Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widzieliscie juz fotki Maćka B ? Czuje sie zawiedziona

Polecane posty

Gość gość
no od tatusiow ale co w tym zlego? gdyby kazdy szedl takim tokiem myslenia to nigdy nikt nic nie mialby! po to sa rodzice zeby dawac dzieciom dobry start w zyciu, oczywiscie CI biedni nie dostana nic a Ci bogaci samochody i dom. Takie zycie

Gość Nie wiem kto to, ale
dla mnie to jest normalny facet z wyglądu, całkiem przystojny. Czerwony jest tylko na jednej focie i jest to zima, a gość widac, że przemarznięty, więc nie wiem o co chodzi hejterom. Dla mnie zwykły koleś, w którym mozna się zakochać, ani nie brzydki, ani nie powalający, ale całkiem spoko. Jeteście żałośni, ludzie 🖐️

a kto to ten Weirdos, jakis nowy nabytek?:D bo nie kojarze;) najprzystojniejszymi facetami na kafe jak dotad byli (subiektywne podsumowanie) komiczne oraz Jarek84, i uwaga pisze to pod swoim stałym nickiem ;) 🖐️

Gość gość
fuj,co za paszczur...

Dobrze mowisz kolego wyzej wg mnie rodzice powinni pomagac bo np ja sam bede chcial zapewnic swoim dzieciom dobry start w zyciu. A swoj samochod dostalem niedawno jak skonczylem studia.

piąta klepka zabawne jesteście usmiech.gif ps. mam zdjęcie w czerwonym samochodzie sportowym, nie swoim, czyli sytuacja podobna jak w przypadku 20 latka, którego na pewno na takie auto nie stać poza tym - bez przesady, ja się urodziłam w latach 70tych, a adoptować wierdosa już się nie da, bo urósł usmiech.gif xxxx Lusiu, a co ty taka... cyniczna i złosliwa od samego rana? masz tutaj na dobry poczatek dnia: https://www.youtube.com/watch?v=5y_KJAg8bHI

Gość jsjkjkajdakk
fota to nic , gorzej ,że chodzi w białych skarpetkach adidasa podciągniętych do kolan i sandałach słucha słuchowiska radiowego Matysiakowie dodać coś więcej ??

a sorry, dopiero teraz sie zorientowalam ze juz 13, a nie rano;) ach te Sultan Nights :D

skąd wiesz, Mi, że ja jeszcze w piżamie mimo pory obiadowej (vide "od rana") :) dzięki, kawałek nadaje sie do rozbudzania

Lusiu, najwyrazniej:) moja pierwsza polowa niedzieli upadła bardzo juz nisko, bo wlasnie slucham nowego kawałka Seleny Gomez;) o tempora, o mores, o hangover :D

ciekawe po czym tym razem poznalas ze sztywny jestem no ale coz to juz Twoja sprawa nie bede wnikac:)

Lusiu, bo Ty pewnie widzialas tylko te kafeteryjne, byle jakie fotki Jarusia;)

Gość gość
bo lusia ma pro amerykanska urode po babce emigrantce z polski :classic_cool:

Gość gość
luska i mi, wy juz sie nie zesrajcie z tym komisiem

nt komicznego? nie bylam juz dawno z nim w kontakcie, wiem tyle, ze sie ożenił i jest happy;) z Jarkiem tak, jestem w kontakcie.

nie zesramy sie, obiecujemy :D w sumie juz zapomnialam jak komis wygląda, niestety

o Jarka pytałam a komiś, well, poszedł na inne forum, nie wiadomo które. Zostawił tak podniesioną poprzeczkę jeżeli chodzi o intelekt i poczucie humoru, że już nikt nie był w stanie zape4łnić tej niepowetowanej straty, no może MS był w miarę blisko :)

niepowetowana strata brzmi godnie:) jak o Jarka, to akurat wczoraj gadalam z nim przez tel, ale po dlugiej przerwie. a MS nigdy nie znalam blisko, szczerze mowiac. on chyba bardziej na erotycznym siedzial? aha, jeszcze wielbiciel 75b bardzo fajny facet, inteligentny:)

no no, Mi, to Ty masz w życiu dużo swobody jeżeli chodzi o kontakty damsko-męskie, aż to daje do myślenia ;)

tak jest, Lusiu ;) grunt to niezależność chyba czas na mały shopping