Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samajedna

SAMOTNOŚĆ

Polecane posty

Gość babobij
drogi gościu Akurat ja nie jestem zainteresowana poszukiwaniem kandydata na męża. Ale gdybym była to sprawa odpowiedzialności i pracy jest u mnie na 1 miejscu. Jest to dla mnie wyznacznik miłości do mnie. Póżniej dopiero seks i te inne fascynacje. I proszę nie mylić wielkiego bogactwa i dużej kasy z zapewnieniem rodzinie warunków do egzystencji. Oczywiście kobieta nie siedzi z założonymi rękoma tylko pomaga- często pracuje i zarabia więcej od mężczyzny.

Gość TWA w pomarańczy_
poza tym nie piszemy tu o antykoncepcji w małżeństwie...tylko o łapaniu faceta na ciąże...w tym wypadku facet też powinien myśleć...

Gość gość
A kto powiedział ze nie powinnien myśleć????ale nie sam jeden bo ciezar ciazy spoczywa na kobiecie wiec chyba bardziej sama skoro juz chce sie z nim kochac

Gość gość
Jesli wyznacznikiem miłosci i to do samej siebie jest praca to faktycznie daj sobie spokój z zakładaniem rodziny.To przynosi złe skutki w związku.

Gość TWA w pomarańczy_
gościu coś to pokrętne :classic_cool: jeżeli kobieta chce przez ciążę usidlić faceta, to ona się zabezpieczać nie będzie to chyba jasne :p natomiast facet musi brać pod uwagę że uprawiając seks może dojść do zapłodnienia...

Gość gość
Nie musi mu mówic prawdy ,a ze wpadki bywaja nawet przy zabezpieczeniu zawsze mozna pokrecic.Jak jej to udowodni?ze czegos nie zrobiła

Gość babobij
Dlatego jest tak mało udanych związków, bo niektórzy nie chcą pracować tylko wygodnie żyć. I bez przerwy poszukują frajerów do realizacji swoich planów. A frajerów coraz mniej.

Gość TWA w pomarańczy_
odpowiedzią moją jest mój post z 15.31...

Gość TWA w pomarańczy_
napisze bo ja szczera do bólu jestem i nie mam problemu z używaniem wulgaryzmów :D ja się chce bzykać, trzeba się liczyć z konsekwencjami... w życiu nie ma nic za darmo !!!

Gość gość
...jak jest podaż to jest popyt.Nie byłoby tego, nie byłoby ciązy.i tylko wtedy zgodze sie z twoim postem.

Gość TWA w pomarańczy_
Babobij BRAWO !!!

Gość gość
A żę frajerów coraz mniej totez kobity posuwają sie własnie do takich czynów gdzie sprytnie usypiaja uwagę faceta by pozniej móc czerpac korzysci (na dowod na to zwiazki 24 letniej z 60-latkiem i jeszcze sie pisze ze to prawdziwa miłośc)

Gość TWA w pomarańczy_
co ty chrzanisz gościu ? ludzie się pieprzyli, pieprzą i pieprzyć będą... a kłopotów można uniknąć...trzeba tylko myśleć i kontrolować swoje instynkty :D

Gość babobij
Pisząc o frajerach miałam na myśli i kobiety i mężczyzn. A gość płacze, że tylko mężczyżni są ofiarami-bardzo wybiórcze podejście do życia. Co do związków kobiet z mężczyznami w wieku swoich ojców i dziadków się nie wypowiadam, bo nie znam dokładnie przyczyn. Na pewno nie jest to miłość. Może dziewczynie brakuje ojca czy dziadka w rodzinie, jest sierotą i chce to jakoś nadrobić.

Gość TWA w pomarańczy_
uśpić czujność???????????? są dziedziny życia, w których trzeba mieć oczy szeroko otwarte przez 24 godziny...i nie ufać i nie wierzyć bezkrytycznie w każde usłyszane słowo !

Gość gość
Ja osobiscie nie znam kobiety ktora chciałaby byc w zwiazku z młodym facetem który jest bezdomny badz zarabia 1000zł albo 60-latkiem z rentą 700zl.Odwrotnie tez tak jest,chyba???? ze facet chce tylko sobie poużywac,zapłacić i isc dalej

Gość gość
" Może dziewczynie brakuje ojca czy dziadka w rodzinie, jest sierotą i chce to jakoś nadrobić." Fajne tłumaczenie,a moze napiszesz ze to łatwy chlebek,leży się i pachnie a w zamian pozwala sie staruszkowi bzykac

Gość TWA w pomarańczy_
a skąd wiesz że łatwy ? a co ci to tak przeszkadza że ktoś nadstawia swój "tyłek" ᠋ chcesz walczyć z prostytucją w wielu wydaniach?

Gość babobij
Dla mnie osobiście chlebek nie do strawienia i bardzo ciężkie życie, którego bym nie wybrała niezależnie od kasy jaką ma dziadek- na mnie słabo to działa. Ale nie dziwię się nikomu, bo na świecie dzieje się dużo gorszych rzeczy. A tu jeżeli dziadek jest szczęśliwy i dziewczyna również, to czemu nie. Przykład Berlusconi- a co on ma szukać kobiety w swoim wieku??? Jak zmieniać to na lepszy model, żeby była żona mogła nie być zawstydzona, że zastąpiło ją jakieś czupiradło.

Gość ona szuka męża 35 śląsk
Ach... Tak chciałabym żeby ktoś mnie kochał, rozumiał i szanował. Jeśli chodzi o sprawy materialne to dla mnie ważne by miał łeb na karku i robił z tego użytek. Spotkałam w swoim życiu mężczyznę z dzieckiem, na które miał alimenty i już mu się nie chciało pracować a ja wówczas byłam na etapie poszukiwania pracy.. Na moje pytanie jak poradzimy sobie ( dodam, że po dwóch tygodniach znajomości chciał brać ślub kościelny i cywilny) gdybyśmy planowali dziecko czyli to byłoby drugie dziecko, usłyszałam, że dzieci to światło i przyciągają, dlatego dużo dostają od innych, że można wychować je w jednych śpioszkach, że przecież dziecko nie kosztuje. Potem dziwić się opinii, że kobiety to materialistki skoro cały dom jest na ich głowie i ona musi wszystkim tak gospodarować by dla każdego starczyło i pan i władca był zadowolony ale gdy nie widzi pomocy z drugiej strony to naprawde nie chce się mieć rodziny. Kochani takich różnych "kwiatków" można by mnożyć. I pytanie gdzie są normalni? Nie wiem.

Gość gość
Moge cie zapoznac z fajnym facetem,madry,inteligentny(wykształcony) kase tez ma i bogatych rodzicow.Jest jednak niesmiały ale gdyby sie zakrecila fajna dziewczyna to kto wie,acha ma tylko 33 lata

Gość gość
nie dodałam tez ze slaska

hej Niesamotniczki... ᠋ jak Wam minął przedłużony ? mnie fajnie...tak fajnie że aż nie chce się myśleć o tym, że trzeba podnieść 4 litery...ale to jutro... ᠋ Samajedna randkowałaś ? :D Zakrętka koniec imprezy mam nadzieje ? ;)

Gość samajedna
Cześć :) Dziś już w pracy, szybko minęły te wolne dni. Wczoraj wykorzystując piękne słońce pojechałam ze znajomymi na chwilę połazić po lesie. Krótko to było, bo na godz.15 byłam z kimś umówiona, a potem (z kimś innym) na 17. Jak wróciłam do domu, to z ulgą zaległam pod kocykiem. Miłego dnia :)

Gość ona szuka męża 35 śląsk
Do gościa, który oferuje kontakt do 33 letniego nieśmiałego... Poproszę o kontakt likopen@gazeta.pl Pozdrawiam :)

Gość Eteryczna12
Witam miłe Panie.

Gość gość
Cudowna samotność,samotność we dwoje cudowna samotność la la la la..........

Gość Eteryczna12
jak to we dwoje? samotność? można sex uprawiać

Gość gość
sex to i samemu tez mozna uprawiac,ale nie kazdy tak ma ze we dwoje nie jest samotnym

Gość Eteryczna12
Konkretnie, o co ci chodzi? bo samotnym można być i w pięcioosobowej rodzinie.