Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BSA

Czy to normalne u ładnej kobiety że wysyła swoim znajomym zdjęcie w bikini

Polecane posty

Moor, na fb dla mnei to inna bajka. W ten sposób dzielisz się czymś zamiast osobno wysyłać czy informować kogoś. I wtedy jak ktoś chce to zobaczy, nie chce to nie będzie oglądał. Ja zdjęć tam nie mam, ogólnie raczej nie używam jeśli nie muszę fb, a co jestem hipsterką:classic_cool: ­ Kurcze, mało światowa jestem. Musze znaleźć zdjęcia z wakacji i pospamować maile znajomych by widzieli gdzie byłam:classic_cool:

"ogólnie mam kilkanaście maili, nie wiem pod którym z tobą gadałem. Napisz najelpeiej pod ten noz84@o2.pl" | a świstak siedzi i zawija... :classic_cool: | wklej te rzekome "moje maile", skoro je masz. no, dawaj! :D | pośmiejemy się z twojej fantazji :D

krwawa - zawsze łykasz mitomanię BSA, czy tylko dziś wyjątkowo udajesz idiotkę? :P bo nie bardzo rozumiem. | jak przyjaciele proszą o zdjęcia to im wysyłam, a czemu by nie? te kilka osób, które i tak 100 razy widziały mnie na basenie, chyba może te moje mega-hiper-perwersyjne zdjęcia obejrzeć :D | już nie mówiąc o tym, ze ludzie z ekipy, z którą jechałam mają te niemal nagie foty w bikini, bo oni też mi je robili i nawet ja nie mam tylu, ile oni :D

Zaraz, zaraz. Moje zdjęcia też wg niego mu drogą mailową dałam. Bodajże nagie były:classic_cool:

ja podobno byłam jego dobrą znajomą (WTF?!) i mu przesłałam swoje zdjęcia, a opis mojej osoby podał na podstawie tego co na forum pisałam, czwany lis :P

Żelek, ja się odnoszę do tego co napisałaś w tym konkretnym topiku. W temacie jest, że kobieta sama z siebie wysyła takowe foty zwykłemu znajomemu. Ty to przytwierdziłaś właściwie a teraz o proszących o zdjęcia przyjaciołach piszesz:P

ja już nie mówię o tym, że na zestaw fot ode mnie przypada 10 fot krajobrazów + 3 moje, w tym może jedna w bikini. i to jeszcze takie, na którym ja jestem mała jak hobbit, a reszta to widoczek.

napiszę szczerze - chooj wszystkim do tego, komu i co wysyłam. tyle. nie zamierzam się tłumaczyć, bo tylko winni się tłumaczą. | maciek mnie prosił, to mu wysłałam. BSA to przeczytał, podjarał się i robi aferę.

i jeszcze dorobił Ci historię (cierpisz po tym jak Cię facet wykorzystał i zostawił). detektyw się znalazł :D

"nie zamierzam się tłumaczyć, bo tylko winni się tłumaczą." Powiedziała wytłumaczywszy się dokładnie komu i co wysyła :D Ja sobie tylko piszę, Żabo :classic_cool:

"maciek mnie prosił, to mu wysłałam. BSA to przeczytał, podjarał się i robi aferę." X Na poprzedniej stronie pisałaś coś z grubsza innego. Czyżbys miała tak,że kłamiesz szybciej niz myślisz? ;)

Gość gość
a co na to argen? jeśli chodzi o maćka to on ciągle żebrał jak rumun

"Czyżbys miała tak,że kłamiesz szybciej niz myślisz?" Niewinny się nie tłumaczy, czyli Żaba już smaruje ze 2 posty by Ci odpowiedzieć :D

krwawa - też nie przesadzaj. Czytając to co Żelek pisze to mogła wysłać komuś tam zdjęcia, ale wątpię zeby tym kimś był bsa.

Moorland, ale gdzie ja zwracam uwagę na to co BSA pisał o niej? Ja tylko z jej wypowiedzi się śmieję :P

Albo w tym,że wysłałaś,albo w tym,że nie wysłałaś, bo na dwóch stronach piszesz przeczące sobie wpisy.

krwawa, coś zbyt często siedzisz na kafe i hejtujesz jak na "szczęśliwą w związku" :) | dobra, wysłałam zdjęcia całej kafeterii, tylko wy na tym topie ich nie macie, boście cielęta i nie zgłosiliście się na czas na listę mailingową :D🖐️ amen.

żaba - stosujesz tą samą strategię co bsa, coś ci się nie podoba to "jesteś nieszczęśliwa w związku!" ;)

"Albo w tym,że wysłałaś,albo w tym,że nie wysłałaś, bo na dwóch stronach piszesz przeczące sobie wpisy." | idioto, napisałam, ze nie wysyłałam nic ani nie pisałam z BSA. | z moimi znajomymi z kafe o których napisałam - maciek, argen, zuza jak najbardziej piszę i mają jakieś tam moje zdjęcia. | nie umiesz czytać czy jak? temat natomiast rozchodzi się o to, że z maćkiem żartowaliśmy o fotach w bikini. tyle.

"krwawa, coś zbyt często siedzisz na kafe i hejtujesz jak na "szczęśliwą w związku" " No i Moor, mnie ubiegła. A Żaba za moment będzie się zastanawiać czemu nie uprawiam seksu ze swoim facetem, co? :D Otóż mój mężczyzna pracuje, nie ma czasu dla mnie i pewnie mnie zdradza😭 Stąd wylewam swe frustracje na kafe:classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia ææ
Nie latwiej byloby napisac z kim jestes w zwiazku ?

"idioto, napisałam, ze nie wysyłałam nic ani nie pisałam z BSA." X I w następnym zdaniu sugerujesz,że maciuś nic nie dostał. Na nastepnej stronie z kolei twierdzisz,że dostał od Ciebie fotkę. Jakkolwiek na to nie spojrzeć sama sobie zaprzeczyłaś, więc nie udawaj urażonej i nie wyzywaj od idiotów kogoś kto Tobie zwrócił uwagę na Twoje zmienianie wersj zdarzeń bo w tym momencie sama na idiotkę wyszłaś i to taką która się nawet przyznać nie potrafi do kłamstwa ;)

"A Żaba za moment będzie się zastanawiać czemu nie uprawiam seksu ze swoim facetem, co?" | zabrałaś mi radochę zadania tego pytania. nie bawiem siem tak! foch 😠