Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d666a

chętnie porozmawiam z jakąś dziewczyną

Polecane posty

Gość paulenka
to dobra cecha u ciebie, jesteś bezpośredni, mówisz to co myślisz, ale na serio że aż tak do bólu??????????

Gość d666a
ja osobiście za siatkówką nie przepadam i się nie interesuję tą dyscypliną :p a grasz czy tylko oglądasz?

Gość d666a
tak,po co mam kłamać,jak ktoś mnie zapyta o zdanie to mówię szczerze i tego samego oczekuję od rozmówcy.

Gość paulenka
grać to gram bardzo rzadko, ale bardzo bardzo często oglądam - niemal codziennie. a co powiesz na temat polskiej piłki nożnej - chodzi mi o naszą kadre.

Gość paulenka
może jestem wścibska ale - jak już wspomniałam, czytałam historie twojego tematu i wspominałeś coś o operacji kolana. to coś poważnego???????????

Gość d666a
hahaha a co można powiedzieć,załamać ręce i tyle. Nie rozumiem tylko tych obrońców wielkiego celebryty Robercika,który gra jak p***a a miejsce ma w każdym meczu z urzędu,tylko dlatego,że gra w Dortmundzie, a w kadrze wygląda jakby łaskę robił,że wyjdzie na boisko

Gość d666a
mam zerwane więzadło a jeśli chodzi o uprawianie jakiegokolwiek sportu to baaardzo poważna kontuzja. Pozostają mi tylko szachy,prawdziwa męska rywalizacja na szachownicy :D hahaha ,krwawy sport :D

Gość paulenka
haha no i znowu mnie rozbawiłeś, nie ma to jak ostra krytyka, udowadniasz że jesteś bezpośredni...

Gość d666a
no bo tak jest,co mnie to obchodzi,że dla niemcow wbil realowi 4 gole w meczu skoro dla kadry w eliminacjach do ms strzelil 3gole(w tym 2 san marino z karnych) więc 1 gol w 10meczach(spotkań z amatorami z san marino nie liczmy)

Gość paulenka
zgadzam się z tobą. moim zdaniem powinni pozmieniać piłkarzy a nie trenera. czyli z twojej pasji nic nie zostanie, nie będziesz mógł już uprawiać sportu, szkoda bo widać że cie to kręci...

Gość d666a
będę mógł,temu służy operacja :D jak się wszystko uda to już za rok będę w pełni zdrowy :D ale nie wiadomo czy nie spierdzielą tej operacji

Gość paulenka
w końcu będziesz pod opieką lekarzy, oni mają pomóc a nie to spie***yć, kiedy masz tą operacje??????

Gość d666a
no ja też mam taką nadzieję,że mi nie zjebią,bo rehabilitacja po tej operacji to półroczna męka. A mam to początkiem grudnia ;)

Gość paulenka
będę trzymać za ciebie kciuki i żeby wszystko się udało, życze ci tego.

Gość d666a
a co do tematu kadry to ciężko stwierdzic,jest burdel i tyle,tak źle nie bylo od lat. Jeszcze w latach 2005-2009 grali,byli to rzemieślnicy ale walczyli i jakos to wyglądalo. A teraz k***a same pseudo gwiazdki na czele z Robercikiem...

Gość paulenka
sport to piękna pasja, obyś cieszył się nią -praktycznie- jak najdłużej...

Gość d666a
dziękuję :) jakoś to będzie

Gość paulenka
pamiętasz jeszcze naszą reprezentacje w tych czasach ????? ja wtedy byłam totalnym dzieciakiem...

Gość paulenka
mmmm.. Robercik, brzmi pedalsko

Gość d666a
sport,sportem,ale nawet w codziennym życiu to przeszkadza,jakiś nierozważny krok i mi kolano wyskakuje a później napierdala i puchnie a ja tydzień nie mogę chodzic,mam tego dość :D i tak już to rok odwlekalem

Gość paulenka
o której tak około chodzisz spać bo skromnie mówią troszkę już późno?????????????

Gość paulenka
rozumiem, duże utrudnienie z tym masz... oby ta operacja skończyła się dla ciebie jak najlepiej...

Gość d666a
specjalnie piszę "robercik" z taką drwiną/kpiną :p

Gość paulenka
kpiną - no to wredny trochę jesteś ale czasami takim trzeba być w życiu bo takie przesłodzone osoby to szkoda gadać, inni mogliby wejść człowiekowi na głowe..

Gość paulenka
ja lece spać, dobranoc

Gość d666a
bo jak ktoś jest lalusiowaty i chwalony przez caly swiat to odrobina (niebezpodstawnej) krytyki mu nie zaszkodzi. Jakby w kadrze gral chocby w polowie tak jak w klubie to bym go nie krytykował.

Gość d666a
dobranoc

Gość d666a
a co do kadry,pewnie,że pamiętam te czasy,nawet mistrzostwa świata 2002 Korea,Japonia pamiętam :) od roku 02 w górę interesuję się piłką. A Ty ile masz lat?

Gość pytanie nr 1
Haha, mistrzostwa 2002 i slawny mecz z Korea to nawet ja pamietam a nie interesuje sie pilka,a o kadrze narodowej mam niskie mniemanie :( Sa inne sporty, gdzie Polacy odnosza sukcesy,tylko tak jakos wszyscy wola fulbol. Moze teraz troche bedzie zainteresowania skokami. Paulina to bardzo ladne imie :D moja siostra tak ma :) milo,ze ee1 planuje tak dac coreczce,zawsze to cos innego niz popularne Zuzia, Maja, Julia...

Gość d666a
z Koreą nie było tak źle,tylko 2:0 w d**e :D natomiast od Portugalczyków dostaliśmy 4 :D pamiętam,że miałem wtedy 11lat i jak dużo przegrywali to wyłączałem tv bo mnie to nudziło :D