Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKIE TO PEREŁKI WYNAJDUJECIE W LUMPEKSACH

Polecane posty

Gość gość
ale tu tępaki po zawodowce siedza:D prostych wyrazów nie umieją napisać, nie dziwne,ze biedę klepią i w lumpach kupują:D

Gość 829480239
a takie pytanie z innej beczki do naszych kulturalnych mam : co to jest "cha cha ? ...... twoje odbicie w lustrze, kretynko?

Gość 123mama123
Tylko idiota kupuje w normalnych sklepach, jak mozna miec nowe, dobrej jakosci rzeczy za 1/10 ceny albo taniej. Idiota albo osoba z jakimis kompleksami co musi sobie podnosic samopoczucie . . . przykro mi, ale nie masz racji:) ja kupuje tylko w normalnych sklepach i 90% moich znajomych, nie mam kompleksow:D, Ty na moim miejscu też bys ich nie miala, a samopoczucie mam świetne, bo mam bardzo udane zycie, czego nie mozna powiedziec o Tobie

Gość gość
agawa ty z natury jestes taka zakompleksiona i sfrustrowana czy nabylas to z czasem ? mieszkam w kraju gdzie lumpeksow jako takich nie ma i co caly narod jest skupiskiem idiotow? puknij sie troszke w glowke i wykombinuj jakas inna teorie na poprawienie sobie humoru i "statusu" spolecznego oraz usprawiedliwienie swojej marnej egzystencji :)

Gość dziwny topikii
Mi sie tez zdaje ze ludzie w ten sposób sobie buduja zerowe ego, ale ich sprawa... kazdy ma jakies problemy i je "hoduje"

Gość gość
tylko,ze jakos osoby, ktore maja pieniadze nie wychwalaja lumpow tylko ta bieda:D

Gość gość
Cyt. "poza tym pisze sie "ha ha" tępa niedouczona pało!" Czyżby? :-D:-D Poza tym w Twoim poście znalazłam 3 błędy ortograficzne i 4 interpunkcyjne, geniuszu! :-D

Gość Dubaj
U nas tez nie ma szmateXow , Boszsze nie wyobrażam sobie chodzić w wypoconych, przenoszonych , demode ciuchach...:-p Wole kupić kilka fajnych ciuchów modnych w sezonie niż jakieś fatalachy po kimś :-) Wszystkie moje ciuchy po sezonie oddaje sluzacej z Filipin za darmo i czasami tez mi wstyd dawać używane dlatego mowię , ze jak nie pasuje to ma wyrzucić .

Gość gość
w którym?, bo tu duzo "gości":D ćwierćinteligencie:D . . . a ja błedów nie robię;)

Gość Agawa 123
mieszkam w kraju gdzie lumpeksow jako takich nie ma i co caly narod jest skupiskiem idiotow? . . A mozna spytac jaki to kraj? Jesli tam nie ma w ogóle lumpeksów, to znaczy ze zostały zabronione... U nas tez o mało co by nie przeforsowano podobnego zakazu, bo byly plany. Na szczescie nie przeszły. Oczywiscie piszac ze tylko idiota kupuje w normalnych sklepach, mam na mysli kraje typu polska z niskiem zarobkami. Kazda osoba co zarabia ponizej 10 tys zł to moim zdaniem nie ma sensu zeby kupowała w sklepach z nowa odzieza.

Gość 123mama123
Agawa wyobraź sobie, ze nie kazdy w Pl zarabia 1500zł:) a ja znam nawet sporo osob, ktore maja powyzej 10tys(z czego3/4 ma swoje firmy), pamietaj na kafe rozne osoby siedzią, nie tylko pospolita...

Gość dziwny topikii
Mi sie zdaje, ze biedni ludzie to własnie sa najbardziej zakompleksieni, a jak sie nigdzie nie udaje, to próbuja sobie poprawic samopoczucie najprosciej- ubierajac sie z drogie ciuchy, najlepiej markowe. CZesto tak robia tez nowobogaccy, z b biednych, czasem nawet patologicznych rodzin. Czytam czesto blogi w necie jednego kuratora, widziałam tez pare filmików na youtube o dzieciach z rodzin patologicznych i te wszystkie gostki co zarabiaja na kradziezach czy narkotykach, to tez sie potem ubieraja w- koniecznie ciuchy znanych marek, sportowe buty, ale musi byc adidas czy nike, maja tylko kilka marek co uznaja, inne sa be..... koniecznie nowe, musi byc ten lans, jak to oni nazywaja. Zerowe poczucie wartosci u nich jest, w dzieciństwie bici , czesto dzieci alkoholików

Gość gość
W tym, który zacytowałam, bystrzaku! :-D

Gość gość
"Tylko idiota kupuje w normalnych sklepach, jak mozna miec nowe, dobrej jakosci rzeczy za 1/10 ceny albo taniej. Idiota albo osoba z jakimis kompleksami co musi sobie podnosic samopoczucie. Lumpeksow jest do wyboru, do koloru, w wiekszosci juz jest wygoda, wszystko pieknie porozwieszane," xxxxxxxx gdyby rzeczywiście było tak jak w tych historiach z kafe, to faktycznie można by się z tym zgodzić. bo po cholerę chodzić do CH skoro w second handach same nówki za bezcen.. niestety wystarczy wejść do takiego lumpa, żeby się przekonać, źe "pięknie porozwieszane" są sprane szmaty jakości primarku.. po co te bajeczki? myślisz, że jak ktoś krytykuje, to nigdy nie był i nie widział? każdy by chciał nowe i za bezcen, najlepiej od Gucci, ale takie rzeczy, to tylko w erze:D albo bajkach matek z kafe..

Gość gość
W lumpeksach czy "normalnych" sklepach trzeba umieć kupować, a nie brać, co jest, ja kupuję w jednych i drugich, ale nigdy na siłę, to zakupy są udane. Ze "zwykłymi" sklepami jest ten problem, że szczupłe dziewczyny z dużym biustem w większości koszul będą wyglądały źle, więc dużo takich rzeczy mam używanych. Jak się wejdzie do lumpeksu to trzeba trochę pogrzebać, żeby coś fajnego znaleźć, ale jak się ma odrobinę sprytu, to się da. Jak ktoś nie chce - nie musi tam chodzić. Tylko na cholerę wyśmiewać tych, co chodzą? Jeśli oceniacie innych po tym, gdzie się ubierają, to BŁAGAM - nie rozmnażajcie się.

Gość gość
cyt. "Jak ktoś nie chce - nie musi tam chodzić. Tylko na cholerę wyśmiewać tych, co chodzą? Jeśli oceniacie innych po tym, gdzie się ubierają, to BŁAGAM - nie rozmnażajcie się." ...popieram!!!

Gość Agawa 123
bo po cholerę chodzić do CH skoro w second handach same nówki za bezcen.. niestety wystarczy wejść do takiego lumpa, żeby się przekonać, źe "pięknie porozwieszane" są sprane szmaty jakości primarku.. po co te bajeczki? myślisz, że jak ktoś krytykuje, to nigdy nie był i nie widział? . . . Bajeczki to ty tworzysz, bo ani jedna osoba tu nie napisała , ze w lumpeksach są SAME nówki... Sa lumpeksy i lumpeksy, w kazdym inny towar, drozszy zaraz po dostawie, potem najczesciej kazdego dnia cena jest obnizana bo towar coraz b przebrany. Ostatniego, najtańszego dnia z reguły zostaja faktycznie szmaty... Ja nie wiem po co w ogóle jeszcze piszesz, nie podoba ci sie to nie chodz. nikt by nie chodził kupowac szmat, bo i na co.

Gość gość
w dniu dostawy też szmaty, tyle że drogie

Gość gość
no ale nie kazdego stac na nowe ubrania z lepszych sklepow. gdybym miala do wyboru kupic cos fajnego w lumpie albo w hipermarkecie na sali, to wybieram lumpa. dlaczego? mialam dla corki kilka rzeczy z marketu - jakosc sciery do podlogi. za to rzeczy z lumpa trafialy sie lepszej jakosci. nie ukrywam, ze szkoda mi pieniedzy na markowe rzeczy dla malego dziecka, bo wyrosnie bardzo szybko. dlatego jesli mam kupic tanio, to wole ciuchy z roche, text, topolino niz nowki marketowe.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość W tym, który zacytowałam, bystrzaku! . . .. .. sorry, ale to nie był moj wpis:D, zauważ tępaku,ze tutaj to 2 osoba to "gość"

Gość gość
nie obchodzi mnie gdzie kto co kupuje.indywidualna sprawa kazdego.mnie lumpeksy odstraszaja smrodem i faktycznie 90 procent ubran to stare szmaty ktore wyszly z mody 10 lat temu.panie ktore tam kupuja tego nie zauwazaja prawdopodbnie dla nich ubrania "firmy" geoge czy atmosphere to perelki .lepsze niz ogolnie znane sieciowki i o dziwo lepszej jakosci bo "z lumpeksu" a to nic innego jak najtansze sieciowki i marketoskie tanie szmatki.jak na metce napisane by bylo kitchoun tez pewnie byscie szalaly ,ze perelka :) kupujcie gdzie chcecie ale nie nazywajcie ludzi ktorzy nowa odziec idiotami,osobami z kompleksami,nowobogackimi .czytajac o perelce z atmosphere i te wywody o idiotach utwierdzam sie w przekonaniu ,ze jest zupelnie inaczej i to wy probujecie polepszyc swoje samopoczucie i znalezc usprawiedliwienie.tak samo osoby ktore w lumpach nie kupuja zachowuja sie jakby co najmniej raz w tygodniu robili zakupy u prady .zal to wszystko czytac ,szczegolnie te wyzwiska.to nie przystoi kobiecie a co dopiero matkom :(

Gość gość
lumpy sa dla biedakow i nie wmawiajcie nikomu,ze jest inaczej, kazdy kto ma kasę woli nowe ubrania, bo 100zł za bluzke dla ludzi z kasa to sa grosze:D, ale biedota za 100zł całą rodzinke ubierze w stare szmaty:D

Gość zgadzam sie z powyzszym wpisem
w 100%:) lumpy sa dla biednych, ktorzy bluzke za 5zł nazywaja perełką, no bo to sztuka znaleźć w takiej cenie:D:D

Gość gość
perelka to jest to, o co ludzie kloca sie w lumapch a czasem i pobiją:D kolezanka ma uzywak i opowidala mi jak kiedys sie dwie babki pobiły o kurtkę dla dziecka, co ta bida robi z ludzi:D,zeby o stare szmaty sie az polać heh

Gość oooooooooooooooopppppppppppppp
hehe, dobre

Gość gość
Najlepsze sa argumenty mowiace, ze ciuchy sa niepowtarzalne, nikt takich nie ma:D wy myslicie, ze to unikatowe sztuki szyte na zamowienie dla waszego ulubionego lumpka? to sa stare śmieci z szaf bogatych, ktore dawno wyszly z mody, nie mam nic przeciwko ani sklepom ani osobom tam kupujacym ale zachwyt w jaki wpadacie na temat tych ubran swiadczy tylko o tym, ze prawdziwych sklepow z modna odzieza to wy nie widzialyscie

Gość Dubaj
Perły kosztują a to sa łachy po nie wiadomo kim , może HIV lub inna zaraza

Gość gość
a ja często znajduję perełki- trzeba po prostu umieć szukać i wiedzieć gdzie kupować. z ostatnich łowów przyniosłam ekskluzywne majki calvin klein za jedyne 5 zł. miały malutką plamkę, ale doprały się i są lux, a wy sobie noście z bazarów

Gość gość
byłam w kilku lumpach, ktore uchodzą za luksusowe i uważam tę odzież za tragiczną- sprane, znoszone, niemodne, widać że to rzeczy, które już tylko zaśmiecały komuś mieszkanie. może jedna na 100 tych szmat do czegoś się nadaje, ale ludzie grzebią w tym i wynoszą siatami. przykre, że mamy takie biedne społeczeństwo,które uważa używane ciuchy za "perełki"