Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d666a

chętnie porozmawiam z jakąś dziewczyną

Polecane posty

Gość pytanie nr 1
ale z Korea bylo smieszniej mimo "lepszego" wyniku ;) a Ty tak naprawde interesujesz sie zjawiskami paranormalnymi,snami itd? Troche...yyy...straszne...

Gość d666a
straszne ale i pociągające :D interesuję się,ale nie wywołuję duchów czy coś w tym stylu :D lubię czytac o tym artykuły,fora,oglądac programy o tym,filmy itp,w tym sensie,ale za c***a nie chcialbym nigdy widzieć ducha :D

Gość d666a
nie myśl sobie,że jestem jakimś medium :D hahaha. Moje zainteresowanie ogranicza się do czytania i oglądania :D

Gość pytanie nr 1
czyli to dla Ciebie taki bezpieczny strach?(Jesli w ogole strach...) ja sie ograniczam do obejrzenia "Supernatural" a czasami i to jest za duzo dla mojej wyobrazni... A takie prawdziwe medium to ma chyba przerabane!

Gość d666a
ograniczam się do teorii,nie chcę mieć doświadczeń praktycznych :D a przej****e to jest dopiero zamieszkać w jakimś nawiedzonym domu,to musi być dopiero dramat... Dobrze,że ja nie mam tego problemu ;)

Gość hdaduasjvbgas
Siemka można się dołączyć ? :D

Gość Pytanie nr 1
Ooo,jaki masz latwy do zapamietania nick :D :D

Gość d666a
no przynajmniej ktoś jest oryginalny,nie to co my :p :D

Gość pytanie nr 1
Ty to masz taki mrrrroczny z tymi trzema szostkami ;)

Gość d666a
hahaha mroczny :D skrót od "Dem6n6l6gia" :p ale to wbrew pozorom nic szatańskiego :p

Gość gość
wypad zjeby

Gość d666a
u was też już śnieg? :)

Gość pytanie nr 1
Niet i niech tak pozostanie jak najdluzej,niech sie snieg wstrzyma do Swiat. Poza tym zle sie jezdzi autem. No i jeszcze-ciagle ciesze sie jesienia.

Gość d666a
cieszysz? Cieszyć to się można latem lub wiosną a nie jakąś z****ną jesienią lub zimą :p a poza tym to nie bardzo jesienna temperatura, w dzień -1stopień :) a u mnie jest biało tylko na dachach,trawa nadal zielona. Tak dla jasności,ja też nie chcę śniegu :D

Gość pytanie nr 1
Spadaj :P Jesien tez jest fajna, mozna ja lubic i nie jestem w swoim "uczuciu" odosobniona, u nas byly piekne mgly niedawno, magicznie bywa :) Tak z innej beczki to obejrzalam dzisiaj film "Iluzja"- jakby co,to polecam ;)

Gość d666a
a tam p********z :p lato jest lepsze :p A o czym ten film? :D

Gość d666a
i jak tam w ogóle Twój zakatarzony nosek? Nadal jesteś chora czy już się poprawiło?

Gość pytanie nr 1
"p********z" do kobiety? Oj, ogarnij sie chlopie,bo poziom leci na leb, na szyje :P Tu masz o "Iluzji" http://www.filmweb.pl/reviews/Magia+k%C5%82amstwa-14451 Katar juz nie dokucza, cale szczescie.

Gość d666a
ja się tylko droczę a Ty robisz z igły widły :P Film w wolnym czasie obejrzę,zobaczymy czy fajny ;) I dobrze,że Ci katar przeszedł,teraz możesz delektować się zapachami,nawet tymi brzydkimi :P :D hahaha

Gość pytanie nr 1
Musialm sie czepic ;) to byl wrecz wewnetrzny przymus, hihi. A filmek fajny, taki akurat rozrywkowy. dobrze,ze wech wreszcie funkcjonuje jak nalezy- jedzenie lepiej smakuje :) Mlody a Ty masz blizej do granicy z Ukraina czy Slowacja? Tak pytam.

Gość d666a
młody? Przecież pisałem,że jestem w podeszłym wieku :p a ja bliżej mam do Słowacji,ponad 20km od granicy.

Gość pytanie nr 1
Wiem,wiem,ze Ty sie juz do trumny szykujesz :P tylko pamietaj-garnitur Hugo Bossa musi byc ;) To pewnie czesto bywasz na Slowacji?

Gość d666a
do trumny to kupię na wagę w szmateksie za zlotówke :D haha . Nie, rozczaruję Cię,byłem może ze 2x w życiu i tak dawno temu,jako dziecko :)

Gość pytanie nr 1
Leee.to slabo...i z garniakiem i ze Slowacja ;) Chociaz na nartach potrafisz jezdzic,goralu?

Gość d666a
hahaha ja nie mieszkam w żadnych górach :p owszem,jest to teren górzysty,ale nie wiadomo czego to tu nie ma :p na nartach umiem jeździć,dawniej się śmigało po jakichś polach,ale już tego nie robiłem od kilku lat :)

Gość pytanie nr 1
Zapomnialam o Twoim kolanie-sorry... Nie umiem jezdzic na nartach,ale kiedys chce sie nauczyc... W Twoich stronach bylam kiedys na urlopie-nad Solina. Bylo swietnie,pojechalismy sobie tez na wycieczke na Ukraine, plus pochodzilismy troche po poloninach bieszczadzkich,bardzo milo wspominam :D

Gość d666a
nad soliną jest fajnie latem ;) miłe widoki,chociaż do soliny to mam dość daleko,ja mieszkam w okolicach Krosna,a największą górą tutaj jest "cergowska" :D haha. A teraz nie mogę jeździć przez kolano,ale już od jakichś 5 lat tego nie robiłem,wolę siłownię :p

Gość pytanie nr 1
Znaczy ze z Ciebie pakeros? :D

Gość d666a
tak,"bezmózgi mięśniak" :p a tak serio,to nie mnie oceniać :) jakiś wieeeelki to nie jestem,186cm,93kg, tak o,są więksi i są mniejsi niż ja na tym świecie :p

Gość pytanie nr 1
Jestes wielki :D A ja "glupia blondyna". Z Krosna znam jednego goscia, zawialo go na studia do Wroclawia,ale poznalismy sie w ...Szczecinie... Koles lubil przygody (turystyczne.... ;) )