Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna85

CZERWCOWE MAMY 2014

Polecane posty

Gość Flavia234
my taki mały remont to planujemy jak będzie juz ciepło moze w kwietniu. Chcemy odmalowac pokój, kupic jakąś komodę, jakies dodatki nowe, moze coś tam przestawimy.

Gość Aga czerwcowa
a jeśli chodzi o rozmiary ubranek to od jakiego rozmiaru zaczynalyscie, bo u mnie w rodzinie i wsrod znajomych osttanio rodzily sie dziec***owyzej 60cm

Gość Flavia234
ja kupuje 0-3 takie oznaczenie, to są ubranka 56-62-68. a jak jest konkretny rozmiar to 62 bo wątpie żeby mój maluch był mniejszy niz 60cm z tego względu ze mąż wysoki, ja tez urodzilam się długa. no ale zobaczymy

Hej ten trzeci Szkrab to nie mój bo u mnie dopiero drugie w drodze :) Ja się cieszę bo nie musze malować bo się przeprowadzalam miesiąc temu na odświeżone mieszkanko a meble a raczej komode będę kupować w lutym może w marcu łóżeczko i osprzęt do niego też osłonki kolderke itd tylko materac ;) a z ciuszkami się wstrzymuje bo może coś się zmieni a dla chłopca muszę tylko po nie podjechać bo są schowane tylko je wyprać ;) a nowych też sobie nie odpuszczę napewno będę kupować ale to dopiero w marcu kwietniu bo zobaczymy jaka pogoda będzie w maju czy na początku czerwca i w co będę musiała do inwestować ;)

Gość Flavia234
no własnie ciekawe jaka ogolnie bedzie pogoda w tym roku jak nasze maluchy przyjdą na świat czy ciepło czy zimno, ja mam troche takich troche takich, ale wolałabym że było ciepło wtedy taki golasek moze polezec na podwórku w wózeczku:)

Ten trzeci chłopczyk to u gościa.Ja mam wizytę dopiero w poniedziałek.Mi bardzo smakowało jak robiłam to badanie na krzywą cukrowa.Ja nie wiem dlaczego dziewczyny mówiły ,że to obżydliwe dla mnie to było bardzo smaczne.Po tym badaniu jak przyszłam do domu to miałam ochotę jeszcze raz się napić

ja raz sprobowalam wody z glukoza dla dziecka haha zdecydowanie nie moj smak a jak ktos ma ze zgaga kłopoty w ciazy to sobie nie wyobrazam co by po tym sie dzialo .. kurde ja bylam odnisniezyc auto u was tez tyle sniegu dzis spadlo jak wczotaj zaczelo padac poznym wieczorem to nie przestalo moze z 25cm mialam na aucie

Gość guziczekgg
gosc 13:15:56 to ja, wpisalam nick teraz zauwazylam,ze nie wszedl

Gość guziczekgg

Gość guziczekgg

Gość guziczekgg

Gość guziczekgg

Gość guziczekgg
Nie asik nie zrobil - gosc 13:15:56 to ja, wpisalam nick teraz zauwazylam,ze niewszedl

Gość guziczekgg
Boze,a teraz co sie porobilo moj Laptop swiruje :( asik ja za bardzo nie umie nic rozczytac z tej tutejszej ksiazeczce ciazawej wszystko to w skrotach popisane,odczytuje tylko wage,RR,tc,Hb reszta to jakies koleczka i kryseczki albo pisane po lacinie :(

Gość guziczekgg
Boze,a teraz co sie porobilo moj Laptop swiruje :( asik ja za bardzo nie umie nic rozczytac z tej tutejszej ksiazeczce ciazawej wszystko to w skrotach popisane,odczytuje tylko wage,RR,tc,Hb reszta to jakies koleczka i kryseczki albo pisane po lacinie :(

Gość guziczekgg

Gość guziczekgg
Flavia u mnie z twarza roznie raz fajna raz szara,ale zawsze jest ta krostka n policzku,ktora nie chce zejsc.Ja sie zawsze podmaluje,wywalilam kosmetyki z parabanem(bo one powoduja raka piersi wiec uwazajcie na ten skladnik:Paraban),kupilam sobie naturalne dla alergikow,mysle ze sa lagodniejsze :) U mnie pogoda ladna,do tej pory swiecilo slonce,teraz cos sie zachmurzylo,ale tamp chlodna plus 4°C

Gość Flavia234
a mnie znowu zaczął pobolewac brzuch takie prądy kłujące:O Czy jest tu dziewczyna którą w ciązy nic nie boli? bo mnie w kółko coś

Gość Flavia234
tu znalazłam taki fajny artykuł o bólach w ciązy http://www.ciazowy.pl/artykul,bol-brzucha-w-ciazy,2353,1.html Mój maluch dzisiaj prawie bez przerwy się rusza i ciągle nisko

Gość Agata89R
biore luteine i duphaston, jak spływa to mnie to drażni i swedzi wtedy, bylam w przychodni bo mam tam znajome i ginekolog mnie zbadal i powiedzial, ze branie luteiny nie ma sensu po 18 tygodniu bo to sztuczny progresteron i sie bierze we wczesnej ciazy a nie jak łozysko juz sie wykształci, nic nie wiem juz.

mnie w ciazy brzuch jako brzuch (ciazowy) nie boli kilka razy ew zakłóło ale mysle ze to dlatego ze tak jak juz pisalam wczesniej macica jest duza wiec nie musi sie mocno moze rozciagac i nie boli dlatego?

Gość ewinkaa
Mnie nic nie boli, oprócz glowy od czasu do czasu.. ale dzisiaj mam wielkiego stresa, bo rano kuzynka dzwoniła i mi sraszną historię opowiedziała... nawet nie będę tu o niej pisała, bo uważam, ze kobietom w ciąży nie powinno sie opowiadac takich rzeczy... Więc ciśnienie mi skoczyło bardzo, nawet się popłakałam... Na szczęście o 19stej mam lekarza i już nie moge sie doczekac czy z maluszkiem wszystko ok, lekarz zrobi usg i będzie wiadomo. A jutro na USG połówkowe, na lepszym sprzęcie..

Gość ewinkaa
Mnie nic nie boli, oprócz glowy od czasu do czasu.. ale dzisiaj mam wielkiego stresa, bo rano kuzynka dzwoniła i mi sraszną historię opowiedziała... nawet nie będę tu o niej pisała, bo uważam, ze kobietom w ciąży nie powinno sie opowiadac takich rzeczy... Więc ciśnienie mi skoczyło bardzo, nawet się popłakałam... Na szczęście o 19stej mam lekarza i już nie moge sie doczekac czy z maluszkiem wszystko ok, lekarz zrobi usg i będzie wiadomo. A jutro na USG połówkowe, na lepszym sprzęcie..

Gość ewinkaa
Próbuje coś napisac, ale nic sie nie pojawia:-(

Gość Flavia234
agata to nie wiem bo ja znam bardzo dużo kobiet ktore brały luteinę nawet do końca, tak samo na forach dużo pisze że bierze. ja tez juz jestem głupia, ja biorę, mi gin kazał brac

Gość 19magda91
Flavia powiem Ci ze mnie brzuch to nie boli wczesniej troche mnie ciagnelo albo zakulo a teraz to czasem sie zdarzy. Macice mialam bardzo mala i jest to moja pierwsza ciaza. Jedyny bol jaki mi czasem dokucza to dol kregoslupa szczegolnie jak jestem dlugo na nogach. Lozysko mam bardziej na przedniej scianie bo na ostatniej wizycie bylo przy wejsciu:/ mam nadzieje ze sie przesunie

mnie ogólnie nic nie boli tylko raz na jakiś czas brzuch ale to po prostu się wszystko rozciąga więc musi trochę coś tam poboleć, a od 13tc to w ogóle nie czuję że jestem w ciąży tylko powiększający się brzuch przypomina mi o tym, no może delikatne zmęczenie ale ogólnie nie ma na co narzekać aż się czasami zastanawiam czy to nie jest źle :) a wczoraj się zezłościłam bo dzwonił do mnie Pan z fajna oferta pracy no i musiałam odmówić a wiem że by mnie przyjęli buuuuuuuu oczywiście nie mogli się wcześniej zebrać na telefon

Gość 19magda91
Asik. Nie pomyslalas ze moglam zgubic literke? Caly czas pisze z telefonu szybko i nie jest zbyt wygodnie. Bledow ortograficznych nie robie. A tak wogole nie kazdej osobie wytykasz to.... chyba nie o to tutaj chodzi...

Gość gość
Moze wyluzuj i uwazniej czytaj posty to zrozumiesz ze blad poprawilam w swoim poscie troche a nie u ciebie tylko zostalo to pozniej dodane wystaczy czytac uwaznie posty innych mam za duzo lat zeby chcialo mi sie pouczac mlodszych asik