Gość OOOOOONNNNNN Napisano Sierpień 24, 2013 Wyjdź na balkon to pomacham Ci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 24, 2013 mój na zachodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezapominajka_ Napisano Sierpień 24, 2013 no jestem. zmarzłam już. a Ciebie nie widzę ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wanilia44 Napisano Sierpień 24, 2013 dogrzewam się promieniami slonka na tarasie ...;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OOOOOONNNNNN Napisano Sierpień 24, 2013 Chyba nie ta dzielnica :((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja też jestem Napisano Sierpień 24, 2013 z Zachodu, Autorze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezapominajka_ Napisano Sierpień 24, 2013 no chyba tak. albo już za ciemno ..;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wanilia44 Napisano Sierpień 24, 2013 to Wy wszyscy ze stolicy?....;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja też jestem Napisano Sierpień 24, 2013 Nadal szukasz Przyjaciółki? Czy już znalazłeś? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 24, 2013 ja z południowego zachoduuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OOOOOONNNNNN Napisano Sierpień 24, 2013 niezapominajka a ty z jakiej dzielnicy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wanilia44 Napisano Sierpień 24, 2013 no ja tez ...z tego regionu jestem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezapominajka_ Napisano Sierpień 24, 2013 no raptem 2 osoby. póki co.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja też jestem Napisano Sierpień 24, 2013 Moje strony, Autorze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 24, 2013 jesteśmy sąsiadami??? trzeba to doprecyzować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezapominajka_ Napisano Sierpień 24, 2013 ja Bielany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja też jestem Napisano Sierpień 24, 2013 Na to wygląda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wanilia44 Napisano Sierpień 24, 2013 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OOOOOONNNNNN Napisano Sierpień 24, 2013 Ja Ochota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 24, 2013 hmmmm ciekawe a niech tam ja jestem z lubuskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wanilia44 Napisano Sierpień 24, 2013 ja z wroclawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OOOOOONNNNNN Napisano Sierpień 24, 2013 wanilia44 a Ty skąd ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja też jestem Napisano Sierpień 24, 2013 Na forum danych nie podaję ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 24, 2013 to blisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OOOOOONNNNNN Napisano Sierpień 24, 2013 niezapominajka cos ucichła.... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezapominajka_ Napisano Sierpień 24, 2013 poszłam po drinusia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 24, 2013 będzie łatwiejsza;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OOOOOONNNNNN Napisano Sierpień 24, 2013 tylko się nam tutaj nie upij bo będę musiał jechać na bielany i Cię cucić ha ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezapominajka_ Napisano Sierpień 24, 2013 hahha, ale się ubawiłam,.... naprawdę... az daleko nie masz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OOOOOONNNNNN Napisano Sierpień 24, 2013 Tylko pozostaje pytanie czy otworzysz mi swoje drzwi? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach