Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tosia90

jest tu jakas dziewczyna ktora dopiero poznaje swoja orientacje

Polecane posty

Gość gość
Ok, dziewczyny, tak naprawdę jestem jak to nazywacie podszywem, jestem kobietą i mam 47 lat. Nie bez przyczyny weszłam na ten topik, gdyż na co dzień jestem hetero w związku z facetem, ale kiedyś gdy miałam około niecałe 30 lat przeżyłam piękny romans z kobietą. Nie dla chęci tylko poznania seksu, ale z uczucia, zdarzyło mi się to raz w życiu i naprawdę było fascynujące. Dziś dzielą nas kilometry, ona jest mężatką , ma 3 dzieciaków, ja jestem w innym państwie. Ale to już historia nie na dzisiaj, sorry, ale to co teraz napisałam jest prawdą. Każdy z nas odkrywa siebie przez wiele lat.

Gość Tosia90
Marudka :D. ja twierdze, ze powinnas po prostu przestawić myślenie. Byc bardziej na to wszystko pozytywniej nastawiona. Przestać się zamartwiac, zamulac, tylko wlaczyc jakąs dobra muze na maksa pozytywną i zryc sobie nią banie:) ja tak mam często. Jak mam jakiegos doła to właczam jakies zryciuchy i lepiej :D. Jak bedziesz juz miala lepszy humor, wtedy zacznij działac coś w kierunku poznania kogos. A jak na razie Ty i Twoj nastroj;)

nie no,przecież nie siedzę całe dnie i nie użalam się nad sobą,ale czasem ma się chwile słabości,dość wszystkiego i chce się wyjaśnienia,dlaczego dzieje się tak a nie inaczej,a tu nikt takiego wyjaśnienia nie da,samemu trzeba sobie radzić.chyba,że znajdzie się kogoś do rozmowy wtedy już jest lepiej,ale ja o dtylu lat mam tęsknotę za czymś czego nie miałam,tak marzy mi się ten związek:/ do nowego gościa-wymyśl jakiś nick,będzie łatwiej cię rozpoznać.głupio się życie toczy,często nie po naszej myśli, i tosia uważaj żeby tego błędu nie popełnić..

Gość Tosia90
A no niestety takie jest te życie troche popieprzone. Ale przynajmniej nie jest nudno,ciagle cos nowego nas zaskakuje. Mnie zaskoczylo cos co zupelnie nie mieści mi sie w glowie. Wiem, zee nie moge podjac pochopnie decyzji, wole poczekać az samo wszystko się rozwiąże. Może przez to będę cierpiała, ale trudno tak musiało być. Wiem, że juz mi jest troche lepiej. Moze własnie te rozmowy duzo robia, tak to ciagle chodziłam jak struta. Jutro pewnie wstane i bedzie cięzko, bo bede musiała olewać osobe na ktorej mi zalezy, ale licze na to , że bedziecie mnie w jakis sposob wspierały i uda mi się jakoś to wszystko rozwiazac.

ja jutro będę zaglądać,byleby moderacja nam nie pokrzyżowała planow i nie usunęła 'bo tak'.ciężko olewać kogoś na kim ci zależy,a co gdy ten ktoś olewa też ciebie?to okropne uczucie odrzucenia,sama nie wiem co gorsze,powodowanie cierpienia czy jego znoszenie?jeszcze masz kilka dni wakacji,możesz spróbować zrobić coś,co sprawi ci przyjemność i zleci szybciej czas.lepiej poczekać niż potem cierpieć,prawda,bo często decyzje podejmowane pochopnie niosą za sobą nieciekawe konsekencje.

Gość Tosia90
Wiem, że to nie będzie fajne, ale wydaje mi się że małe olanie jej, pokaże mi co czuje do mnie. I czy w ogole cos jest na rzeczy. Ja juz lece bo na dzisiaj starczy, ale jutro (znaczy sie dzisiaj) tez bede pewnie przez pol dnia.na kompie, to bedzie mozna mnie tu złapac, albo mail. tak wiec dobranoc;)

dobry sposób,ja przez coś takiego też przekonałam się ilu osobom na mnie zależy,a z iloma tylko ja podtrzymywałam kontakt.tylko nie trać cierpliwości,jak bedziesz chciała do niej napisać-to wal tutaj :) dobranoc :)

Gość Tosia90
" Wal tutaj" to już bym musiała z samego rańca:/:(

Gość Tosia90
Zamieniłysmy wczesniej pare esów ale nie waznych. Teraz cisza. I az mnie ta cisza dobija... Ale wytrwam;/

Gość gość
ja tez juz musze uciekać. Będę wieczorem o tej samej porze co wczoraj;)

Gość Łona jest Aniołem
Byłem dobry w biegu na orientacje ,wykorzystywałem technikę "mchu na drzewach" ,ostatecznie kompas w odwodzie

Gość Zuzanna Amelia ææ
Milo mi ze temat zyje.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Czy ktoras z Was zna taki film? Film jest o dziewczynie les , ktora zakoch*je sie w innej dziewczynie i probuje o nia walczyc z pewnym chlopakiem. Miedzy innymi maja pojedynek na szpady. Troche cukierkowa historia zakonczona smutno bo dziewczyna na koniec rzuca sie z dachu. Jest tam chyba tez ptak , czarny kruk /albo cos dokolorowalam/ Potrzebuje znalezc ten film.

Gość fafi___
Widzialam ten film! zara podam tytul...

Gość fafi___
Juz mam. film to zagubione (2001) Tak wogole, to Mischa zaszalala po tym filmie i zgodzila sie na zagranie lesbijskiego romansidla w serialu the O.S w parze z laską z filmu Dr House... Link do odcinka na YT: http://www.youtube.com/watch?v=AftW4y8z--E

Gość Zuzanna Amelia ææ
OK Dzieki. Zaraz poszukam.

Gość Tosia90
Jesteście?

Gość Tosia90
No w koncu!!:) Napisze zaraz na maila o co kaman tu nie chce szczegolow, ale odpowiedziec mozesz na forum

Gość Tosia90
Tak, poszło

Gość Tosia90
No właśnie podnoszę ponownie temat.