Gość marooka Napisano Sierpień 14, 2013 wlasnie ja sobie przegladne jutro te przepisy ( wolny dzien od pracy , to wiecej czasu ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marooka Napisano Sierpień 14, 2013 mjc nie ma za co - powinnam napisac odrazu ze ciasto i chleb z fasoli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2013 to ja tez , tyle dobrych opini o tej diecie ze musze i ja wyprobowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewucik Napisano Sierpień 14, 2013 ja przez pierwsze dni diety to bardzo głodna jestem (brak węglowodanów..) i jem jak najęta oczywiście te dozwolone rzeczy. kiedys próbowałam tej diety i tak samo miałam. po 3 dniach dopiero apetyt się zmniejszył. właśnie wcinam 2 wielkie plastry chudej szynki indyczej z serkiem wiejskim i rzodkiewką i kawałkiem papryki. na razie się nasyciłam, ciekawe na jak długo. na kolację będą znowu jaja chyba. na śniadanie jem po 3. za 2-3 dni jedno mi w zupełności wystarczy. Powodzenia dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mjc Napisano Sierpień 14, 2013 Kolejny dzień za mną :) Na kolację miałam zjeść makrelę wędzoną ale nie byłam głodna więc zjadłam garść orzechów różnych i herbatę Active Burn z L-kartyniną .. . A jutro sałatka z avokado: 1 dojrzałe awokado 1 kulka mozzarelli light w zalewie 1 mała rukola 10 pomidorków koktajlowych 2 łyżki pestek dyni 2 łyżki oliwy z oliwek 1 łyżeczka octu balsamicznego bez cukru 1 łyżka soku z cytryny sól i pieprz Co do lodów w fazie I do bez cukru i z jogurtem 0% oczywiście ;) W ogóle cukier dopiero od fazy III. Dziś znów atak an brzuch :) A jak wam leci na naszej cudnej diecie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2013 tak lody tylko tez dozwolone -z tego przepisu powyzej moga byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grubaremcia 0 Napisano Sierpień 14, 2013 witam nowe koleżanki :) ale się rozpisałyście, znów było co czytać :) Jutro mam ciężki dzień, sporo przygotowań kulinarnych, łącznie z bajecznie pachnącym ciastem ze śliwkami, oczywiście przeznaczonym tylko dla gości, nie dla mnie :) W każdym razie wchodzę do kuchni rano, a wychodzę wieczorem :) Życzę wszystkim wytrwałości, pyszności na talerzu i do zobaczenia w sobotkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marooka Napisano Sierpień 14, 2013 wiec do jutra , ja jutro upieke chlebek z fasoli i moze ten cytrynowiec z fasoli grubaremcia to masz jutro zagoniony dzien zycze wszystkim dobrej nocki i miłego wypoczynku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mjc Napisano Sierpień 14, 2013 Odnośnie zrzucanych kilogramów naszła mnie refleksja, że na początku chciałam schudnąć 3-4 kg, bo wydawało mi się, że wtedy będzie super .. ale straciłam już prawie 6,5 kg i wciąż nie jest idealnie. Żle oszacowałam swój wygląd, myślałam, że nadwagę stanowi tylko kilka nieznacznych kilogramów, że wcale nie potrzebuję żadnej diety .. ale nie zdawałam sobie sprawy, ile tak naprawdę mam nadbagażu. Wciąż się zastanawiam, ile mi jeszcze tak naprawdę zostało :) Co więcej, nie wiem, jak mogłam przegapić ten moment, kiedy tego tłuszczu już było za dużo .. walczę ze swoim ciałem a ono ze mną :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lertika777 Napisano Sierpień 15, 2013 czesc mam pytanie odnosnie chleba z fasoli mozna go zjesc nawet pol przez caly dzien? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lertika777 Napisano Sierpień 15, 2013 tzn chodzi mi o to czy mozna go zjesc bezkarnie bo ten na dukanie to jest chyba ok 3 kromeczki na dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewucik Napisano Sierpień 16, 2013 lawenda, no i z jakiej wagi startujesz? mam pytanie - ile można zjeść siemienia lnianego dziennie? bo coś mi się obiło o uszy że 2 łyżki, ale nie jestem pewna. bo wczoraj sobie zalałam 2 łychy gorącym mlekiem i zjadłam z cynamonem bo mnie fajnie zapchało, a tak to ciagle głodna chodzę... dziś 3 dzień diety. na razie się nie ważę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewucik Napisano Sierpień 16, 2013 ja bym chciała upiec ten chlebek z fasoli ale mi pierkarnik szwankuje eh :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kosteczka z torebką Napisano Sierpień 16, 2013 Witajcie dziewczyny, chce dołączyć od poniedziałku ale mam stresa :P Bo chce scudnąć tylko 2-3 kg i te ostatnie kilogramy tak ciężko zrzucić myślicie że się da? Ważę teraz ok 59-60 jak zejdzie woda to jest ok 58,4 po 1 dniu dietowania więc tak do 55-56 bym chciała ale czy spadnie mi ten tłuszcz cholerny z brzucha w końcu? Ćwiczycie coś do tego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marooka Napisano Sierpień 16, 2013 ja dopiero od poniedzialku tez jednak , choc chlebek upieczony :) tez mam 2-3 kg ( a wlasciwie brzuch do poprawki ) I cm w pasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marooka Napisano Sierpień 16, 2013 chlebek jem teraz a pozniej upieke nowy lepeij mi smakuje o 1000 razy ten z fasoli niz ten z otrab ja do tego z fasoli dodalam mnostwo ziol czosnek niedzwiedzi , pomidory suszone w proszku , pestki słonecznika, dyni i w smaku jest wspanialy swieza bazylia tymianek oregano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marooka Napisano Sierpień 16, 2013 posypalam go czarnuszka zamiast sezamu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewucik Napisano Sierpień 16, 2013 A macie jakies pomysły na dania na SB I fazą dla zapracowanych? ja mam dwójkę malutkich dzieci i nie mam czasu na pichcenie, tym bardziej, że pichcę dla rodziny osobno, a teraz dla siebie też osobno. jem głównie dozwolone rzeczy nieprzetworzone, np. jajka ugotowane i do tego fasolka czerwona z puszki albo kurczak ugotowany w rosołku (udko/pierś) i do tego brokuły. Ale już mi się nudzą ten standardowe dania, może ktos coś podsunie na zrobienie czegoś mega szybko. będę wdzięczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2013 na stronie dieteycznie siostro jest mnostwo przepisow i prostych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewucik Napisano Sierpień 17, 2013 buuu nikt tu nie pisze...nie ma się z kim wspierać. dziś mój dzień czwarty - minął mi głód węglowodanowy dopiero teraz. Nie chodzę głodna. Teraz już będę tylko chudnąć. Na wagę nie wchodzę. Chcę się mile zaskoczyć 28 sierpnia, wtedy kończę I fazę. Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marooka Napisano Sierpień 17, 2013 ja od poniedzialku zaczne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marooka Napisano Sierpień 18, 2013 zaczyna ktos moze od jutra> i czy wogole tu ktos ma diete? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewucik Napisano Sierpień 18, 2013 ja cały czas dietuje, ale nikt tu nie pisze....dzis mój 5ty dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marooka Napisano Sierpień 18, 2013 ja bym pisala ale mnie mam z kim moz ewroca po urlopach juz i beda czesciej . ja zaczynam od jutra choc wiekszosc potraw jem z 1 fazy juz o d wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewucik Napisano Sierpień 18, 2013 no ja w sumie jem ciągle to samo - łosoś, kurczak z jakimś warzywem na obiad, w międzyczasie orzechy, serki wiejskie z rzodkiewką, jajka z kapką majonezu. Muszę coś innego wymyśleć bo mi się już nudzi. Głodna trochę jednak chodzę, ale już sie przyzwyczaiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2013 ciagle to samo? ja bym dnia nie dala rady na ciagle to samo a ty juz 5 dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2013 ale ta dieta polega na tym z ejesz 6 posilkow i masz byc najedzona a nie głodna , tylko nie pzrzejedzona i wtedy sie wiecej chudnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kosteczka z torebką Napisano Sierpień 18, 2013 Ja zaczynam od jutra:) Aż się boję czy wytrwam te 2 tyg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kosteczka z torebką Napisano Sierpień 19, 2013 STARTTTTTTTTTTTTT właśnie popijam kawkę jajka na śniadanie się już gotują jem co równe 3 godz do kiedyś schudłam w 2 tyg 2 kg na tej diecie ćwicząc do tego ale to najważniejsze że z brzucha spadło aż 6cm więc czas to powtórzyć. Tylko właśnie co jeść bo ja zawsze nie mam weny co upichcić. Dziś na pewno zrobię taki ala chlebek jajka z białym serem białka ubić a żółtka wymieszać z serem trochę soli i na papier do pieczenia cienko rozsmarować jak się podpiecze to można dodać na góre dodatki pyszności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marooka Napisano Sierpień 19, 2013 hej ja wole chleb z fasoli jest w smaku lepszy , ale to kwestia smaku , co kto woli u mnie dopiero kawa ( zły nawyk , picie na czczo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach