Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michalina2013

Jakie nosidło będzie najlepsze

Polecane posty

A co myślicie o nosidełkach maxi cosi?? B o właśnie szykuję się na kupno jakiegoś :)

No i kupiłam te nosidełko maxi cosi easia no i mogę już je polecić :) chdzi sie z dzieckiem i zupełnie sie go nie czuje :)

moja siostra też chwali to nosidełko, wygodnie się zapina i jest bardziej stabilne od chusty, a przy tym nie wykrzywia dziecka, jaki kolor wybrałaś? Easia ma dobre opinie na ceneo chociażby

Oczywiście szary :P A Twoja siostra jaki ma?? Szary był według mnie najładniejszy i neutralny taki :)

witaj, moja siostra ma easię w kolorze zgaszonego różu, ma córeczkę, zimą ciężko nosić dziecko w nosidełku, ale na wiosnę jak znalazł, i do tego obie ręce wolne :)

my wyprobowalismy rozne opcje (chusty takze - te zwykle i kolkowe), ale z nosidlem jest jednak o wiele wygodnie (zdecydowalismy sie na easie z maxi cosi), nie trzeba sie motac, i ma taka wygodną gabke w pasach naramiennych - nie wrzyna się w ramiona tak jak czasami chusta potrafi

zgadzam się z poprzedniczkami, maxi cosi easia jest z tego co ja wyprobowalam najlepsze, bardzo wygodnie się w nim dziecko nosi (my sie nosimy juz pol roku:-), zobaczymy jak dlugo dam rade, bo bobas się robi coraz ciezszy;-)

Gość _Zoja
Schowajcie się z tą reklamą. Pogorszycie tylko sprzedaż.

Gość gość
Kolejne wsiadło które tylko wiecej szkody robi. Zła pozycja nóżek jest w tym nosidle i dziecka nie powinno się nosic przodem do swiata! Także maxi cosi jak chcecie cos reklamowac to najpierw zrobcie cos porządnego a nie takie g***o.

mysle ze jednak producent wie co robi, przeciez projektuja nosidla ergonomiczne konsultujac sie ze specjalistami, mojemu dziecku jest bardzo wygodnie w nosidle i mi takze:-) na poczatku mielismy nawet taka specjalna wkladke dla noworodka i pozycja nozek jest bardzo dobra w tym nosidle

ja przeszukalam internet wzdluz i wszerz, do tego bylam na kilku szkoleniach z chust i nosidel i z tego co wiem to nosidlo easia jest jak najbardziej w porzadku

Gość kowalik1987
Polecam miękkie miałam doczynienia z Firmą Tula i Love&Carry - oba podobne. Jestem za nosidełkami ergonomicznymi. Osobiście kupiłam LoveCarry na ich sklepie. Lovecarry.pl - sklep z nosidełkami.