Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość with us until you are dead

zła kobieta pomóżcie ludzie

Polecane posty

Gość Irene Adler
O, to ten temat żyje również w weekendy ?

Gość Irene Adler
Mrau :) powiem tak. Doceniam :D Musiałam użyć obu rąk, żeby umieścić szczękę na właściwym miejscu ;) Niesamowita choreografia. Szczególnie ten ruch z "wyszarpywaniem" nogi :D Nie mam zastrzeżeń do inwencji. Znak czasów, można by rzec ;)

Gość Irene Adler
I nie wiem co zagrać na koniec niedzieli. Stereophonics - Maanam, Maanam - Stereophonics ? No to Mela. http://youtu.be/AHyU5rLDuiw Dobrej nocy :)

Gość mroczne mrrrau
padre tak smutno brzmisz. Coś sie stało?

Nieee, ja widzę tę piosenkę bardzo optymistyczną. Aż szkoda mi siedzieć oddzielonym od błękitnego nieba szklaną ścianą.

Gość Irene Adler
Cześć :) I znowu poniedziałek :( To znaczy miło Was widzieć, ale gdyby jakimś cudem okazało się, że dzisiaj sobota, to nie miałabym nic przeciw. Jakoś muszę przeżyć jeszcze cztery tygodnie.

Gość mroczne mrrrau
Tak. Czasami nachodzi człowieka reflekscja. Ile jestem w stanie przyjąć? Ile jestem w stanie dać z siebie? To jest właśnie piękne w życiu że nigdy nie wiemy co nas spotka. Taka tęsknota człowieka do przyrody, do głuszy, ucieczka za innym spokojnym życiem jest nieodzownym elementem naszego człowieczeństwa. Ile razy miałem ochotę perdolnąć wszystko w diabły i zacząć wszystko od nowa. Ale jestem tutaj i teraz i jestem kim jestem bo tak nie zrobiłem :) A dziś z niecierpliwością czakam na słoneczko w ten poniedziałkowy dzień i wiem że to bedzie fajny dzień :)

Gość Irene Adler
Mrau nostalgię zilustruję Nymanem :) http://youtu.be/0Su8LXNS16A I życzę sobie, żeby tej Twojej wiary spłynęło i na mnie :) Nie lubię poniedziałków. Zwłaszcza takich rozpędzonych jak dzisiaj :(

No właśnie Mrau, gdybyś pierdzielnął wszystko i zamieszkał w jaskinii, nie byłoby Ciebie tutaj więc czułbyś się głęboko nieszczęśliwy :-D

Gość Irene Adler
A tam. Nie mówimy o stałej izolacji, ale o chwilowej zmianie perspektywy. Mrau dużo mówi (baba:D), a jak przychodzi co do czego, to bierze się w garść i do przodu ;) http://youtu.be/bpOSxM0rNPM

Mrau dużo mówi? To była najdłuższa wypowiedź w tym wątku. Nawet gdy mnie opieprzał za arogancję, uczynił to zwięźle :-D

Gość Irene Adler
No przecież wyraźnie piszę, że mówi. Chyba go nie ma w tej chwili, bo już bym dostała za tę babę. :D Moje moce nie działają dzisiaj. Filtry są bezwzględne. :(

A ja miałem na myśli, że Mrau wcale dużo nie mówi :-).

Gość Irene Adler
Spróbowałby ;) No, to jak już się dogadaliśmy, to teraz proszę zdać relację z zabawiania weekendowego. Miło było ? Wątroba i kręgosłup przeżyły ? :) p.s. Wielka Nieobecna, Cię pozdrawia :)

Dzięki WN za pozdrowienia, szczere nawzajem!!! W weekend, no cóż, było miło. Było bardzo miło. Wątroba odpoczywała, gdyż alkoholu nie spożywałem - nie chciałem zmarnować wieczoru i nocy. Ten Maanam niedzielny był nieprzypadkowy :-D.

Gość mroczne mrrrau
Ireno. Za babę yhhhhhhhhhhh ale masz szczęście że cie lubię :)

Gość mroczne mrrrau
to było krótkie i zwięzłe co "P

Gość mroczne mrrrau
o jak ja sie mocno ograniczam by nie zalać tego tematu swoimi wywodami :) doceńcie serce pana i łaskę :)

Gość Irene Adler
Nick to świetnie :) Ale Anioł ? Taki prawdziwy ? Niektórzy to mają fuksa :) Mrau wychodzi na to, że Twoje życzenia dobrego dnia się sprawdziły. (Wiem, że mnie lubisz dlatego sobie pozwalam. :) )

Gość mroczne mrrrau
no i masz już po kawie :( a tu nikogo z kim moznaby było pogadać wiec narka rebiata

Gość Irene Adler
Mrau, a dlaczego Ty się ograniczasz ?

Mrau, jak to nie ma z kim? A my to co, psy? Ireno, nie wiem czy prawdziwy, ale bardzo podobny do prawdziwego :-). Uważasz, że mam fuksa? To jakim cudem tu trafiłem? :-D

Gość Irene Adler
Mrau jak nikogo ? Niech Pan sobie okularki przetrze Panie Potter A tak poważnie, to też idę :( Nie żegnam się, bo zajrzę jeszcze sprawdzić, może Nick coś dorzuci do tego anioła. W końcu szczęściem trzeba się dzielić, tylko wtedy się rozmnaża :)