Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agazgaga

Ćwiczę z Jilian Michaels

Polecane posty

Gość Veruna
U mnie wczoraj 1. Owsianka z 6 lyzek z bananem 2. Serek wiejski + jablko 3. Torebka ryzu z leczo pol sloika litrowego 4. 3 jajka z pomiderem cebulka i jogurtem Wikia z woda calkiem dobrze:D az sama sie dziwie ze udaje mi sie wypic te 1,5/2 litry:p wczesniej max litr a nawet mniej:p nie mam kiedy do sklepu skoczyc aby zrobic jakies zakupy:/ Eliza do konca miecha lenie sie z cwiczeniami a nie z dieta:p chcialabym nie ruszyc slodkiego az nie zejda mi moje cm jak po insanity ale nie wiem czy wytrzymam:p to by wyszly 2 miesiace:/ chyba nie dam rady tyle czasu ale najgorzej pozwolic sobie raz nie wiem jak Wy ale mnie pozniej ciagnie:p

Aga Ty jestes na jakms cyganskim weselu czy co ze Cie jeszcze nie ma:p

Gość wikia
hahah cygańskie wesele:D:D Veruna bardzo ładne menu! mnie ciągnie do słodkiego jesli kilka dni nie jem na śniadanie/drugie sniadanie owoców (albo bardzo mało). wtedy mysle o batonikach non stop ale to z braku cukru z owoców:) jak mam takie ssanie na słodkie a nie chce mi sie isc do sklepu to robie kakao z cukrem i przechodzi;) albo miód z orzechami i cynamonem "robię". jestem po treningu, ale mi sie nie chcialo strasznie

hey laski! zegnam sie z wami do 1 wrzesnia!!!! od poniedzialku ruszam z silowniana rutyna i buduje prawdziwe miesnie. 5 dni w tygodniu, rozne partie miesni, HIT, sobota, niedziela wolne. Prawdziwe jedzenie, mniej mleka i nabialu , duzo protein i zdrowej zywnosci. moja motywaja jest ona: http://instagram.com/alzirarodriguez?modal=true teraz sie regeneruje i ruszam pelna para juz za tydzien! bez zartów:) buziaki!!!!

Gość gośćwikia
cześc dziewczyny:) dzis robię trening siłowy 30-40min + 30 kardio. Eli, udanej podróży:) a ta laska niezłe ma udka i tyłek!

Eliza przyjemnego wypoczynku :):* kto teraz bedzie pilnowal mojej diety:( wczoraj kupilam jog. Naturalny w lidlu i tak sie spieszylam ze nie zauwazylam kurde mialam go zjesc patrze a to byl typu greckiego 10% tluszczu!!!! Chba na spiaco go wzielam:p 1. 1 bulka i 1 nalesnik 2. Serek wiejski + jablko 3. Banan 4. Poledwica wieprzowa z polowa polbagietki czosnkowej + 5 winogron wikia a jaki masz plan na silowy trening? Jedziesz cos z neta czy masz swoj trening? jestem przemeczona:/ od rana jestem w robocie po robocie zawsze cos i wracam wieczorami usypiam na sofie a rano ciezko wstac:/ jeszcze aby bylo milej okres mam:/ zyc nie umierac. Aga co z Toba? Zaloze sie ze jesz jakies pysznosci:p dlatego nie piszesz nas nie oszukasz:D

Gość gośćwikia
Veruna mam rozpiskę na 30min siłki, takie typowe rzeczy, martwy ciag, przysiady, wykroki, wioslowanie hantlami itp kiedys chyba nawet pisałam:) wiesz kto bedzie pilnował Twojej diety? Ty!:) juz przeciez wszystko wiesz;P może Aga się podejmie?

Gość wikia
dzisiejsze menu: 1) 2kromki chleba, 2 jajka, troche papryki, cebuli, 3rzodkiewki, pół pomidora 2) twaróg, miód, orzechy włoskie, cynamon, troche jogurtu, jabłko 3) troche makaronu, brokuły, łosos, sos czosnkowy robiony 4) sałatka z mozarella, warzywami swierzymi, kromka chleba 5) serek wiejski, troche ogórka surowego zabieram sie za trening za chwile. Veruna jak dzisejsze menu? upilnowałas?

Gość wikia
dzień dobry dziewczynki! dla zainteresowanych: dzis wychodzi ewki płyta w shape

ale miałam sen!! śnilo mi się że ten trening prowadziła Eliza z Ewką:D:D Eli w seksownym czerwonym wdzianku;)

Gość gośćeliza
Haha wikia dzieki! Moze kiedys Teraz nie cwicE I mi smutno ale musze bardzo uwazac co jem wiec bedzie mi w pl ciezko tyle dobroci! Kochane 1 wrzesnia robimy pomiary fotki I bedziemy robic sprawozdania. Co wy na to? Co mc mozemy porownac osiagniecia

Eliza akurat rano zrobiłam pomiary:) od 4 miesięcy robie regularne pomiary co miesiąc, żeby się pilnować i mo9tywować. wolę byc na bieząco niz obudzic sie "z reką w nocniku". zestawię to z poprzednimi i wyslę na maila bo są zmiany;)

Gość agazgaga
Cześc dziewczyny powróciłam hehe Veruna miałaś rację robiłam sobie wolne od ćwiczeń i diety. Wracając do twojego wcześniejszego postu dlaczego trzeba mnie z dietą ustawić do pionu? Nie uwazam żebym jadłamniej niż np Eliza. Wiem że serek wiejski to nie najlepszy pomysł ale nie stać mnie na to żeby jeść kurczaka czy łososia kupe kasy wydaje na terapie i lekarzy małego, jem na co mnie stać :-P. Po za tym zdażają mi się wpadki słodyczowe i alkoholowe więc nadrabiam hehehehehehe. Dzis juz z dieta wracam i z ćwiczeniami ćwiczyłam gymbreak dieta serek wiejski (musze rano mało bo przed ćwiczeniami nie mogę sie opychać) 2. Po ćwiczeniach odżywka białkowa+ jabłko 3. zupa ogórkowa 4. serek wiejski+kurczak (w pracy) 5. po 23 chyba serek wiejski :-P :-P :-P

o żesz k***a Wikia wow wygladasz ekstra masakra piękne wymiary jaki brzuch a jakie dudo umięśnione wow jestem pełna podziwu i aż mi wstyd że się tak zapuściłam . Pięknie kochana gratualcję tak trzymaj :-)

udo a nie dudo hehe całkiem zapomniałam że pisałam ostatnio że i ja miałam też robić foty dzisiaj ale po weekendowym obżarstwie to nie jest dobry pomysł hehe ale może jutro zrobie

miałam dopisać tego kurczaka i łososia jeść pięć razy dziennie hehe ogólnie to jadam kurczaka hihihi :-P

Dzięki Aga:) zabawnie wyszło z tym kurczakiem, dobrze ze dopisalas hehe:) za godzine biore sie za trening... Banish Jillian! a co tam:P

Gość weterankaprawiewegetarianka
tak Was czytam I czytam, I podziwiam I tylko czepie sie jednego (jak na weteranke diet, ochudzania I walki z celulitem przystalo :-P ) czemu jecie chleb, nalesniki, makaron, pieczywo? przeciez to sa napakowane cukrem wegle ktore odkladaja Wam oponke na Wasze ciezko zapracowane absy. ja w 15 mcy schudlam 15 kg, ale wegle jem tylko na sniadanie I to w czystej postaci, czyli kasza jaglana z owocami lub cynamonem, owsianka na goraco lub suche platki owsiane z mlekiem lub jogurtem I tyle. Reszta dnia to albo jakas kasza lub ryz z warzywami na obiad ale maks co drugi dzien albo same warzywa, warzywa z bialkiem oraz koniecznie bialko na kolacje szegolnie jesli wracam z silki. no dobra, sorki ze sie czepilam ale jak widze fajne zmotywowane I aktywne laski to od razu chce mi sie ponawracac na walke z pustymi kaloriami z makaronu I chleba. milych cwiczen I super efektow! weteranka-prawie-wegetarianka

Gość wikia
weterankaprawiewegetarianka mówisz o makaronie, chlebie w ogóle czy białym?

Gość Veruna
Aga przeciez nikt nie kaze Ci lososia wp*****lac, dziewczyny zwrocily uwage ze same serki i jogurty jem, malo wegli a wiem ze tez tak jadalas:p wiec nie ma co sie unosic:p wikia superrrrr gratuluje:):):):):) ale masz wyraziste udo!!!!! Pamietam ostatnio jak wyslalas zdj. jak z Aga zwrocilysmy uwage na nie a teraz szok!!!!!! Musze poszperac i pozapisywac dokladnie co cwiczylas:D i na wadze spadki super:**** u mnie wczoraj bulka z pomidorem jogurt naturalny 400 g + garsc zurawiny i nektarynka kotlet (ryz+ mielone) z ogorkiem gruntowym duzym 2 jablka kolacja: i tu sie zaczelo kilka kromek ale ciezko zliczyc bo one byly jak polowe z fitness praktycznie na raz do buzi z maslem i miodem i jeszcze bylo malo zzarlam 2 paski czekolady dzisiaj juz wielam 3 bulki bo niezdazylam sniadania zjesc a nie chcialo mi sie kurczaka wpierniczac, 1 kanapke chyba bede brac do pracy zjem ja kolo 12/13 wiec zle nie bedzie a jak dam rade w chacie cos uszykowac jakis makaron ryz czy cos czy bede mialanochote na kuraka to wtedy bez chleba ale narazie obczaje z ta 1 kanapka

Veruna dzięki:) a na tyłek i uda to spacery, przysiady i spokojne wykroki z obciążeniem (6-15kg). ok minela godzina, idę pobrykać

Gość gośćeliza
Agus u mnie losos jest taaaani. W pl by mnie tez nie bylo stac!! Kurczak 16 zl na polskie za kg to ja mam na 3 /4 dni. Staram sie jesc 50 gram makaronu brazowego dziennie. Veruna wstydz sie!!! Ja wioze cala walizke slodyczy do domu I nawet nie dotknelam. Dieta dzis; Owsianka orzechy Banan jablko kisc winogrona 200gram Kurczak sam 200 gram max moze 300 2 male nektarynki W samolocie moze bulka fitness ze szpinakiem 200kcal

Gość gośćeliza
Wikia ale laaaaska !!!! Ulalala brawo!!!!!

zrobilam banisha. dzisiejsze menu: 1)kasza jaglana, kilka daktyli, pół jabłka, cynamon 2) 2 kromki z tuńczykiem, cebula, pomidorem, papryka 3) falafel (4szt), duuuzo surówki 4) twaróg z miodem, daktylami 5) jajko, sałatka <---będzie juz dzis tu nie zajrze, do jutra!:)

Hahah Eliza a jak sie ma okres to sie nie liczy?:p ja lososia tez nie kupuje kiedys byl w promo po 24 zl za kg to kupilam chyba 5 kg:p hahhah ale teraz nawet zapachu w zamrazarce po nim nie zostalo u mnie dzis 2 Kajzerki z serkiem wiejskim 1 kajzerka z klopsem (ryz z mielonym) i ogorek gruntowy duzy jog naturalny z winogronem (opchalam sie) parowki z pomidorem Aga bedziesz robic insanity? Z checia bym sie przylaczyla:D ale ja moge dolaczyc pozniej bo dopiero pierwszego:/ mam nadzieje ze nie gniewasz sie za ta diete :* mmmm wlasnie na moich oczach klient je biala czekolade!!!!!! Uwielbiam!!! Juz dawno nie jadlam..... jeszcze godzinka i koniec roboty:) po robocie po materialy jedziemy remont idzie pelna para:) powoli wszystko sie uklada:) biore sie za kase milego wieczoru

Gość gośćwikia
Veruna to kotlet z cieciorki:) duzo bialka ma

Gość gość
Veruna nie gniewam sie no cos ty :-) No z cenami ryb jest masakra ostatnio u nas byl filet z tunczyka cena kosmos. Eli no samemu fajnie a ja musze gotowac na trzy osoby to wszystko jest razy trzy. U mnie w sklepie robi zakupy trener personalny i sterydy tez kupuja takie fajne naprawde zdrowe rzeczy ale maja wysokie paragony :-(. Kupilam sobie melona :-) veruna nie wiem wlasnie co z tym insanity :-P na kolacje zamiast serka zjadlam zupe ogorkowa :-) agazgaga