Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miau Hau

Kto mnie przygarnie do swojego aktywnego tematu

Polecane posty

Gość Miau Hau

Założyłam swój topik jakieś 2 tyg temu i mimo moich częstych wpisów jakoś umarł... Zastanawiam się więc, czy może nie podpięłabym się do kogoś, do czyjego tematu? Ale aktywnego, gdzie dziewczyny codziennie dużo piszą (bo sama sporo piszę i potrzebuję wsparcia na diecie :) ). Przygarnie mnie ktoś?

Gość Miau Hau
A, podam może swoje dane, żeby może jakoś temtycznie pasować do docelowego wątku? :) Leciutko po 30-tce, 170 cm, ok. 85 kg.

Gość warzywniara
ja tez bym chciala, jestem teraz tydzien na diecie, zaispirowala mnie ewka chodakowska i strona mojanowafigura.pl, czas zmienic cos w sobie! Jestem gotowa :)

Gość Rozalia1234
Ja też mam jakieś 82 kilogramy i też staram się jakoś zrzucić kilkanaście kilogramów, by wreszcie szczupło i ponętnie wyglądać. Właśnie stosuję dietę, który ułożył mi dietetyk, a do tego begam i pływam trzy razy w tygodniu. Czasem jest ciężko, ale w takim momencie przyjaciółka mnie wspiera. To własnie ona podsunęła mi jeszcze lepsze rozwiązanie, a mianowicie takie kapsułki na odchudzanie http://nutrina.pl/28,slimette.html . Ona je bierze i w dosłownie w kilka tygodni ładnie zeszczuplała. Ja też tak chcę.