jest przerazajaca :O

Gość gość
Dokladnie,jak czytam wypowiedzi tych Poleczek to nie wierze ,ze ja tez Polka jestem,dobrze ze juz w kraju od dawna nie mieszkam,bo byc moze tez bym miala takie klapki na oczach. W ogole co za durnowaty temat SZOK!!!!

Gość gość
kolejna"poleczka"co się uważa za lepszą bo gary u obcych zmywa albo d**y wyciera hahahaah

"ROR to Ty nie wiesz,że teściowa to postać kluczowa w życiu każdej kobiety? Mieszkasz na górze, czasem masz swoją łazienkę, czasem nie, dziecko małe, kłótnie o to kto i w co się wtrąca.Mąż maminsynek, bo lokalu nie potrafił zorganizować." x hahaha ;-) no wiesz ja nie mieszkam odkad skonczylam ok 22 lata z ludzmi w wieku moich rodzicow, preferruje rowiesnikow;-) lokalu nikt mi tez nie musial organizowac bo mialam swoj, podobnie druga strona;-) x Ciuchy dla dziecko od rodziny, potem kłótnie kto co oddał, a czego nie oddał.Jedziesz w niedzielę dokładnie umytym samochodem do kościoła.Wszystko, czego nie znasz, nie rozumiesz wyśmiewasz. " x ;-) z tym ze u mnie z kosciolem to nie bardzo, rodzice wychowlai mnie jedynie w wierze w zdrowy rozsadek;-) x No i nie bylabyś nabuzowana na wszystko i na wszystkich, którzy mają inaczej? x dobra charakterystyka;-)

Gość matacz,.,,..
cóż nie od dzis wiadomo ze babie na starosc odwala , pewne ichwlasne odwalenia oczywiscie chca na nas strącić :) dlatego te ciaze , dlatego ziuchy nastolatek itd. 40 letnia kobieta to 40 letnia kobieta ktora juz zycie przezyła ! facet to jednak coś innego w tym wieku i one to widzą , za 40 letnim panem sie kazda obejrzy bez wzgledu na wiek jezeli jest przystojny dobrze ubrany itd. a za kobietą ? cóz ta co najwyzej staje sie obiektem pozadania jako ciekawostka jak to jest z taka 40 letnią 40 , ale nikt sie wiazac z taką nie chce , z facetam a i owszem od 18 latek do 50 latek mamy wybór . dlatego chca dziecka by sie odmłodzić , by pokazac ze jeszcze s kobietami by znowu poczuc sie młodą ....:) zenujace , choc jak sie zdazy , boi sie zdaza to nic , ale jak specjalnie ????? zenujace

Gość matacz,.,,..
dojrzała , przygotowana itd. czy ty sie czytasz kretynko ? jestes stara baba badania prenatalne obowiazkowe , wiec co pier dol lisz , o dojrzałosci , jestes starym pomarszczonym jabłkiem ktorego nik nie chcde zjesć

" 40 letnia kobieta to 40 letnia kobieta ktora juz zycie przezyła ! facet to jednak coś innego w tym wieku i one to widzą , za 40 letnim panem sie kazda obejrzy bez wzgledu na wiek jezeli jest przystojny dobrze ubrany itd. a za kobietą ? " x no to zalezy - naparwde nie ma co generwoac, gdybys miala racje to wszystkie kobiety powyzej 35 r.z. bylby samotne bo panowie by ucieklai do mlodszych - a tak sie nie dzieje. Po prostu faceci ktorzy sie wyseksili za mlodu, nie byli uwiazani jedna panna, stabilizuja sie po 30 -tce i fokusuja na zycie domowe - nie wszyscy ale spora czesc z tego co widze (znajmo faceci z pracy np.). poza tym temat dotyczy ciazy po 40, a nie zanlezienia dawcy nasienia, zawzse w ostatecznosci sa banki spermy przeciez - czesto to lepszy wybor niz powielanie tzw. materialu gentycznego byle kogo - bo ma portki i siedzi obok na kanapie;-) ;-) ;-) x dlatego chca dziecka by sie odmłodzić , by pokazac ze jeszcze s kobietami by znowu poczuc sie młodą .... zenujace , choc jak sie zdazy , boi sie zdaza to nic , ale jak specjalnie ????? zenujace" x czasem chca bo to ich pierwsze dziecko - taki maja kaprys i sa przyzwyczajone do spelniania wlasnych zachciewajek, as easy as it is;-) x jestes stara baba badania prenatalne obowiazkowe , wiec co pier dol lisz , o dojrzałosci , jestes starym pomarszczonym jabłkiem ktorego nik nie chcde zjesć" x a jak widac z takim "jablkiem" maja problem nie faceci tylko takie kobietony jak ty ktore zakladaja o tym tematy bo inne rozrywki sa dla nich zbyt skomplikowane;-) i nie mam 40 lat - mam duuuuuuzo mniej;-) ale tez jak widac zcasem zolc trawi w kazdym wieku;-)

Gość gość
czasem chca bo to ich pierwsze dziecko - taki maja kaprys i sa przyzwyczajone do spelniania wlasnych zachciewajek, as easy as it is oczko.gif x ****************************************************************ot święte słowa

Gość 37 letnia mloda mata
O moj boze ! Matacz, serio myslisz ze to czy ktos chce cie pieprzyc czy nie okresla twoja wartosc? Mam 37 lat, mieszkam we wspanialym miescie, mam mase znajomych, skoczylam 3 fakultety, robie kariere, mam dziecko ktore uwielbiam, zapatrzonego we mnie meza, chodze na silownie kilka razy w tygodniu, zwiedzilam pol swiata i jestem super szczesliwa. A jesli chodzi o mlodszych facetow, to coz, wielu sie za mna oglada i wielu sie chcialo umowic tyle ze nie potrzebuje tego zeby sie dowartosciowac. Znam swoja wartosc i bez tego :)

Gość gość
taaaaaa jasne oglądają się za Tobą młode arabusy spragnione wizy:D:D