Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewlyn

5 lat RAZEM a On wściekł się na wieść o CIĄŻY

Polecane posty

Gość gość
autorko, powodow takiego zachowania moze byc wiele ! tutaj jedynie szczera rozmowa moze pomoc zrozumiec jedo zachowanie .jestescie jeszcze razem czy to jego szczeniackie zachowanie bylo koncem zwiazku?

Gość gość
tia jasne że znajdzie sobie nowego faceta jak jest w ciąży :-O

Gość gość
WSPÓŁCZUJĘ !!!!!!

Gość ewlyn
Nie wiem czy to koniec -mam nadzieję , że oprzytomnieje i przyjedzie do mnie z przeprosinami za swoje zachowanie . W tej wieczór jak wyszedł tak wrócił po 5 godzinach i nie chciał nawet mnie wysłuchać a tym bardziej porozmawiać . W sobotę wyprowadziłam się do przyjaciółki i do teraz u niej siedzę .

Gość gość
co cóż ale widocznie straciłaś 5 lat życia dla dupka

Gość gość
ty sobie jaja robisz? facet tak zareagował, ba wrócił i cię nie przeprosił a ty jeszcze myslisz powaznie na jego temat? to mały chłopczyk, który jeszcze nie dorósł!!!!

Gość gość
Dlaczego aż tak "agresywnie" zareagował ? Co mogło byc powodem-jak myślicie ? A to chociaż jego dziecko? w końcu był na delegacji. Jeśli nie było go dłużej niż czas jaki ty jesteś w ciąży to wpadłaś z kimś innym.

autorko -ja mysle , ze to wynika z szoku.Tak wiem , ze jak jest seks , to trzeba sie liczyc z ciaza , ale dla niektorych wiadomosc , ze skonczy sie "bawienie" w zwiazek, a rozpoczyna sie naprawde dorosle zycie, to etap , ktory przeraza.Dziecko nie jest na chwile , a na cale zycie i stad panika i ucieczka . Moze on z tych co potrzebuja czasu na przelkniecie tej wiadomosci i "przemeblowanie" sobie w glowie -piorytetow .

Gość gość
dla mnie to on nienormalny jest. Facet, który nie chce mieć dzieci inwestuje w gumki, a nie dziala na chybił trafił, na dokladkę obarczajac winą kobietę. To on zasiał a nie ona przecież :(

Gość gość
co cóż ale widocznie straciłaś 5 lat życia dla dupka; FACET TO SWINIA; wyrzuc go z mieszkania, na dziecko zalatw sobie alimenty, mozesz zaczac juz szukac nowego faceta; Nie jesteśmy po ślubie bo nie jesteśmy nawet zaręczeni xxx Tyle złych słów ale facet i tak jest bardziej akceptowany niż prawiczek, który nawet nie dostał szansy

Gość ewlyn
To Jego dziecko i on dobrze o tym wie .Zresztą był w delegacji przez kilka dni a nie miesiąc

Gość gość
miałam gorzej , wpadłam z kochankiem po dwóch miesiącach

Gość gość
A ja mam dla Ciebie smutną wiadomosć i wspomnisz moje słowa. Facet ma babę na boku, może nawet był z nią tam na delegacji, może chciał jakiś czas prowadzić podwójne życie, ale prawdopodobnie myśli o niej poważnie i planował sobie z nią życie za jakiś czas, tylko musiał z tobą jakoś skończyć delikatnie. No i cały zadowolony z planem w głowie wraca po igraszkach z tamtą, a tu baba z przechodzonego związku (5 lat i nic do przodu to podejrzane jest), mówi mu że będzie miał z nią dzieciaka. I duuupa, nici z planów, bo: 1. Albo Cię zostawi ale zawsze ma zobowiązania wobec Ciebie, a raczej dzieciaka, 2. Zostanie z Tobą tylko ze wzgl na dzieciaka, co jest chyba jeszcze gorsze, a nadal będzie Ci boki robił. Taka moja teoria, sama miałam podobnie. Olej go, alimenty i żyj dla dziecka.

Gość gość
ps. Miało być, weź alimenty.

Gość gość
Trzeba było zastanawiać się dłużej, teraz to on już myślał o zmianach w życiu ale w sensie partnerki a nie dziecka :P

Gość gość
po prostu byłas jego zabawka spermo wór

Gość gość
sex przedmałzensk jest grzechem i sciaga cierpienie no miłosc zamienia sie w nienawisc

Gość gość
Co C***owiedzial na wiadomosc o dziecku ? Bo wiemy tylko ,ze sie wsciekl .Czy uzywaliscie antykoncepcji?

Krótka piłka. Umów się na spotkanie i ustalcie plan działania. Czy umywa raczki, czy uczestniczy w życiu dziecka itd. I bez kłótni, krzyków. Jeśli nie to spotkacie się w sądzie i wtedy możesz mu powiedzieć jak nędznym jest człowiekiem. Nie wyobrażam sobie takiej reakcji mężczyzny i to po 30. Nawet jak się nie chce dzieci to ich ewentualne pojawienie się trzeba dopuszczać (póki ma się zdrowe narządy płciowe :P) i nic wiem czy coś usprawiedliwia takie zachowanie.

Gość gość
nic nie usprawiedliwia jego zachowania, szok moze trwac godzine ale nie dni . Pewnie po narodzinach sie ogarnie i zrozumie ale ja juz bym nie chciała byc z takim człowiekiem. On Cie nie kocha , ewidentnie. Pewnie wkurzyło go to że dziecko was połączy na zawsze. I moim zdaniem ma babe na boku.

Jeszcze no 20latek...to wtedy trochę inaczej, bo trzeba o finansach pomyśleć, mieszkaniu wspólnym. Więc tu pewnie i kilka dni by mogło mu odwalać. Ale chłop po 30? To mentalniechyba takim 20latkiem jest.

Gość gość
mój facet nie chciał miec dziec**** 6 latach zwiazku, przez cały czas jechalismy na tak zwanym kalndarzyku małżenskim i działało. doskonale wiedział kiedy mam płodne i kiedy musi uwazac,raz mu sie zdarzyło ze dokladnie w dzien płodny nie wyskoczył w pore . Nastepnej miesiaczki juz nie było. Był w szoku ale powiedział ze damy rade, na poczatku widziałam ze nie wział do swiadomosci ciazy, dbał o mnie pomagał mi ale nie docierało do niego ze bedzie dziecko. jak tylko pierwszy raz zobaczył dziecko pokochał je i kocha nad zycie. Jest wdzieczny ze tak sie stało. Ale zareagował normalnie. Po takiej reakcji jak u Twojego faceta chyba musiałby mnie błagac na kolanach zebym chciala z nim rozmawiac, Autorko Twój facet to porażka. Nie bedzie dobrze, on musi kogos miec. Porozmaawiaj z nim szczerze. Prawdopodobnie predzej myślał o rozstaniu niż ciąży

Gość gość
poważny związek to małżeństwo a nie mieszkanie na kocią łapę... byłaś dobrą roochawicą i tyle, a teraz jak ciąża to juz facetowi sie nie podobasz, bo pewnie on chciał cię tylko do łóżka a nie za żonę i mieć z tobą rodzinę.

Gość ewlyn
Sama już nie wiem co mam myśleć, tym bardziej , że do tej pory nie zadzwonił do mnie .W sumie to nie wie nawet u kogo się zatrzymałam . Tak czytam o kochance u boku i szczerze to przez te wszystkie lata trwania naszego związku nie dał mi cienia zwątpienia jeśli chodzi o wierność więc mam nadzieję, ze powodem jego reakcji nie jest inna kobieta a po prostu strach i..złość na samego siebie , że nie dopilnował by stosunek zakończył się poza mną .Nie wiem :/ I ile o tym myślę to mam ochotę pojechać do domu i porozmawiać z nim .Ale zranił mnie i duma mi nie pozwala na ten krok .

Gość gość
Dziwne, że do tej pory się nie odezwał.

Gość gość
I po chooj ci dziecko z takim frajerem? Nie lepiej usunac i ulozyc sobie życie z normalnym facetem?

Gość gość
No wlasnie ,a co zrobisz w sytuacji jak sie Ksiaze nie zdeklaruje, dopuszczasz opcje usuniecia ciazy? Mam nadzieje ,ze on w koncu sie ogarnie I wszystko rozwiaze Sie pomyslnie , trzymam kciuki!

Gość gość
Nie planowaliście dziecka, więc ma prawo byc wkurzony. Ja jestem z facetem 7 lat i gdyby zabezpieczenie zawiodło to sama bym się wściekła.

Autorko, trzeba było trzymać majtki na uwięzy, a nie puszczać je jak krwawa, ona za niedługo podzieli twój los, chociaż ona jest z typu SSmanów, to być może zabije swoje dziecko....