Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korneli1988

marzenia o kolejnym dziecku starajace sie od pazdziernika

Polecane posty

Gość korneli1988

witam wszystkie obecne i przyszle mamusie. zalozylam ten post iz nie moge znalesc swojego starego :) obecnie mam 25 lat. Dwie wspaniale córki jedna 5 i 3 latke :) marzy mi sie synek :) prawda jest taka ze z mezem pochowalismy 3 dzieci (dwie córki i syna)/ czyli to bylo tak. pierwsze blizniaczki ur w 6 mies za male niestety, potem Julia (5l) i kolejne blizniaki Sandra (3l) i Tomuś jednak on mial operacje ale niestety sie nie udalo. nie chodzilam do psychologa ani nic. nie moge sie z tym uporac. Marzy mi sie synek. rozmawialam z mezem i wyglada na to iz sie postaramy o kolejne :) a wy jak tam? ps. bardzo prosze o nie najezdzanie i nie wypisywanie jakis glupot i docinek

Gość korneli1988
mie ma nikogo kto by podyskutowal? :)

Gość czarneoczymam
Az mi sie łza w oku zakreciła. :( Nie bedę Cie pocieszać bo strata dziecka zapewne jest cieżka. Jestem mamą dwóch chłopców 2,5 roku, a drugi ma 16 miesięcy. W tym cyklu staralismy sie o 3 dziecko- marzę o córce. Stosunek był w 10dc, a owulacja w 13 dc. lub w 12 dc. Miałam monitoring i w 14 dc. było już po, ginekolog stwierdził , że owu była w 13 lub 12 dc. Jestem po 2 cesarkach i wiem, że moge mieć 3 cesarki maksymalnie. zawsze chcialam mieć troje dzieci. Okres mam dostać 25 października i czuje, że chyba dostane. Co myslisz o tym? Mogło sie udać?W jakich dniach cyklu zaszłaś w ciążę z córkami?Słyszałam, że przed owu jest prawdopodobieństwo na córkę. Mozemy sie wspierać jesli chcesz.

Gość korneli1988
wiesz nawet nie wiem. poprostu jakos wyszlo. pamietam ze za kazdym razem przy winie :). ja jestem po 3 cesarkach. i lekarz powiedzial ze moge spokojnie miec kolejna. wszystko zalezy od lekarza i od tego jak ty sie czujesz. ja chce miec syna i zobaczymy ja mam @ dostac 19. jak zawsze mnie piersi bolaly z tydzien przed @ tak teraz nic,,

Gość czarneoczymam
To w tym cyklu próby już były? w którym dc probowaliscie? i kiedy miałaś owu? Moje cykle sa 28 dniowe.

Gość wiki327
Hej, korneli1988, kurcze w tak mlodym wieku tyle przejsc, podziwiam cie i trzymam kciuki zeby spelnilo sie to o czym marzysz, sama jestem w twoim wieku i zaczynam 2 podejscie do planowanej pierwszej od pol roku ciązy (kwas + zdrowa dieta + odstawienie alkoholu). wczoraj dostalam @ wiec niestety nici z tego cyklu... cykle mam regularne co 30 dni. niestety stres mnie ostatnio żzera (kupno mieszkania i latanie miedzy bankiem a developerem, + ślub) i troche mi sie porozjezdzał cykl, jako ze jestescie bardziej doświadczone mam nadzieje że pomożecie mi przejsc jakos przez to :)

Gość gość
To ja sie dołacze zaczynam tez starania. Tyle ze mam 22 lata:)

Gość gość
autorko jak bedzie mialo sie udac to sie uda ja walcze o dziecko od prawie 6 lat...przeszlam juz sporo po nowym roku zaczynam po przerwie znow walke i czeka mni in vitro....glowa do gory

Gość gość
I nie wazne czy syn czy corka autorko wazne zeby byloDrowe i tego nalezaloby sie trzymac dla mnie plec nie wazna. Chce chodz jednego sie doczekac wylalam juz mnustwo lez malo co mi sie malzenstwo nie popsulo......nieplodnosc mnie bardzo zmienila.........

Gość czarneoczymam
Widzę, że jestem tutaj najstarsza. Mam 29 lat. korneli1988 wydaje mi sie, że 2 dni przed okresem mogłabyś już zrobic test ciążowy...ja tak 2 lata temu zrobiłam i była blada kreska, a teraz tez czekam do przyszłej środy.

Gość korneli1988
dzieki wielkie. :) wlasnie kupilam test ale poczekam do rana bo wtedy wyjdzie pewniej.

Gość korneli1988
zreszta najgorsze w tym wszystkim bylo to ze za smierc 3 dzieci wszyscy wkolo mnie obwiniali ze moja wina ze to przeze mnie. jedynie maz trzymal moja strone. nie mialam okazji z nikim pogadac. ostatnio poszlam do psychologa bo nie moge sobie z tym poradzic, wszystko we mnie siedzi. i tak jakos wyszlo ze poruszylam z mezem temat o jeszcze jednym. fakt nie wazna plec byle by zdrowe, ale jest tak ze jak sie ma corki to chce sie miec syna :)

Gość korneli1988
chyba nie dotrzymam do rana z tym testem :D

Gość czarneoczymam
No i jaki wynik? Ciąża?!

Gość czekajacnacudmalenki
My staramy sie 4 cykl o pierwsze dziecko. Mam 22 lata. I dzis powinnam dostac @ ale nadal nie mam. Troche to dziwne bo zawsze krotko jak wstaje rano to @ juz mam. Mimo wszystko nie nakrecam sie. Wczoraj robilam test z ciekawosci wyszedl negatywny.

Gość korneli1988
wyobrazcie sobie ze jeszcze testu nie zrobnilam. poczekam do jutra. bo niby wypada ze jutro mam @ dostac. ale jak zawsze mnie piersi bolaly, tak teraz nic, no poza tym ze spac mi sie chce i taka slaba jestem

Gość czarneoczymam
Koeneli1988 Jutro robisz test? Ja też chciałabym juz zrobić. Piersi mnie bola,przed okresem mnie zazwyczaj nie bola. Może jest jakaś szansa na ciążę ale wątpię.

Gość korneli1988
kurcze zapomnialam.. moze jak dzisiaj mam termin @ to juz obojetne o ktorej godz zrobie

Gość gość
I jak Kornelia robisz ten test.

Gość korneli1988
zrobilam.. wyszla mega blada II kreska.. za 3 dni powtorze :)

Gość Lilaaaaa
Ja rowniez staram sie o dziecko obojetne czy chlopiec czy dziewczynka, staramy sie od lipca ale dopiero w tym miesiacu mala nie je z piersi sama odstawila (corcia 18 miesiecy) wiec jest nadzieja ze wkoncu sie uda, to jest moj 11 dc cykle mam 28 dniowe, wczoraj byl sex i bedzie teraz codziennie az do podniesienia temperatury, mierze ja codziennie zgodnie z zasadami, jak temp sie podniesie to jeszcze przez 3 dni bedziemy sie kochali i zobaczymy czy 6 listopada doatane okres, mam nadzieje ze nie :) ........... A jak to jest,dziewczyny bo ja mam zawsze tak że jest temperatura na przykład 36,2 potem zniza mi się o 3 kreski do 35,9 a potem mi idzie po paru dniach do góry, czy to normalne?

Gość czarneoczymam
Korneli1988 Gratuluje Ci z całego serca!. Pamiętasz w którym dc był stosunek? Jak długie masz cykle? Też chciałabym zobaczyć dwie kreski

Gość adelka30
Hej moge dolaczy? my tez sie staramy,jest to moja pierwsza ciaza wiec mam malo pojecia co do jej przebiegu.Kilka tygodni temu mailam takie objawy jak bol brzucha,nudnosci czasami zmeczenie.Ale od kilku dni minely czasami troche brzuch mnie zaboli,ale nie jestem ani zmeczona ani nie mam juz nudnosci,za to zyczynaja bolec mnie piersi przy dotyku. Czy to normalne?

Gość gość
ejjj korneli ty chyba robisz kopiuj wklej , bo wszedzie te same posty są ... może ściamniasz??

Gość gosc13
najlepiej obrazac innych. moze nie wiesz co przeszla ino najezdzasz. takie osoby powinny byc blokowane z takimi chamskimi odpowiedziami

Gość gość
Hej i jak tam dziewczyny?

Gość czarneoczymam
Witam zastanawiam sie czy bolące sutki to może być oznaka ciąży...nie mialam tak przed okresem, żeby piersi mnie bolały. a w poprzednich ciażach wiem , że miałam mdłości. Jutro robie test ciążowy i zobaczymy czy cos wyjdzie...czuje, ze nie. Dzisiaj śniło mi sie, że dostałam okres.

Gość korneli1988
na spokojnie :) daj znac co ci wyjdzie

Gość korneli1988
kochane co nowego :)

Gość czarneoczymam
Przed chwilą robiłam test i są dwie kreski! Jedna bledsza ale jest widoczna!