Gość kosteczka z torebką Napisano Sierpień 20, 2013 po jakim czasie w tej diecie rozpoczyna się spalanie tłuszczu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mjc Napisano Sierpień 21, 2013 Cześć :) Cel osiągnięty, waga się waha miedzy 54 a 55 kg :) czyli ponad 7 kg w dół ! Dietę kontynuuję dalej of koz :) Uwielbiam ją .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewucik Napisano Sierpień 21, 2013 po tygodniu mam 1kg mniej. mam pytanie - czy ja powinnam się ograniczać co do jedzenia, bo w sumie to ja się najadam tak, że głodu nie czuję (nie przejadam się, bo się raczej nie da..nie jest to jedzenie aż tak pyszne, by się przejeść). Ale jem często. 6-7 posiłków takich przekąskowych. obiad jem też mały bo mi nie smakuje. robię z parowara mięso/ryba plus warzywa dozwolone. a przekąski - serek wiejski z szynką, naleśniki bez mąki takie omlety cienkie, jajko z warzywem i takie d*perele. ale sporo tego mi na dzień wychodzi. może dlatego tak słabo chudnę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 21, 2013 ROZKŁAD SPALANIA Etap 1): Przez pierwsze 3 dni diety tracimy 70% wody, 5% białka, 25% tłuszczu Etap 2): Do 13 dnia diety tracimy 19% wody, 12% białka, 69% tłuszczu Etap 3): Między 21 a 24 dniem diety tracimy 15% białka, 85% tłuszczu Etap 4:) Od 24 dnia diety tracimy 25% białka, 75% tłuszczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kosteczka z torebką Napisano Sierpień 21, 2013 mjc a możesz napisać coś więcej o Twoim odchudzaniu wymiarach czy robiłaś 2 fazy jak Ci z brzucha spadły cm ewucik chciałabym mieć po tyg 1kg mniej tzn mam już co prawda 1,3 chyba ale wiem że to sama woda więc czekam z niecierpliwością na spalanie tłuszczu 3 dzień zaliczony do udanych niestety dziś znowu tylko 4 posiłki z braku czasu wiem że to za mało jutro kurka chyba też będzie podobnie :/Z tego co słyszałam tu w tej diecie akurat jest zasada im więcej jesz tym więcej schudniesz gościu dziękuję za info czyli muszę wytrwać z miesiąc to będzie dobrze a jak u Was długo trwa 1 faza? a co to znaczy że tracimy białko? jedno mówią, że spala się mięśnie na tej diecie też? Nie chciałabym tego, bo wcześniej trochę ćwiczyłam m.in. a6w i mięśnie mam twarde, ale są pod tłuszczem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kosteczka z torebką Napisano Sierpień 21, 2013 Aha jeszcze jedno mam pytanie czy jest możliwe żebym przez te 2 tyg I fazy nie schudła nic z tłuszczu?Tak się tego boje, że już nie schudnę nigdy pomimo diety i ćwiczeń, bo od kilku miesięcy nie spada mi nic:( A ta dieta to prawie ostatnia deska ratunku jeszcze po niej mam w zanadrzu kopenhaską, ale to w ostateczności bo w ostatnim czasie robiłam ją chyba ze 3 razy więc teraz już się boję trochę o zdrowie. Pozdrawiam będę jutro rano :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mjc Napisano Sierpień 21, 2013 Odchudzam się od ok 45 dni, jestem w fazie II. Od ok 10 dni włączyłam ćwiczenia - w sumie w pasie zleciało mi ok 12-15 cm, najbardziej boczki, uda i pośladki. Na SB zostaję na dłużej bo odpowiada mi ten tryb żywienia :) można gotować naprawdę pyszne potrawy, sięgnęłam po składniki, o których wcześniej nie miałam pojęcia, że istnieją. Dziś kupiłam mąkę z cieciorki i będę robić placuszki z cukinii. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
narpik 0 Napisano Sierpień 22, 2013 Witam serdecznie wszystkich od jutra zaczynam zmagania ze swoim tłuszczykiem- bo zapuściłam się przez te wakacje strasznie :( Mam nadziej że wytrwam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 22, 2013 witaj : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kisssss Napisano Sierpień 22, 2013 widze ze tu jestescie:)no to ja sie dolaczylam.Jestem dzis pierwszy dzien.Startuje z waga 65 przy 168cm wzrostu.Mialam 3 glowne posilki,plus 3 przekaski(typu ser light-plasterek oczywiscie) na sniadanie mialam jajecznice na pol lyzeczki oliwy,na obiad szaszlyki na grillu elektrycznym,noi na koniec pasta z tunczyka,z jajkiem,ogorkiem kiszonym i cebulka:)do tego zielona herbata i litr wody:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kisssss Napisano Sierpień 22, 2013 aha,noi co myslicie o tabletkch?mam jeszcze pol opakowania rasberry ketone i green coffe,odstawic? dzieki za informacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kosteczka z torebką Napisano Sierpień 23, 2013 Witajcie, ja już po śniadanku i po kawie co prawda niezbyt ok ale jakoś nie mam na nic ochoty, zjadłam makrele z puszki w sosie pomidorowym plasterek szynki i 3 rzodkiewki. Obiad pierś z kurczaka w pergaminie chyba może być co? i kalafior a dalej pomysłów brak. Dziś na wadze 57,7 w pon rano było 59,9 ale nie czuje żeby coś spadło wiec to sama woda pewnie. Wczoraj znów mało zjadłam niestety za mało, ale dziś jestem cały dzień w domu więc będę się pilnować. mjc super wynik!! Czytałam gdzieś że niektórym dziewczynom waga spada dopiero w 3 tygodniu więc zobaczę jak u mnie będzie a jak coś to zrobię I 3 tyg z małym wyjątkiem w pt bo mam co świętować to napiję się coś dobrego :D a od sob dalej. narpik Witaj, napisz coś więcej o sobie. kisssss jak dla mnie jadłospis idealny, a te suplementy to myślę że spokojnie możesz brać. Mam w planach dziś skalpel chodakowskiej albo orbitrek ale zależy jak mój brzdąc będzie spał bo ostatnio coś strajkuje i nie chce spać w dzień. Miłego dnia i odzywajcie się kochane. Powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kisssss Napisano Sierpień 23, 2013 Witam:) Dziekuje za informacje,bioe nadal w takim razie te suplementy do skonczenia opakowania. Ja dzis troszke w biegu z dziecmi i zakupy i malo czasu na przygotowywanie posilkow:( rano zjadlam salatke warzywna z kawalkiem sera feta(tym z najmniejsza iloscia weglowodanow),potem plasterek sera light,po poludniu serek wiejski,a teraz czekam az mi sie losos upiecze:) Tak jakos lepiej sie diete prowadzi wiedza ze Wy tez sie z nia "zmagacie":) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kisssss Napisano Sierpień 23, 2013 Aha,dziewczyny,jakis dobry przepis na salatke z piersia z kurczaka wedzona prosze:):) dziekuje serdecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kosteczka z torebka Napisano Sierpień 24, 2013 robie ta diete juz prawie tydzien a z brzucha nie spadlo nic:( czemu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 25, 2013 moze za malo jesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kosteczka z torebką Napisano Sierpień 25, 2013 no jem mało faktycznie mało:( ale nic mi nie smakuje bez chleba i makaronu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 25, 2013 ja mam to samo:( zrobilam sobie curry i jak tu zjesc bez ryzu.No ale trzeba...ja chyba blad dzis zrobilam bo zjadlam kabanosy,te cieniutkie bez fosforanow zrobione tylko z miesa....ale juz nie moglam.Jestem czwart dzien i dopiero kilo zlecialo,ale zawsze to fajnie widziec roznice.Ja tez za malo jem chya bo czasem czuje glod:(ale wtedy ide przegyzc ser lub krakowskiej plasterek.przy dzieciach to troszke trudno...ale staram sie i nawet nie musze juz slodkiego.:)pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kosteczka z torebką Napisano Sierpień 26, 2013 Halllo co tu taka cisza nastała? Jak widzicie II faze? Jak wprowadzacie węgle i owoce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kosteczka z torebką Napisano Sierpień 26, 2013 Aha jeszcze jedno nie ma po tej diecie jojo??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2013 Rewolucja w odchudzaniu!!! Tysiące zadowolonych klientów!!! Masz dosyć nieskutecznych det i środków odchudzających? Waga ciągle stoi w miejscu lub przybierasz nadal na wadze? Green Coffee zielona kawa 1000 w kapsułkach -Hit z USA. Dostępna już w Polsce! Tysiące zadowolonych klientów.Najskuteczniejsza kuracja odchudzająca- ogranicz apetyt. Najskuteczniesze odchudzanie wejdź i sprawdź sama na : www.sklep-vitality.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 27, 2013 po kazdej diecie jest jojo jak sie nieumietnie z niej wychodzi i rzuca sie na jedzenie a tu jest tak ze powinno sie trzymac zasad 3 fazy to nie bedzie jojo , tak jak u mnie 5 lat temu byłam na sb i powiem tak ze moja waga waha sie od 1-2 kg i to raz w dol raz w gore czasem stoi w tym samym miejscu dluzej tak z e diete polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kisssss Napisano Sierpień 27, 2013 Do Gosc....z ta green coffe to bym sie tak nie udzielala,bo bralam dwa miesiace i gdyby nie poczatek diety SB to nic by nie dalo!!!!!bez diety i cwiczen,zadne tabletki nie pomoga i to jest FAKT!!!!!!ja juz koncze i nie wydaje pieniedzy!!Jestem 5 dzien na SB,i dwa kilo w dol,wiem ze to woda,ale i tak przeciez podnosi to na duchu i motywuje!!!trzymam sie scisle diety,poza tym tylko spacer z dziecmi do godziny dziennie. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 27, 2013 ja tez od poniedzialku zaczne - dzieci do szkoly a mama na diete start 3 wrzesnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kosteczka z torebką Napisano Sierpień 27, 2013 No ale właśnie jak umiejętnie wyjść z tej diety? Słyszałam, żeby przechodzić na Ii fazę to przez tydzień jeść codziennie tylko 1 porcję węgli i 1 porcję owoców a potem dodawać dalej, a jak Wy robicie? Ja dziś równe 57kg na wadze zaczynałam z 59,9-19.08 także jestem zadowolona w talii 2cm w udzie 1cm ale najgorsze jest to, że w brzuchu czyli oponka pod pępkiem nic nie spadło a na tym mi najbardziej zależy chciałam ćwiczyć, ale nie mam sił bez tych węgli chodze taka oszołomiona i senna piję kilka kaw dziennie co przed dietą 1 rano mi wystarczyła. Jem mało bardzo mało, ale nie umie więcej. Dlatego boję się tego jojo. W 2 fazie już muszę ćwiczyć żeby to utrzymać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 27, 2013 tak jak ty opislas to ja wychodz e z diety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kosteczka z torebką Napisano Sierpień 27, 2013 Czyli przez tydzień 1 porcja węgli i 1 owoc dziennie a potem 2 tydzień? po 2 porcje? czy jak dalej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kosteczka z torebką Napisano Sierpień 27, 2013 Znalazłam prosto z książki: -dni 1-7: 1 produkt skrobiowy, 1 owoc dziennie -dzień 8: 2 produkty skrobiowe, 1 owoc Dzień 9: 2 produkty skrobiowe, 2 owoce -dni 10 i 11: 3 produkty skrobiowe, 2 owoce codziennie -dni 12-14: 3 produkty skrobiowe, 3 owoce dziennie tylko czemu tak mało piszecie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kisssss Napisano Sierpień 27, 2013 do kosteczka z torebką, widzialam rowniez na innym forum ten sam wykres.Nie jest zle,jak udalo sie przez dwa tygodnie bez ryzu lub chlebka,to jaka to bedzie uczta:)ja sobie zjem kromeczke dopiero za ...9dni!!!!ale poczekam spokojnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kosteczka z torebką Napisano Sierpień 28, 2013 Ja planowo jeszcze do niedzieli I faza ale cały czas się zastanawiam czy jej nie przedłużyć o tydzień 21.09 idę na wesele to bym się akurat tak wyrobiła z 1 i 2 tylko czy to ma sens przedłużać I w sumie już schudłam 3kg mam 56,9 a chcę 55 albo może być nawet i mniej na 2 też coś powinno spaść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach