Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirrranda

Najlepsze sztuczki przy seksie oralnym

Polecane posty

Gość mirrranda
Mhm? A jakieś pomysły na pozycje w "normalnym" seksie?

Gość mirrranda
heh, ja tych nazw nie znam - znaczy A i B. Generalnie on robi, a nie mówi :D

Gość mirrranda
Ale i tak najbardziej lubię "guziczek" Może dlatego że jestem młoda - ginekolog mówi, że szybkiego orgazmu pochwowego trzeba się nauczyć

Gość Jommo
Każda kobieta jest inna ... I załóżmy hipotetycznie, że gdybyśmy wylądowali razem w łóżku też musiałbym się Ciebie uczyć, podążać za Twoimi sygnałami pomimo tego że mam już jakąś tam praktykę - ale nie jestem medium:) Tak więc punkty A, B, G mogą być w różnych miejscach, chociaż u mojej są podręcznikowo :) Zbieram się już z netu ... nie mogę z Tobą rozmawiać ... nakręciłem się a mojej żony nie ma dzisiaj ze mną, nie zasnę ... what the hell :( Dopisz coś jeszcze na temat oralu, może fantazję - szukam po prostu pomysłu by zastosować coś nowego. Zerknę jutro, cYa

Gość Jommo
guziczek jest tym łatwiejszym sposobem - i nawet bez zbytniego rozkręcania czy gry wstępnej można tak dziewczynę doprowadzić (językiem, nie palcami)... dobre jest to że możecie kilka razy pod rząd tak dojść ... a powiedź mi jeszcze zanim się kimnę - dajesz radę po guziczku dojść pochwowo ? A na prędko coś mi wpadło do głowy - mięsień kręgla - ćwicz !!! to jest podstawa dla Ciebie, dla niego w sumie też. Ogólnie zainteresuj się tantrą, moja jest wściekła na mnie bo osiągnąłem stan orgazmu bez wytrysku :D multiorgazm, fajna sprawa ;p

Gość mirrranda
mhm... fantazja na temat oralu... nie wiem, może... bita śmietana? :D ale nie na same miejsca intymne, tylko ogólnie na inne części ciała (np. brzuch) heh, też się nakręciłam, ale czekam tylko aż mój kochany wróci (pojechał odwieźć syna do mamy). Za góra pół godziny powinien być :D

Gość mirrranda
Mogę dojść po guziczku pochwowo, ale zajmuje mu to dosyć dużo czasu. Tak jakbym musiała się na nowo "rozgrzać"

Gość Jommo
"Mogę dojść po guziczku pochwowo, ale zajmuje mu to dosyć dużo czasu. Tak jakbym musiała się na nowo "rozgrzać" " Tak samo jak u nas... Ok mirrranda, ja Ciebie nakręciłem i sobie ulżysz a ja idę cierpieć w ciemnościach ... Udanej i długiej zabawy wam życzę, wykorzystaj swój nastrój po trzykroć :) I nowe pomysły też ej ;) Trzymaj się

Gość mirrranda
Dzięki za porady :) Dobranoc :)

Gość gość
mirrranda jesteś jeszcze?

Gość mirrranda
jestem :) ale zaraz będę spadać - jakoś za 15 minut ;)

Gość mirrranda
mhm... bywam od niedawna, więc ciężko powiedzieć czy często nawet nick mam tylko tymczasowy :D

Gość mirrranda
A jaki to temat? :)

Gość mirrranda
Mam ochotę? Na rozmowę tak Na seks również - ale tylko ze swoim facetem

Gość mirrranda
eh, jak tak - to spadaj uprawiam seks tylko z miłości tylko ze swoim facetem. jednym i tym samym.

Gość mirrranda
nie podaję prywatnych maili, gg, numerów obcym ludziom, wybacz

Gość gość
oral dla mnie to wstręt i męczarnia ze wzgl. na nietypowy zapach pochwy. W związku z tym by sprawić jej konieczną przyjemność, zakładam na język kondom a na nos klamrę od bielizny. Od tego typu dewiacji powinien wystraszyć rak krtani amerykańskiego aktora, który publicznie przyznał się do seksu oralnego. Węszę, że wstydził się przyznać do seksu analno-waginalno-oralnego. No cóż, za głupotę często płaci się życiem.

Gość mirrranda
Jeżeli mamy rozmawiać, to tylko tutaj Prosiłam tylko o poradę - nie uznaję żadnego wirtualnego seksu

Gość mirrranda
I ktoś się oczywiście podszywa.

Gość mirrranda
No to bez problemu możemy rozmawiać tutaj ;) Ale nie dzisiaj - na dzisiaj kończę kontakty ze swoim laptopem :D Dobranoc :)

Gość gość
najlepszą sztuczką jest patrzenie prosto w oczy...