Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zirytowany

Zwierzyła mi się że mnie kocha Co teraz

Polecane posty

Gość gość
Zirytowany, co tam u was? Sielanka? :-) czy zamknęła cię w piwnicy żebyś był przez cały czas tylko dla niej..? ;-) Daj znak życia bo przy takich zaborczych partnerach to wszystkiego można się spodziewać... :-P

Gość zirytowany
Ha, wyobrazcie sobie, ze moge spac u siebie - przeciez musze sie uczyc !

Gość zirytowany
Ten Weekend mam caly dla siebie. Sam nie wiem co mam z soba poczac....

Gość gość
w auto i jazda

Gość zirytowany
dokad ?

Gość gość
na narty? nad morze ? do SPA :)?

Gość zirytowany
a kto sie za mnie pouczy ?

Gość Ostatnio poznałam
Ostatnio będąc na wakacjach z rodzicami poznałam swoją rodzinę. Nie utrzymywaliśmy ze sobą wcześniej kontaktu, teraz nadarzyła się ku temu okazja. Najpierw my byliśmy u nich, tam poznałam ich syna ( a mojego kuzyna). Spędziliśmy razem 3 dni, po czym oni mieli kiedyś do nas wlecieć... Gdy wracałam do domu czułam, że już za nim tęsknie, nie mogłam doczekać się, ąz zobaczę go kolejny raz,ale wiedziałam, ze jest to niemozliwe, gdyż dzieli nas 400 km... Wymienilismy się nr, pisaliśmy miesiac i .... nagle on pisze, że do mnie przyjedzie.. Widywaliśmy się jeszcze kilka razy, lecz miesiąc temu musiałam zakonczyć z nim znajomość bo coraz bardziej się w to angażowaliśmy, a w koncu jesteśmy rodziną... :O Widzę mamy trochę podobny dylemat. Chociaz ja wiem, że chciałabym z nim być, ale nie wiem czy mogę, jak zareaguje rodzina... :O

Gość zirytowany
sluchaj serca - nie patrz na rodzine - ona szczescia Ci nie da - dlaczego masz zalowac ?

Gość gość
"Zirytowany" ma racje. To juz nie te czasy. Jesli to jest "TO" to czemu nie ?

Gość Ostatnio poznałam
nie wiem.. nie odzywamy się do siebie od miesiaca dlatego, że chcemy zapomnieć o sobie... ale wiem, że tylko jedno moje słowo i on tutaj jest.. wiem, ze on jeszcze na to czeka..

Gość gość
zirytowany jestes chory psychcznie ?:D najpierw wyżej zadajesz pytanie co w weekend masz ze soba robić to opodpowiadają , a ty wsykakujesz z nauką , faktycznie masz chyba 12 lat :D

Gość zirytowany
"Ostatnio poznałam" - widzisz ? Masz szanse zmarnowac zycie Wam dwojgu. Nie czekaj dluzej, jest Weekend - macie szanse sie znowu zobaczyc. Do "goscia" - musze sie "uczyc" wolnosci

Gość gość
nudno tu

Gość zirytowanyy
nudno , niee

Gość gość
Zirytowany, ale jest ci z nią dobrze, nie cisnie cię za bardzo? Czy tez siłą ten weekend wolnosci (czyli nauki) ugrales? Pytam powaznie, bo z tego co pisales wczesniej to dziewczyna wychodzila na straszną frustratkę. I mówię to jako kobieta. To kontrolowanie kazdej minuty brzmialo strasznie, potem milczałes... Jak jestes w tym związku szczęśliwy to ok, ale jak czujesz sie nieswojo to kończ jak najszybciej!

Gość zirytowany
Szczerze mowiac to smiejemy sie z tego, tzn. ja i rodzice, moji i jej. Bo tak na prawde to sie nic nie zmienilo, no moze przesadzam; niewiele. Weekend mam "wolny" bo ona wyjechala z grupa w "plener" - obiecalem jej ze nigdzie nie bede sam wychodzil i jest mi to na reke bo mam troche do nadrobienia w domu. Czy jestem szczesliwy ? To chyba tak jak w malzenstwie czy dlugotrwalym zwiazku. Sa momenty ze czuje sie jak na haju ale bywaja takze takie w ktorych potrafilbym ja wlasnorecznie .................

Gość zirytowany
"Ostatnio poznałam" - i co postanowilas ?

Gość gość
zirytowany, ale czy miedzy wami doszlo juz do fizycznych aktow bliskosci, czy nadal jest to zwiazek platoniczny? jezeli tak, to jak sie z tym czujesz?

Gość zirytowany
"czy miedzy wami doszlo juz do fizycznych aktow bliskosci" - rozbawiles mnie. Tak jak juz tu jedna napisala, inaczej sie zachowuje, inaczej ubiera - wiec spogladam na nia tez inaczej. Zaluje tylko, ze tak pozno "przejrzalem". Coz, czasem kobieta tez musi zalozyc spodnie.

Gość gość
gosc 17:57 mial na mysli czy ja juz bzyknales ?

Gość zirytowany
ciekawski jestes

Gość gość
Miło czytać, że między Wami pojawiło się jednak coś więcej ;) Związek z tak dobrymi podstawami, jak przyjaźń, ma ogromne szanse powodzenia. Życzę dużo miłości!

Gość zirytowany
Czy Wy tez tak macie, ze jak sie jest z kims, to ma sie wszystkiego dosyc i chce sie byc samemu, miec swiety spokoj, skupic na wlasnych myslach a jak tego kogos nie ma dzien, dwa, to ma sie wrazenie, ze sie zostalo okradzionym z najcenniejszej rzeczy, ze sie nie jest soba i niewiadomo co z soba zrobic ?

Gość gość
Testoteron

Gość gość
Chyba jednak masz za duzo czasu

Gość zirytowany
Wesolych i pogodnych Swiat Wam zycze drogie Forumowiczki i Forumowicze

Gość zirytowany
Zostane ojcem. To bedzie wspanialy Nowy 2014 Rok !

Gość gość
Gratulacje !