Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PseudoForemka

Dom i dzieci to ciężka praca dla NIEUDACZNIKÓW hahaha i mówię to jako młoda mama

Polecane posty

Gość gość
o jedno za duzo sie przeliczyla i musiala usuwac,zalosne

Gość PseudoForemka
dla mnie określenie ''babskie pierdołki'' to nie jest jakaś wielka obraza majestatu ale dla królewien z pewnością :D Dlaczego uważacie, że urobiłam faceta na dziecko a on nie chciał/nie wiedział? Ja nie z tych co wykorzystują faceta by doić z niego kasę. Nikomu w garach nie siędzę, wiecie co - gdybym tu codziennie siedziała i trąbiła o tym to rozumiem ale raz człowiek z nudów głupotę napisze a tu takie oburzenie :D

Gość gość
to przestań pisać i wracaj do swojego cudownego życia rodzinnego!

Gość gość
"prostych pierdół babskiego pokroju" - tak to bylo dokladnie, podobnie, ale znaczenie calkiem inne, jesli to cie nie obraza to widocznie nalezysz do osob,ktore mowia ze pada jak ktos pluje im w twarz,albo ciesza sie glupio jak sa wyzywane

Gość gość
już od półtorej godziny się tutaj przechwalasz!!! nie masz nic do zrobienia w domu? do garów, ale już! kolację trzeba robić!

Gość gość
planujesz zabic wiecej dzieci foremko?

Gość PseudoForemka
tak, każda sytuacja jest inna - mój topik się odnosił do konkretnej. To jest kolejny topik moje drogie panie, który ukazuje jak zawistne i zazdrosne jesteście - w dodatku O NIC bo tu nie ma o co być zazdrosnym. Atakujecie każdą osobę, która napiszę, że jej dobrze, która ośmieli się skrytykować jakieś zachowania, które być może odnoszą się do was. Wmawiacie każdemu kim jest, jaki jest i jak to nieszczęśliwy jest tak naprawdę i że tylko mu się wydaje że jest fajnie bo w rzeczywistości ma gorzej od was :D typowe polactwo

Gość gość
Rozkreca firme, czeka na klienta depilujac piczke ;)

Gość gość
idz na wielodzietni org tam maja po 13 dzieci

Gość gość
uuuuups "To jest kolejny topik moje drogie panie" MOJE DROGIE PANIE M O J E D R O G I E P A N I E. foremka to facet :D

Gość PseudoForemka
wszystko zrobione a pisząc tu z wami układam z dziećmi puzzle 🖐️:D mąż jest w drodze do domu. Możecie się powoli przenieść na topiki użalaczy i prowokacje o zdradzających mężach po wskazówki :D

Gość gość
foremka, jak to, masz meza? przeciez zwiazki partnerskie jeszcze nie przeszly? a dzieci skad? surogatke wynajales?

Gość PseudoForemka
nie zabiłam żadnego dziecka :D

Gość gość
oczywiscie ze nie zabiles, faceci nie moga sie wyskrobac :)

Gość gość
hahahahahah dzieciorób bez wykształceniaa który w wieku 22l ma już dwoje dzieci twierdzi że do wszystkiego doszedł sam, a facet standard mitomani- własna firma :D o hahahahahahahah żałosna jesteś a do pracy z**********z by ci na makaron i ketchup na obiad dla dziecek nie brakło :)

Gość gość
Masz autorko Dom czy mieszkanie??

Gość gość
foremka to facet, z kutachem i jajami

Gość gość
biedne te Twoje dzieci... masakra mieć taką matkę, którą pluje jadem na inną matkę

Gość PseudoForemka
Nie jestem żadnym facetem! Jestem po zmianie płci! p.s. Mieszkam w suterenie.

Gość popopepe
witam. ja troche zgadzam sie z autorka ale jednak nie mam w zwyczju zeby tak kogos oczerniac. kazdemu inaczej uklada sie zycie.... u mnie to wygladalo tak. zaszlam w ciaze majac 18 lat. urodzilam syna w kwietniu a w maju pisalam mature. w lipcu byl slub. maz o 8 lat ode mnie starszy ma 3 tiry i jezdzi w duzej firmie. jego zarobki sa dosyc dobre. wzielismy kredyt na mieszkanie, duze mieszkanie troche dolozyli nam rodzice. po maturze zaczelam studiowac finanse i rach. w trybie dziennym. w tym czasie kiedy bylam na uczelni dzieckiem zajmowala sie moja mama lub tesciowa bo obydwie nie pracuja. i co?? mam teraz 26 lat skonczylam studia i pracuje w banku niedawno awansowalam. spinam sie po szczeblach kariery i w sumie tez mam czas na wszystko ;) i nigdy nie bede kura domowa! duzo zawdzieczam rodzicom i tesciowej ale teraz juz stoje na wlasnych nogach. a najlepsze jest to ze kolezanki ktore smialy sie ze mnie ze trace mlodosc nie bede chodzila na imprezy tylko utone w pieluchach spotykam w supermarkecie kiedy jestem na zakupach. ukladaja towar na polkach basz jezdza na szmacie :) 100% satysfakcji

Gość gość
spinaj się dalej po szczeblach kariery tirów też gratuluję, nie ma to jak dobry tir

Gość PseudoForemka
Nie musisz wierzyć :D nie moja wina, że dla ciebie to coś niemożliwego i nieosiągalnego zapewne mimo wysokiego wykształcenia ;) Co więcej mój mąż nie pali, pije tylko okazyjnie, nie interesują go inne kobiety, świata poza mną nie widzi, poszedł by za mną na koniec świata :)

Gość gość
następne p[opisy kretynki 22 lat i dwoje dzieci w przedszkolu. od ilu alt dzieci chodza do przedszkola? nawet jakby to były bliźnięta, to mysiałąs się puścic w w ieku 17 - 18 lat :( PATOLOGIA

Gość gość
ale hola hola koleżanko, piszesz że Twoje dziecko wychowywała matka i teściowa - gratuluję!!!! Szczyt marzen każdej kochającej matki.

Gość gość
Co za pustak, wpadła ze sponsorem i udaje sielanke.

Gość popopepe
dziekuje. ja radze sobie ze wszystkim bo nie mam domu tylko mieszkanie w ktorym jest o wiele mniej roboty sprzatania itd. nie wiem jak jest u ciebie autorko ale kobietom ktore prowadza dom jest o wiele ciezej wiec nie ma co kogos wyzywac

Gość popopepe
no ok ok. POMAGALY mi w wychowaniu bo przeciez nie spedzalam na studiach calych dni i nocy....

Gość gość
wszystko masz, kochajacego meza,dzieci,kase, samochody ,dom, czego zabraklo,ze musisz tu przyjsc i sie tym chwalic? jestes niedowartosciowana? czy tzw nowobogacka,ze tak pragniesz pokazac wszystkim swoja kase i firme? a moze to wszystko to wytwor twojej wyobrazni?

Gość popopepe
jaka patologia??! teraz wszyscy zaczna nam wmawiac ze jestesmy jakies puszczalskie i nienormalne. wy pewnie wszyscy zaczynaliscie wspolzyc dopiero po slubie albo w wieku 25 lat tak? i nigdy nie drzeliscie kiedy wy lub wasza dziewczyna robila test ciazowy?? to jest wlasnie polska..... wysmiewaja sie a sami nie raz bali sie ze wpadli

Gość gość
akurat tutaj wyśmiewa się autorka z mam niepracujących i to dosłownie - patrz na temat