Gość Papaxx Napisano Lipiec 2, 2019 6 godzin temu, Letta14 napisał: Witam, podziele sie moja historia, boje sie strawsznie operacji plastycznych a po 2 ciazy moje Piersi wygladaly tragicznie. W 2017 roku przypadkiem wyskoczyla mi reklama bezpiecznego preparatu o nazwie Aquafilling, pomyslalam cos dla mnie. Dlugo sie niezastanawiajac zrobilam zabieg w Poznaniu w Rivendell Clinik. Pan Doktor zapewnil ze wszystko super i jego zona rowniez to ma namowil mnie na 150 ml. Po 4 tygodniach prawa Piers zrobila sie Jak balon okazalo sie ze Stan zapalny udalam sie na cito do mojego ginekologa I za pomoca antybiotyku szybko pozbylismy sie problemu. W grudniu okazalo sie ze w ciazy jestem w sierpniu urodzilam i rozpoczela sie moja droga krzyzowa . Zapalenie piersi, leczenie lekarza wkoncu ropien pobyt w szpitalu, okazalo sie ze mam MRSA , lezalam 2 tygodnie z niemowleciem w izolatce mogl mnie tylko maz w specjalnym kaftanie odwiedziny. Wyjscie do domu I do grudnia plukanie rana sola fizjologiczna i wyciskanie resztek z mojej piersi. Nikt w niemczech w szpitalu nie polaczyl tego z Aquafillingiem poniewaz nieznaja tego preparatu, oczywiscie zostal on sila wycisniety z lewej piersi. W prawn piersi w dalszym ciagu jest na zdjeciach USG wyglada jak silikon poniewaz otorbil sie. Moja pani Doktor powiedziala ze boi sie tego ruszac. I niewiem co mam dalej z tym zrobic. pozdrawiam wszystkie Panie I te zadowolone i te pokrzywdzone. Kiedy wystąpiło to zapalenie piersi? K karmiłas piersią?? Możesz powiedzieć gdzie sie leczysz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Letta14 0 Napisano Lipiec 2, 2019 Pierwsze zapalenie wystapilo 4 tygodnie po zabiegu a drugie pare dni po porodzie, tak karmilam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Letta14 0 Napisano Lipiec 2, 2019 Chodzilam do mojego ginekologa I dostawalam przez 4 tygodnie rozne antybiotyki w koncu z olbrzymim ropniem trafilam do szpitala w Hamburgu na oddzial leczenia chorob piersi gdzie piers zostala nacieta i Pani Doktor wycisnela z niej litr ropy. Po kilku godzinach kolejne pol. Bylo to 3.09.2018 a do grudnia piers byla otwarta i plukana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Letta14 0 Napisano Lipiec 2, 2019 W drugiej niestety mam to I zastanawiam sie Jak sie tego pozbyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiaaaaa Napisano Lipiec 2, 2019 Zastanawia mnie jedna sprawa, dlaczego dziewczyny z powiklaniami, gdzie preparat zostal poddany badaniu laboratoryjnemu gdzie wyszlo ze w skladzie jest poliakriamid a nie poliamid tak jak zapewnial producent nie wytoczyly sprawy producentowi?? dostalyscie przeciez numer partii preparaty oraz cerfytikat oryginalosci, moim zdaniem mozecie dostac duze odszkodowanie za to ze produkt nie jest zgodny z opisem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Letta14 0 Napisano Lipiec 2, 2019 To samo mnie interesuje I Chetnie sie przylacze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Letta14 0 Napisano Lipiec 2, 2019 Mam wrazenie ze lekarze tez niewiedzieli co to jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość papaxx Napisano Lipiec 2, 2019 Ja też chętnie sie przyłączę to sprawy sądowej czy już ktoś coś działał tej sprawie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justynamagdalena2@onet.pl 0 Napisano Lipiec 2, 2019 21 minut temu, Gość papaxx napisał: Ja też chętnie sie przyłączę to sprawy sądowej czy już ktoś coś działał tej sprawie ? Dziewczyny jezeli jestescie zdecydowane , podawalam namiary na Mecenasa zarowno ja zarowno jeszcze jedna dziewczyna. Oczywiscie ze sprawy sie tocza i wciaz sa naglasniane przez media - forum nie jest do opisywania tego typu spraw gdzie kazdy ma do tego dostep. Napisala o tym gazeta wyborcza 20.05.2019 "piersi powiekszy Ci dentysta" w duzym formacie. Mozna znalesc w internecie caly artykul Pojawil sie rowniez drugi Wczoraj w pytaniu na sniadanie bylo rowniez mowa o problebie jaki nas spotkal W radiu zet tez o tym trabili w wiadomosciach Jest Mec. Sieniewicz ktory pomaga poszkodowanym pacjentkaka Jest Profesor Noszczyk w szpitalu ma czerniakowskiej gdzie otworzyli oddzial . Wszystkie te informacje podawalam na kafeteri oraz linki, wystarczy poszukac badz sie odezwac do mnie na email - sluze pomoca wszystkim kobieta Pozdrawiam Was serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Letta14 0 Napisano Lipiec 3, 2019 Ale czy sprawa toczy sie przecieko lekarzom czy firmie produkujacej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiaaaaa Napisano Lipiec 3, 2019 przeciw firmie chyba, bo lekarze sprzedawali oryginalny produkt skoro pacjetki dostawaly numer serii i certyfikaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 3, 2019 4 minuty temu, Gość gosiaaaaa napisał: przeciw firmie chyba, bo lekarze sprzedawali oryginalny produkt skoro pacjetki dostawaly numer serii i certyfikaty Jakiej firmie? Byle dupek w krawacie wkręci się na polski rynek i już rzesza sługusów mało im w tyłek nie wejdzie, by być pierwszym do szkoleń i odczytywań piśmiennictwa , które stworzyła jakaś marna oszukańcza kreatura. Lekarze powinni ponieść pełną odpowiedzialność za to, że zniszczyli nie jedno ludzkie życie i nie tylko aquafillingiem. Każdy lekarz powinien zawsze używać rozumu i sprawdzać co wstrzykuje. dr. Mengele wiedzial co robi okaleczając rzesze nie swoich obywateli. Poczytajcie początek wątku strony, jakie zainteresowanie, ile zachęty "my w to jeszcze nie weszliśmy, ale mamy zamiar" ile tu marnych tepych kreatur się przewinęło nagabując na jakże cudowny preparat, który jest lepszy od implantów. Jak baranek nie był chirurgiem, tylko kimś od np. zakładania wypełnień w ubytkach zębowych, to robił co w jego mocy jak mu się porsche zamarzyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Funiaaa Napisano Lipiec 3, 2019 ja mialam 5 lat temu robiony aqua 150 ml podane, wyrzucilam pieniadze w bloto bo za to milalabym teraz silikonowe wkladki, wchlonelo mi sie po 2 latach i zistaly mi dwa wiszace worki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Funiaaa Napisano Lipiec 3, 2019 Wiec mam metlik w glowie, wychodzi na to ze nie byl wstrzykiwany preparat o jednym skladzie tylko rozne preparaty, ktos musi za to odpowiedziec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Funiaaa Napisano Lipiec 3, 2019 Zrobilam rok temu wkladki, i to byl dobry pomysl, tylko szkoda mi wurzyconej kasy. Dziewczyny ktore tak zostaly skrzywdzone przez lekarzy lyb producenta tego musicie cos z tym zrobic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 5, 2019 Dnia 4.07.2019 o 00:02, Gość Funiaaa napisał: Zrobilam rok temu wkladki, i to byl dobry pomysl, tylko szkoda mi wurzyconej kasy. Dziewczyny ktore tak zostaly skrzywdzone przez lekarzy lyb producenta tego musicie cos z tym zrobic. Przez lekarzy !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosciiiuuuuuuu Napisano Lipiec 7, 2019 Ten artykul wiele wyjasnia http://wyborcza.pl/duzyformat/7,127290,24898514,co-sobie-wstrzykujemy-w-usta-piersi-posladki-i-penisy.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 11, 2019 Nie tylko chińskie z alibaby. Marny lekarzyna, co ledwo skonczyl medycyne nie zgani ani nie pochali żadnego kwasu. Taki który ma odwagę i robi wpis na esheticon że po takim a takim preparacie jest bardzo dużo powiklań, to jakaś ...a to usuwa bo ma z tego korzyść. Czego tu się bać? PISAĆ I OSTRZEGAĆ PRZED BANDĄ ZAŚLEPIEŃCÓW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paula Napisano Lipiec 12, 2019 http://bladlekarza.com/aquafilling-czy-to-bezpieczne-stanowisko-lekarzy-producenta-i-polskiego-towarzystwa-chirurgii-plastycznej-rekonstrukcyjnej-i-estetycznej/ tu macie link odnośnie aquafillingu - został wycofany w 2017r... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Lipiec 13, 2019 To już wiemy od dawna że został wycofany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Lipiec 13, 2019 Ale co z tego skoro komplikacje wychodzą dopiero teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamila81 Napisano Lipiec 31, 2019 ja od czasu do czasu czytam to formu, zrobilam aquafilling we Wrocławiu, 3 lata temu. Po tym co czytam jestem przerażona. Z efektu jestem bardzo zadowolona, jedyne co mam jako powikłanie to po prostu pare grudek w jednej piersi, nie są one widoczne, ale wyczuwalne. Jednak nie odczuwam żadnego bólu czy dyskomfortu. Zastanawiam sie, czy może być tak że nic gorszego z tego nie wyjdzie. Czy jest nadzieja że mogę z tym żyć i nic złego się nie stanie. To chyba nie jest reguła, że jest 100% powikłań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justynamagdalena2@onet.pl 0 Napisano Lipiec 31, 2019 Cześć dziewczyny, nie chce siać paniki. Ale to nie jest tak ze powikłań nie macie.. otóż to że preparat nie migruje bądź nie macie ropni nie oznacza że Was to nie dotyczy. Niestety dopiero po otwarciu piersi można stwierdzić jakie szkody zrobił od środka preparat. Doskonałym przykładem jest kobieta ( nie będę pisała imienia niedawno opublikowała swoją historię) gdzie od paru lat nie czytała komentarzy nie śledziła opinii ponieważ z zabiegu była zadowolona i żyła w przekonaniu że preparat się wchłonie (tak byłysmy zapewniane) żyła w przekonaniu że wszystko jest ok . - do czasu gdy nie odbył się zabieg zmniejszenia piersi , lekarz który ją operował płakał jak zobaczył w jakim stanie po otwarciu zastał tkanki mięśnie nie wiedział co zrobić i czy uda mu się zademonstrować piersi czy będzie w ogóle z czego ... także nie wzbudzając paniki ale niestety miejcie świadomość odbytego przez nas zabiegu. Zdrowia Wam życzę, pozdrawiam 6 godzin temu, Gość Kamila81 napisał: ja od czasu do czasu czytam to formu, zrobilam aquafilling we Wrocławiu, 3 lata temu. Po tym co czytam jestem przerażona. Z efektu jestem bardzo zadowolona, jedyne co mam jako powikłanie to po prostu pare grudek w jednej piersi, nie są one widoczne, ale wyczuwalne. Jednak nie odczuwam żadnego bólu czy dyskomfortu. Zastanawiam sie, czy może być tak że nic gorszego z tego nie wyjdzie. Czy jest nadzieja że mogę z tym żyć i nic złego się nie stanie. To chyba nie jest reguła, że jest 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justynamagdalena2@onet.pl 0 Napisano Lipiec 31, 2019 *Zrekonstruwać piersi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ffff Napisano Sierpień 19, 2019 Pani Justyno widze ze wykasowała Pani komentarz na stronie na facbooku Goldclinic pod zdjeciem z Aquafilling , tam wyraznie pada pytanie od Pani o zabieg zelem Aquamid i ze pani Majewska przechodzila szkolenie z tego prepatatu, i czy to jest ten sam produkt. Screen zostal zrobiony:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 20, 2019 To ma jakieś znaczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justynamagdalena2@onet.pl 0 Napisano Sierpień 21, 2019 Dnia 19.08.2019 o 23:41, Gość ffff napisał: Pani Justyno widze ze wykasowała Pani komentarz na stronie na facbooku Goldclinic pod zdjeciem z Aquafilling , tam wyraznie pada pytanie od Pani o zabieg zelem Aquamid i ze pani Majewska przechodzila szkolenie z tego prepatatu, i czy to jest ten sam produkt. Screen zostal zrobiony:) Nie to nie ja skasowałam komentarze , zostały skasowane tuż po ukazaniu się gazety wyborczej . Pytanie dotyczyło preparatu aqualift który zmienił nazwę na activgel , Mogłabym prosić o kontakt na e-mail będę wdzięczna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cccc Napisano Sierpień 21, 2019 Poczytajcie moje wpisy na początku tego wątku, wtedy różne wody wody próbowały zrobić ze mnie wariata. Dokładnie przewidziałem powikłania które są teraz naprawiane. Dlaczego przewidziałem?bo jestem chirurgiem i mam to na co dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paula Napisano Sierpień 25, 2019 Dnia 21.08.2019 o 12:45, Gość cccc napisał: Poczytajcie moje wpisy na początku tego wątku, wtedy różne wody wody próbowały zrobić ze mnie wariata. Dokładnie przewidziałem powikłania które są teraz naprawiane. Dlaczego przewidziałem?bo jestem chirurgiem i mam to na co dzień. Dzień dobry,a można wiedzieć gdzie pan doktor przyjmuje, jeśli chodzi o powikłania po tymże preparacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Sierpień 29, 2019 Tak to wygląda, że co jakiś czas na forum udziela się jakiś lekarz, ale jak mu się zada pytanie czy pomaga,czy usuwa preparat nagle cisza.I tj straszne naprawdę,. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach