Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość gość

Aquafilling bodyline powiekszanie biustu

Polecane posty

Gość aqua aqua
po kolei - po kanuli nie ma blizn - jest ranka okrągła tak o średnicy 3-4 mm która się goi normalnie jak skaleczenie - u mnie jest nadal taka ciemniejsza kropka tej wielkości - bo na mnie zawsze są po skaleczeniach odbarwienia przez kilka miesięcy - mam za dużo pigmentu w skórze, taka ciemna karnacja. ale z miesiąca na miesiąc bledną i teraz po 4 miesiącu już są prawie niewidoczne. niedługo znikną. dostrzykiwanie - to zupełnie inny kaliber bólu. lekarz sprawdza sobie aparatem USG gdzie dokładnie jest bańka po podaniu pierwotnym i w znieczuleniu miejscowym wkuwa się igłą jak od zastrzyków w innym miejscu - niżej niż kanulą - i wtłacza dodatkowe mililitry preparatu. ja miałam dwa razy podane 30 i 40 i ból po takim dodatniu jest bardzo mały, ledwo lekki zakwas i twardość przez jakieś 5 dni. moim zdaniem nie będzie się ten preparat w ogóle wchłaniał. nigdy. bo on nie reaguje z organizmem. przytaczałam tu badania takie stare gdzie podobny skład chemiczny trzymał się bez jakichkolwiek ubytków 8 lat. a aquafilling jest na pewno dużo lepszej jakości. więc ja osobiście wierzę, że mam biust już na całe życie :-P znam ten kompleks deski od podszewki :-(. to okropnie przykre i dlatego zdecydowałam na to ryzyko... teraz jestem strasznie dumna z moich piersi :-D szkoda, że dodawanie zdjęć jest takie upierdliwe, wrzuciłabym coś nowego... może jakoś w tygodniu się zmobilizuję! :-D

Gość gość
Do aqua: Miałas dopelnianie piersi 2 razy? Nic cię nie bolało jak lekarz dopelnial? Ja chciałam dopełnić po 50 ml ale już po 10 ml myślałam już tylko ze mam dość. Strasznie rozpieralo. Teraz tez strasznie boli.

Gość aqua aqua
dlatego miałam dopełniane dwa razy mniejszymi ilościami. owszem rozpierało i chwilowo było nieprzyjemnie, ale już po zakończeniu wstrzykiwania było całkiem OK. twarde i przepełnione, ale bez przesady. ale ja mam wysoki próg bólu,

Gość gość
Aqua dziekuje za odpowiedz,piszesz,ze na gore nie moglas robic cwiczen a robilas na dul.Po dwoch tygodniach.Jezeli moge spytac sie co moglas robic.Bo u mnie na dol to przysiady 80-100kg i MC na 100.Bede mogla robic.?Tobie w trakcie cwiczen nic nie poprzesuwalo sie?Czy bardziej jakies cwiczenia izolacyjne.

Gość pati1988
a czy w Otwocku można wziąć narkoze? bo jak byłam na konsultacji to zapomniałam zapytać (ogólnie byłam zestresowana ;) ) i nie wiecie czy coś się dodatkowo płaci?

Gość gość
Ja jestem 3,5 tyg. po zabiegu, a piersi nadal twarde. Siniaki już prawie poznikały, a zgrubienia nadal są. Zaczynam się zastanawiać, czy w ogóle znikną... :(

Gość aqua aqua
najpierw zdjęcie - oczywiście, że nie jestem pamelą anderson, ale tak wyglądam z podkoszulku bez stanika i po latach bycia płaską jestem z tego powodu taka szczęśliwa! http://img4.garnek.pl/a.garnek.pl/027/629/27629399_800.0.jpg/zdjecie.jpg do stokrotki - moim zdaniem bez problemu zrobisz taki trening. wiadomo, każdy ma indywidualny próg bólu i tok regeneracji, ale jeśli jesteś tak usportowiona, to szybciej wracasz do normy. dotyczy to ciąży, dotyczy to kontuzji, dotyczy to operacji. wiem, bo na sobie sprawdziłam. będzie dobrze! do patii - narkozy nie ma potrzeby brać, bo po tym znieczuleniu ich obwodowym zasypiasz jak chcesz na cały zabieg. ja wzięłam mniej tego znieczulenia i byłam przytomna, ale standardowo usypiają.

Gość aqua aqua
do gościa - jakie siniaki? niby po czym?

Gość pati1988
aqua - zdjęcie nie działa, wyskakuje jakis błąd

Gość pati1988
nadal błąd :/

Gość aqua aqua
a teraz udało mi się?

Gość pati1988
może przez jakąś inną stronke sprobujesz? ;) chyba, ze ja mam cos nie tak

Gość aqua aqua
no, to nie wiem jak to zrobić. poprzednio linki takie same działały, bo dziewczyny pisały, że widziały zdjęcia. może niech ktoś jeszcze spróbuj****ardzo proszę?

Gość gość
Aqua, zapamiętaj, że nie możesz mierzyć wszystkich swoją miarą. Super, że nie miałaś zasinień, ja niestety nie miałam tyle szczęścia i siniaki się pojawiły. Może to dlatego, że naprawdę nie miałam tam za dużo miejsca na preparat.

Gość pati1988
aqua - wrzuć przez stronke vlep.pl

Gość aqua aqua
go gościa - spokojnie, tylko się dziwię, jak to możliwe. może po prostu za dużo podałane było na pierwszy raz? może lepiej gdyby chirurg zaczął od powiedzmy 60 ml i dopiero po miesiącu podał pozostałe 40 ml? skoro miałaś aż takie problemy, jak siniaki, to pewnie u ciebie tkanki były dużo bardziej naruszone i ucisk większy, pewnie potrzebujesz więcej czasu na powrót do normalności... mam nadzieję, że ci to minie wkrótce. może powinnaś masować więcej?

Gość pati1988
gość - ile miałaś wstrzykniete ml?? jaki efekt??

Gość gość
Miałam po 100 ml i efekt jako taki jest. Byłam trochę obrzęknięta i szczerze mówiąc żałuję, że ta opuchlizna zeszła :P Tylko, że mam nadal te twarde miejsca i czuje jakby były "obce", bo nie mam w nich czucia no i ogólnie nie są one miłe w dotyku.

Gość gość
A bola cie te miejsca????? Bo ja mam zabieg za 2 tyg ..i mam straszna sjlonnosc do siniakow.po jednej operacji na noge.zgrubienia byly przeszlo pol roku...boje sie czy z piersiami moze byc podovnie.

Gość gość
Wcześniej były naprawdę bolesne i nadal są, ale jest już znacznie lepiej.

Gość gość
Link działa trzeba tylko przekleic link. Aqua wow naprawdę super efekt - gratulacje

Gość gość
Jesteś strasznie chuda, aż karykaturalnie.

Gość gość
Do aqua: po jakim czasie po dopelnieniu zalożyłaś normalny biustonosz ... Z fiszbinami mam na myśli? Z góry dziękuję.

Gość aqua aqua
do gościa od chudości ;-) kiedy ostatnio uprawiałeś jakiś sport? chyba nie było to niedawno, bo nie umiesz odróżnić usportowionej sylwetki bez warstwy tłuszczu od chudości. do gościa od biustonosza - ja akurat nie noszę staników w ogóle. ale takie ozdobne do "zdejmowania" a nie noszenia :-P spokojnie po dwóch tygodniach mogłam zakładać, nic mnie już nie bolało.

Gość aqua aqua
oj, przepraszam - pytanie co do staników było o DOPEŁNIANIU - wtedy to w ogółe po 3-5 dniach piersi były normalne.

Gość gość
Jesteś strasznie zarozumiała i pewna siebie, jakbyś pozjadała wszystkie rozumy. Zastanawiam się dlaczego? Dlatego że jako jedna z pierwszych zrobiłaś aquafilling... Dla mnie jesteś chuda, mięśni tam nie widzę, po prostu nie podoba mi się taka sylwetka, ale może to kwestia zdjęcia. Atak to najlepsza obrona, akurat ćwiczę, jestem instruktorką fitnessu. A To tylko moja obiektywna ocena, ale tak jak pisałam może to kwestia zdjęcia.

Gość aqua aqua
jesteś PT i patrząc na mnie nazywasz mnie chudą? uważaj, bo ci uwierzę :-D ale tak czy siak, to nie jest wątek o sporcie, tylko o aquafillingu. nie, nie jestem zarozumiała. jestem pewna siebie, a to wielka różnica.

Gość gość
Aqua, ja tez uwazam, ze jestes strasznie wyniosla. Pomiedzy byciem zarozumialym, a pewnym siebie rzeczywiscie jest roznica, ale Ty najwyrazniej mylisz te pojecia. Obrazasz ludzi, jesli tylko maja inne zdanie niz Ty albo, gdy nie sa przekonani co do Twojej racji. Jesli tylko ktos ma inne doswiadczenia niz Ty, zaraz poddajesz je w watpliwosc w niegrzeczny i ironiczny sposob. Nie zrozum mnie zle-doceniamy to, ze dzielisz sie z nami swoimi spostrzezeniami dot. Aquafillingu, bo znasz cala procedure z autopsji, ale moglabys byc czasem milsza i nie traktowac osob o odmiennym zdaniu tak wrogo. Po to jest forum, zeby wyrazac rozne opinie i wymieniac sie doswiadczeniami.

Gość aqua aqua
JA obrażam? proszę o cytat :-D:-D:-D narazie, to mnie zwyzywano w tym "milusim" wątku od głupich i to z tego co pamiętam nie jeden raz. epitety nie są w moim stylu, wyobraź sobie. ale głaskanie się po główkach z jakimiś anonimowymi gościami, którzy odczuwają przemożną potrzebę komentowania mojego wyglądu jako "karykaturalny" też nie jest w moim stylu. masz coś do powiedzenia na temat aquafillingu, czy tylko chcesz mnie pouczyć? :-)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się