Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majka012345

KWIECIEŃ 2014 PRZYSZŁE MAMY

Polecane posty

Gość ania_ma
niulekx-->>mnie brzuch tak jakby ćmi, to są raczej takie bóle przed@(tak czuję)

Anastazja teraz zauwazylam Twoj post..to witaj w grupie Mam z uk :) tak niestety musimy jeszcze poczekac na pierwsze usg:/ ja tez nie bylam.jeszcze u gp chociaz od tygodnia wiem, ze jestem w ciazy. Wybiore sie moze w tym tygodniu.A to Twoje pierwsze malenstwo.?.A skad jestes jesli.mozna wiedziec? :)

Pisalam ze tez jestem z uk wiec mam taka sama sytuacje jak ty czyli czekanie do 12 tygodnia:-) wiec pomyslalam ze bedzie nam razniej razem czekac,bo inne dziewczyny ida duzo wczesniej na pierwsza wizyte,pisalas ze idziesz jutro do GP,ja narazie sie nie wybieram bo i tak niczego nie przyspiesze,napisz jutro jak poszlo,pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie:-)

omi135,jesli chcesz to moze podaj mi e-mail ,bo pomyslalam ze jest wiele rzeczy dotyczacych tutejszej sluzby zdrowia o ktorych moglybysmy porozmawiac a pozostale dziewczyny to moze nie interesowac:-) oczywiscie nadal bedziemy tutaj pisac na tym topiku ale to tak zeby innych nie zanudzac,ale to tylko propozycja z mojej strony:-)

hej Dziewczyny, ja w pracy- mam ciężki tydzień więc nie powinnam tu w ogóle wchodzić...Dziś w nocy złapał mnie ,,dziwny'' ból brzucha i czuje się jakoś dziwacznie. Pisałyście wyżej o zmęczeniu i apetycie- ja może nie jestem bardzo zmęczona bo nie mogę sobie na to pozwolić ale co do jedzenia to jakaś masakra..Wszystko jest bez smaku...zjadałabym wszystko ale jak tylko wkładam do ust ...to mi apetyt przechodzi... W ciągu ostatnich 2 tygodni jadłam tylko 2 dobre rzeczy- pizze i pomidory z mozarellą. Ciągle chodzę głodna...dobra koniec użalania się, siadam do pracy......

Gość ania_ma
hej dziewczynki ja też dziś w pracy.....nawet ma być przeprowadzka między pokojami, ale ja za bardzo nie mogę dzwigać i tu będzie problem co ja im powiem??? co do apetytu to też tak mam, że jakoś dziwnie wszystko mi smakuje, tzn nie smakuje...oczy chcą, ale żołądek niestety nie...

Witam :) Ale tu nowych postów:) i witam nowe koleżanki :) Ja już po weselu, dzisiaj jeszcze mam urlop, żeby odpocząć, aczkolwiek nie ukrywam nie tańczyłam prawie w ogóle, w sobotę mnie brzuch pobolewał więc wolałam nie ryzykować za bardzo, a wczoraj już w ogóle nie tanczyłam, pojadłam pysznych rzeczy 1,5 kg na plusie, ale to pewnie zalegające jedzenie w zoładku i jelitach więc zaraz to zgubię. Ja dzisiaj mam 5 tydzień 4 dzień, w srodę idę do lekarza więc to będzie końcówka 6 tygodnia i mam nadzieję zobaczyć mojego okruszka na USG. Puki co po za bolącyki i twardymi sutkami, pobolewaniem brzucha i zmęczeniem nie mam żadnych objawów. Miłego dnia.

Gość yoyoko
Anielicaaaa kiedy miałaś ostatnią @? Proponuję Wam zrobienie tabelki coby się nie myliło i nie było co chwila niepotrzebnych pytań takich jak moje :)

Gość ania_ma
ania_ma ost@ 30-06-2013 termin06-04-2014

to może zróbmy tak : nick- wiek-data ostatniej @-termin np. papssi85 ----- 28 lat ----- 01.07.13 ----- 07.04.14

Gość ania_ma
papssi85 ----- 28 lat ----- 01.07.13 ----- 07.04.14 ania_ma--------28 lat------30.06.13-------06.04.14

NICK WIEK OM TP Anielicaaaaaaa------26 lat--------- 27.06.2013---------04.04.2014 papssi85 --------------- 28 lat --------01.07.13 ----------07.04.2014 ania_ma--------------------------------- 30-06-2013 -------06-04-2014

Hej, a moje samopoczucie rewelacja, ŻADNYCH objawów ciążowych, nie wiem, czy się cieszyć, czy martwić. Na szczęście mój żwawy 1,5-roczniak nie pozostawia mi zbyt wiele czasu na rozmyślania :) Jutro idę na betę znów. Poproszę o wpis do tabelki: 30 lat, TM 2.07.2013, termin porodu wyliczyłam na 10.04, ale nie wiem, czy dobrze.

Gość gosia8905
Hej kobietki. Dopisuję się ;) Dokładnego terminu jeszcze nie znam, ale 5-6 tydzień. Ostatnia M była 27.06. Zero objawów poza brakiem miesiączki i obfitymi upławami. Wizyta u gin dziś, mam nadzieję, że już cosik zobaczę ;) Ale strach niesamowity... oby wszystko było dobrze ;) Pozdrowienia

NICK WIEK OM TP Anielicaaaaaaa------26 lat--------- 27.06.2013---------04.04.2014 papssi85 --------------- 28 lat --------01.07.13 ----------07.04.2014 ania_ma------------------28 lat------- 30-06-2013 -------06-04.2014 Ana Lena ---------------30 lat-------2.07.2013-----------10.04.2014 gosia8905-------------------------------27.06.2013------------------------ Gosia ostatnią miesiączke miałaś dokładnie tak jak ja więc podejrzewam, że TP też ci wyjdzie podobnie

Gość gosia8905
Byłabym przeszczęśliwa. Nie mogę dotychczas uwierzyć. Zrobiłam aż 6 testów róznych firm o różnych porach ;) Więc dopisuję się do Was, będę chyba najmłodsza jak narazie. Anielicaaaaaaa------26 lat--------- 27.06.2013---------04.04.2014 papssi85 --------------- 28 lat --------01.07.13 ----------07.04.2014 ania_ma------------------28 lat------- 30-06-2013 -------06-04.2014 Ana Lena ---------------30 lat-------2.07.2013-----------10.04.2014 gosia8905---------------24 lata-----27.06.2013------- -----------------

Gość gosia8905
Wizyta dopiero o 21:20, więc jutro na pewno dam znać ;) dziękuję za miłe przyjecie ;)

Gość gosia8905
A to bardzo miło mi Gosiu ;) kurcze mam strasznego stresa ;) jakoś nie dochodzi do mnie, że to dzidzi ;) a penwie dlatego, że cykl miałam mieć bezowulacyjny a tu niespodzianka ;)

Gość gość
ania - w pracy zawsze możesz powiedzieć, że nie możesz dźwigać, bo masz problem z kręgosłupem...jeśli oczywiście nie chcesz o ciąży mówić...

Gość Mirabell83
Hej dziewczyny.Nie wiem czy sie dopisywac do tabelki, bo ja mam termin na 27 marca. Nie chce wam zaburzac porzadku :-) Dzisiaj padam na twarz. Moj Syn cala noc wymiotowal i mial biegunke. Nie spalam wcale. Mam nadzieje, ze nic od niego nie zlapie :-\

Anielicaaaaaaa--------26 lat--------- 27.06.2013-------04.04.2014 papssi85 ---------------28 lat ---------01.07.13 ----------07.04.2014 ania_ma-----------------28 lat---------30-06-2013 ------06-04.2014 Ana Lena --------------30 lat----------2.07.2013---------10.04.2014 gosia8905--------------24 lata--------27.06.2013------- ----------------- Agusia5_---------------31 lat ---------23.06.2013--------04.04.2014

hej:) ja wczoraj zrobiłam test i wyszedł pozytywny ostatni okres 07.07.2013 cykle po 28 nie wiem czy bedzie marzec czy kwiecien bo dzis planuje robic drugi test i dopiero umowie sie do lekarza na ten tydzien

ale coś czuje ze bedzie to tez kwiecien jednak:) nei wiem jak sie to liczy?

Gość ania_ma
hej dziewczynki, zapisałam się na środę do lekarza...okazało się ze ten co robi USG wcześniej też przyjmuje, to będę trochę wcześniej chociaz....niewiem czy nie za wcześnie????

Gość ania_ma
czesć Motylek liczysz od pierwszego dnia ostatniej miesiączki a wiek ciąży wpisz sobie w kalkulator ciązy-pełno ich wszędzie

Motylku witaj :) Ania no to super, że wizyta w środe podzielimy się na wzajem relacjami :) na którą masz do lekarza? Ja własnie wstałam z popołudniowej drzemki i jestem bardziej zmęczona niż byłam.