Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety nie gustuja w drobnych facetach

Polecane posty

Gość gość

Nie chodzi o wzrost tylko budowę ciała. Drobni z chudymi drobnymi koścmii (mniejsze dłonie chudy nadgarstek) i delikatna budowa, niezbyt szerokimi ramionami są powietrzem dla większości kobiet. Żyjemy w dżungli na przełomie jury i kredy ze potrzebna jest budowa czołgu i 100 kg mięśni czy w cywilizacji gdzie liczy sie pieniądz i spryt? Bo z wyborów kobiet czasem mam wrażenie ze żyjemy w tym pierwszym

Gość kdhgsdhgkal
Ja gustuje, byle tylko wysoki byl (niestety) bo sama jestem olbrzym.

Mnie od zawsze odrzuca od drobnych facetów, takie prawa natury... Mój facet ma prawie dwa metry i jest dobrze zbudowany oraz zarośnięty i tylko tacy są prawdziwymi facetami. A ci mali są wybrakowani i wyglądają jak geje.

Gość Pobożny22lata
To tak jak z grubymi lochami

Gość Pobożny22lata
Noxelia po co te sciemy odrzuca cie od chudzielcow a sikalas za tym ssem. Vit to grubas z brzucholem, o jakiej masie mięśniowej mowa

Gość gość
to zależy w jakim przedziale wiekowym... bo ja chodzę do liceum, i właśnie tacy jak opisałeś mają największe powodzenie. ;]

Gość Pobożny22lata
To zależy od twarzy osobowości kasy kutasa ogólnie genetyka chudzielec chudzielcowi nie równy

Mi taki facet nie dawalby poczucia bezpieczeństwa. Kręcą mnie napakowani kolesie,chudzi wydają się zniewiesciali i niemescy.

Za nikim nie sikałam... Akurat mięśniaki też mi się nie podobają, postawny facet jak mój Wit to ideał i tylko tacy powinni istnieć. Jak widzę drobnego faceta, albo takie co wygląda jakby się składał z balonów to mi się śmiać chce i tyle 🖐️

Gość gość
do Viki20, dlatego na swojego Pana wybrałaś wielkiego czarnego, który w kajdanowie został miss parteru?

Gość gość
Do wiki- właśnie w tym sedno. O jakim poczuciu bezpieczeństwa Ty piszesz? Już dawno nie żyjemy w lesie gdzie co 5 min atakują cię goryle i pumy i potrzebny ci czołg na 2 nogach żeby mógł cię przed nimi obronić. Obecnie poczucie bezpieczeństwa to możliwości finansowe zawodowe itp. no chyba ze masz 15 lat i mówisz o poczuciu bezpieczeństwa pod jakimś klubem w mieście gdzie biegają 18 letnie pobudzone amfetamina smarki

Gość gość
Noxelia to facet. Ewidentne.

Gość gość
Noxelia, twoj facet ma dlugie wlosy?

Wielkiego,ale nie czarnego,bo jestem seksualna rasistka. Piszac o poczuciu bezpieczeństwa miałam na mysli swiadomosc, że facet jest silny fizycznie,nie muszę ogladac go podczas bójek ,chociaz przyznam,że kreci mnie przemoc. Ponadtno szczupli najzwyczajniej nie podobaja mi sie wizualnie i dlatego sie zs takimi nie oglądam.

Gość gość
"Chociaż przyznam ze kręci mnie przemoc". Eeeee to nie mamy o czym gadać. Inne klimaty.

Gość gość
Aaa to tylko pozazdroscic :P mi tez sie podobaja faceci z dlugimi wlosami.

To szukaj takiego, wbrew pozorom sporo takich szczególnie wśród metalowców :D

Z tego samego powodu dla którego facetom nie podobają się barczyste kobiety - biologia.

Gość gość
Bo kobiety to z reguły k.urwy które chcą być dobrze wydymane - najlepiej kimś o sile tarana. To jest immanentną częścią ich natury.

Gość Avp2
Tam. Gowno prawda. Mi sie podobają barczyste kobiety. To głownie kobietom coś wiecznie nie pasuje i szukają c**j wie kogo z wyglądu.

Gość gość
zostałem gejem i jest mi z tym dobrze... wszystkim innym też to polecam... baby to tępe prymitywne zwierzęta

Gość gość
ale wy jesteście zwierzętami w dwójnasób...

Są tacy którym podobają się kulturystki, tak jak są kobiety którym podobają się delikatni mężczyźni, mówmy o ogólnej tendencji.

Gość Devo Nod
LOL pozdrawiam kolegów gejów :) to fakt że kobieca natura jest atawistyczna, pierwotna, jej głównym celem jest znalezienie samca o zdrowym materialne genetycznym i wypięcie przed nim tyłka. kobiet nie szanuję w żadnym razie, to podłe stymulowane przez biologię podludzie ale do gejów też jakoś szczególnie szacunku nie mam za to lubię wojny bo podczas wojny można wypruć nożem niemowlaka z brzucha takiej kobiety i poczuć się jak prawdziwy pan ten planety :) doczekać się nie mogę kolejnej wojny :)

Gość Avp2
Nie pisze o kulturystkach tylko dziewczynach które maja np naturalnie szerokie barki. Jak dla mnie nie ma żadnej różnicy czy ma wąskie czy szerokie. Jak ma w miarę fajna twarz i ciekawy charakter to resztę mam w d***e.

Gość Devo Nod
Wojna to coś przed czym nie obronią samic ich dobrze zbudowane byczki :) Wojna to coś stworzonego przez ludzi o intelekcie przewyższającym kumulatywny intelekt kobiet i ich byczków rozpłodowych :)