Gość niezapominajka_ Napisano Sierpień 24, 2013 ja, to jeszcze pół biedy.. gorzej, jak to mąż Ci otworzy ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OOOOOONNNNNN Napisano Sierpień 24, 2013 Osz Tyyyy!!!!!! :) A miało byc tak pieknie ha ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 24, 2013 powiesz, że jesteś z gazowni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezapominajka_ Napisano Sierpień 24, 2013 hmmmm... może być problem. bo nie mamy gazu .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OOOOOONNNNNN Napisano Sierpień 24, 2013 to powiem ,że z energetyki:) Prąd chyba macie ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 24, 2013 właśnie nie macie Państwo gazu więc kolega przyszedł się upewnić czy aby nic się nie zmieniło w tej kwestii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wanilia44 Napisano Sierpień 24, 2013 to powie, ze przyszedł zarowke wymienić ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezapominajka_ Napisano Sierpień 24, 2013 jasne ;) o tej porze wszystko jest do przyjęcia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OOOOOONNNNNN Napisano Sierpień 24, 2013 coś się wymyśli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OOOOOONNNNNN Napisano Sierpień 24, 2013 niezapominajka przejdziemy na chwilę na maila ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wanilia44 Napisano Sierpień 25, 2013 uważaj na jej meza...;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezapominajka_ Napisano Sierpień 25, 2013 OOOOOONNNNNN ojej. już się boję... a cóż to za konspiracja ma się zadziać...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OOOOOONNNNNN Napisano Sierpień 25, 2013 NIe robię nic złego ;) kropczyn@onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wanilia44 Napisano Sierpień 25, 2013 no facet...roj dziewczyn będzie do Ciebie teraz pisać...:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezapominajka_ Napisano Sierpień 25, 2013 chcesz mi złożyć niecenzuralną propozycję ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 25, 2013 poszli na słowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OOOOOONNNNNN Napisano Sierpień 25, 2013 jakos dam radę :) mam podzielną uwagę :) wanilia jak chcesz to pisz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OOOOOONNNNNN Napisano Sierpień 25, 2013 dlaczego od razu niecenzuralną ;) ja jestem grzeczny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 25, 2013 wanilia napisze do mnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wanilia44 Napisano Sierpień 25, 2013 eee...nie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OOOOOONNNNNN Napisano Sierpień 25, 2013 Ok trzeba się dzielić dobrem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wanilia44 Napisano Sierpień 25, 2013 do wszystkich...dajcie swoje namiary ..cala noc poswiece ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ta na rowerze Napisano Sierpień 25, 2013 niby inny styl dla zmylenia ;) a jednak osoba ta sama, znana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OOOOOONNNNNN Napisano Sierpień 25, 2013 Wanilia a Ty gdzie teraz przebywasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wanilia44 Napisano Sierpień 25, 2013 w Norwegii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 25, 2013 bawcie się dobrze, ja zmykam spać dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezapominajka_ Napisano Sierpień 25, 2013 ta na rowerze a gdzie się poruszasz tym środkiem lokomocji?? bo poszukuje towarzystwa do stolicy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wanilia44 Napisano Sierpień 25, 2013 i ja zmykam lulu ...dobranoc...spokojnej nocy ...;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezapominajka_ Napisano Sierpień 25, 2013 Dobranoc :) Chyba faktycznie czas się położyć... Jutro kolejny, intensywny dzień... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OOOOOONNNNNN Napisano Sierpień 25, 2013 Dobranoc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach