Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rodzyn

ODCHUDZANIE PAŹDZIERNIK 2013 kto wbija

Polecane posty

Hej ;) Pospaneee do 10 :D ale dalej strzyka i łamie. Więc dziś kolejny dzien z dieta, ale bez cwiczen ;( wpadne pozniej ;)))

Hej dziewczyny wstałam rano i od razu wzięłam się za ćwiczenia i ile wytrzymałam 30 minut z małymi 2 przerwami na łyczka wody teraz wsuwam płatki tak jak co dzień i może jakaś kanapeczkę zjem. Rodzyn miałaś racje jak się rozkręciłam to już było dużo lepiej. Teraz mi powiedzcie ile razy w tygodniu po ile czasu powinnam ćwiczyć żeby było widać jakieś efekty ?

ja po wczorajszym dniu ponad kg mniej na wadze w sumie zjadlam serek wiejski i wypilam trzy kubki kefiru z czego od 500 do 700 kalori sciagla dzidzia wiec w sumie tak jakbym nic nie jadla ale duzo lepiej sie czuje nie mam ociazalego brzuszka

Madzia pytanie kieruj do Cytryny :) ja też nie wiem, czy dobrze ćwiczyłam, bo to było tak: poniedziałek, środa, piątek, no i 40 min na orbim, po 50 brzuszków 10 min bieżnia (po orbim nie miałam już siły) potem 2x po 6 min trasa na rowerze (zawsze wybieram program 6 minutowy, 2 razy pod górkę czyli 4 razy góra, krótkie, ale z wysiłkiem:)) http://www.jadlonomia.com/2013/10/domowy-keczup-pikantny.html znalazłam przepis na domowy ketchup, jak ktoś lubi, tu jest pikantny ale wystarczy nie dodawać ostrej papryczki, jak ktoś nie lubi :)

karolajna to ile w efekcie wczoraj zjadłaś ?? Kurdę podziwiam Cię, jak bym chyba nie wyrobiła na serku i kefirach, muszę mieć mięso i warzywka :D

Dziękuję wszystkim za rady .Zdecydowałam się od dzisiaj biore colon C zobaczyy co będzie.Rodzyn jeśli nie lubisz nabiału to zjadaj np na śniadanie jajecznicę z 2 jajek możesz dodac trochę masła lub jakis ulubiony tłuszcz obiad zrób sobie mięsko jakie lubisz z sałatą dodaj oliwy 1 łyżkę na kolacje ja jem tylko białko np rybka ,lub ser ,ewentualnie robię z tych składników pastę z cebulką lub szczypiorkiem.Jeśli jesz więcej posiłków to deser owocowy sobie wprowadz(ale bez bananow i winogron)

Ja lubię jogutry naturalne, jajcówkę jem 3 razy w tyg (albo omlet z jajek z tuńczykiem) masła w ogóle a oliwe tylko jak coś zmażę (i to jedna łyżka stołowa max) Chdziło mi tylko o to, że jakbym miała pić same kefiry to po jednym dniu bym chyb rzuciła się na paczkę chipsów, dlatego Podziwiam Karolajne ;) Dużo czytałam i wiem, że musimy zjadać wszystko poczynając od węglowodanów, protein-białka, tłuszczów, cukru etc etc tylko zdrowo :) wiadomo cukier- czyli nie czekolada a np jabuszko ;)

z owoców prócz bananów, winogron jeszcze awokado musimy odrzucić. Ubekkubek co to jest ten colon C, bo coś mi chyba przepadło ??

Gość gość
Colon c to naturalny środek na pobudzenie pracy jelit sporzadzony z naturalnych składnikow .Kiedy miałam problemy stosowałam go i pomagało.Wiec postanowiłam wrocic do niego jedyna wada to taka,ze w smaku jest okropny zalewam 1 łyzke woda lub sokiem i tworzy sie papka taka postac trzeba wypic. Wpisz w internecie nazwe tego srodka tam masz dokladny opis.

Patrzęęę, i łapie, też mają błonnik. Napisz, czy kolejny raz Ci pomagają, ciekawa jestem, jak otręby nie pomogą to kupię ;)

Gość cytrynowa_dama
Hejka. Madzia ćwicz MINIMUM 3x w tyg. (pon,środa,piątek).Zależy co konkretnie chcesz ćwiczyć,tylko orbit?czy też coś innego? bo jak orbitek to mozesz smialo codziennie np.30minut. Brzuszki może robić codziennie rano(ale to nie odchudza),tylko wyrabiasz miesnie,bez diety ukryją się one jednak pod tłuszczem. Bieganie-to np. 3x jest wystarczajace. jednak rowerek,orbit to mozna śmiało dzień w dzień. Colon C zdarzyło mi się też kiedyś brać. Sama nie wiem po co,bo ni mam problemów z ząłatwianiem sie(2x,3x na dobe to standard). dobrej nocy!

Hallo Hallo dziewczynki, co tu takie pustki ?? Jak dietowanie ? Piszcie, bo zwariować idzie w tym domu samej :D

Gość cytrynowa_dama
p.s. Rodzyn życzę zdrówka :D Mi pomaga gorące mleko z miodem +kanapki z czosnkiem :)

Cytrynko a powiedz mi, co w takim razie jest najlepsze na spalenie tłuszczu ? Jakie ćwiczenia ? Ja byłam święcie przekonana, że brzuszki, a mój bebech jest najbardziej osadzony tłuszczem, nie wspomnę już o tym, jaki jest słabiutki, nogi w miare mocne, ręce też, brzuch katastrofa, nawet pupu mam twarde a to to jakaś masakra ... Jak skaczę to on razem ze mną.

Gość cytrynowa_dama
Na płaski brzuszek wystarczy bieganie.nawet uważam,że bieganie jest najlepsze. Na kaloryfer na brzuchu-muszą być ćwiczenia siłowe typu brzuszki. jednak podstawową brzucha jest dieta.bez niej ani rusz.

Gość cytrynowa_dama
Wysztkie ćwiczenia jakieś się wykonuje,nawet rowerek,czy skoki,podskoki itp. powinno się robić na spiętym brzuchu. nie trzeba robić brzuszków,żeby mieć płaski brzuch. brzuszki są po to,aby mieć kaloryfer,lub by wzmocnić mięsnie. zalezy Ci na płaskim brzuchu,czy na widocznych miesniach?

Gość cytrynowa_dama
Ja to zaraz co zjem(muszę),bo dopiero przyjechałam z roboty..po 3 godzinach zumby,ale jestem umęczona...

Cytrynko ja na razie tylko na orbim bo muszę mieć czas dla mojego maleństwa i obowiązki domowe niestety nie mam nikogo do pomocy a mój dzidziuś w dzień prawie nie śpi ale codziennie jeszcze dochodzi spacerek z wózkiem godzinkę dwie zależy od pogody.A mój dzień dziś wyglądał tak ranek 30 minutek na orbitreku później śniadanie : płatki fitness z otrębami drugie śniadanie: dwie frankfurterki pól kromki pełnoziarnistego pieczywa obiad: pierś pieczona kasza gryczana i surówka z kapusty pekińskiej następnie spacerek z moim maluszkiem jakieś 2 i pół godzinki po spacerku zupka i na kolacja około 18 serek homogenizowany i troszkę surówki i później UWAGA 20 minut ćwiczeń na orbiterku again:):) Rozpisałam się mam nadzieję ze nie stracę zapału do ćwiczeń muszę jakąś wewnętrzną motywacje znaleźć. Rodzyn mam tak samo jak ty, mój bebech tez jest najbardziej osaczony tłuszczem hehe i do tego skóra rozciągnięta po ciąży masakra muszę się tego pozbyć bo tracę pewność siebie:(:(

A dziewczyny zapomniałam ale znalazłam dietę starą dietę ale czytałam ze skuteczna dieta garściowa chciałabym spróbować ale nie wiem czy dam rade poczekam do poniedziałku jak nie zobaczę efektów na wadze spróbuje tutaj macie link powiedzcie co o tym myślicie ? http://www.4fat.pl/archiwum.php?action=shownews&category=Informacje%20*%20nowiny&id=&topicid=82

Tam jest link z brzuciem, który bym chciała :D Ciekawa stronka Madziu, jutro poszperam, może jakiś przepis wpadnie :) Ja polecam Wam wpaść na www.IleWazy.pl mniej więcej co jemy na zdjęciach i kcal do tego, zresztą zobaczycie, jak będziecie chciały :) No Madzia widzę, postępy, już więcej śmigałaś na orbim niż ja :D Widzisz, tak trzymaj !! Ja już nie mogę się doczekać powrotu na siłownie :( Ale spacerek to też ruch ! Cytrynka kilka pytań :D 1) Podobno jeżeli mamy dietę na początku nie powinno się ćwiczyć, mit, czy prawda ? 2)Ćwiczenia na mięśnie posladów, żeby ujędrnić i rozbudować pupusie :P No i dziękuję za info w sprawie brzusia. 3 Godziny Zumby, wow, ja godziny na siłowni czasami przeżyć nie mogę :P

Rodzynie otoz wytrzymalam jeden dzien na kefirach i serku w efekcie ponad kg mniej wczoraj znow caly dzien powtorka z rozrywki ale jak tylko wrocil moj ukochany maz przywiozl michalki z wawelu kokosowe i te nieszczesne crispello to rzucilam sie n to wszystko i jeszcze miche zupy warzywnej zezarlam i pol bagietki cieplutkiej ze sklepu dzis na wadze 62.9 szokkkkkkk haha nie przejmuje sie tak mi wyszlo oczyszczanie organizmu podziwiam te laski co sie glodza przeciez to mozna w chorobe popasc jakas tak rzucajac sie na jedzenie po glodowkach kurcze jelita bola zolaedek boli eech musialam tego doswiadczyc na wlasnej skorze:D juz wiem jak to jest i dzikuje jednak nie da sie oszukac organizmu bo pozniej on wymaga kikakrotnie wiekszej dawki jedzenia czyli najlepiej malo ale caly dzien wtedy nie ma napadow

Gość cytrunowa_dama
Rodzyn dobrze napisalas: strzyka (szczyka to zenujacy blad...)

Haha ja zawsze poprawię się z dobrze na źle :D Dużo ludzi pisze "szczyka" i kurde myślałam, że to ja błędy robię. No ja też na głodówce to bym chyba umarła ... Raz próbowałam z samą wodą mineralną się "oczyścić", ale pod koniec dnia popatrzyłam na lodóweczkę i nie było opcji MUSIAŁAM WRĄBAĆ TOSTAA z ociekającym serem, szyneczką i keczupkiem :(( Więc chyba już lepiej jak się bardzo chce zjeść tego tosta ale rano i spalić go w ciągu dnia.

Hej dziewczynki mój dzień dzisiaj zaczęłam od orbitreka pół godzinki później zjadłam płatki i na obiad ugotowałam żurek dzisiaj postaram się jeść mniej troszkę powoli się będę przygotowywała do diety garściowej . Nie wiem czy wieczorem uda mi się znowu poćwiczyć bo mam lekkie zakwasy na rękach ale to znaczy ze działa :))) Rodzyn jakoś nie mogę otworzyć tej strony z dietami Error 406 mi wyskakuje. teraz czekam jak bobasek się obudzi i lecimy na spacerek miłego dnia kobietki buziaki

No rzeczywiście, nie działają :( a wczoraj jeszcze normalnie je odpalałam z naszego tematu. Nie wiem co się mogło stać ... Ja zjadłam obiadek i chyba wyjdę z domu, lepiej się czuje, i już nie mogę wysiedzieć, lenistwo mnie ogarnęło ...