Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewlyn

5 lat RAZEM a On wściekł się na wieść o CIĄŻY

Polecane posty

e tam.Kraczecie , jak wrony .Bedzie dobrze.Dla niektorych to szok taka niespodzianka .Trzeba ja przelknac .Dawalam mu tydzien na uporanie sie z wiadomoscia .A dopiero jest 5 dzien. Autorko bedzie dobrze .

zniknal moj post .Autorko -dawalam partnerowi caly tydzien na oswojenie sie z mysla o "niespodziance ". Dla niektorych trudna do przelkniecia nowina, ze od teraz konczy sie zabawa a zaczyna zycie . Uplynelo 5 dni dopiero , jest szybszy niz myslalam .Bedzie dobrze . Twoj ewntualny zal tez minie .Tak rozowo to tylko na filmach . Powodzenia a Wy juz tak nie kraczcie .Ja to , ja tamto -bym nie wybaczyla - akurat . Bedzie rodzina i trzeba zlepiac wszystko do kupki .

Bedzie rodzina i trzeba zlepiac wszystko do kupki . ooo Szczegolnie jak zaczna sie dzieciece kupki ;-)

Gość gość
Po tej piątkowej sytuacji zastanawiam się czy przypadkiem nie byłam oszukiwana przez te wszystkie lata i ślepo wierzyłam w Jego miłość. Ja mam 26 a On jest 6 lat starszy... -////! Byłaś.

Gość gość
ja bym napisała wiadomosc ze Cie zawiódł i rozczarował, ze zachowuje sie jak palant i ze w takiej sytuacji sama wychowam dziecko. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Hahahahahahaha! I co, myslisz, ze ona go tym ukarze? Ze mu jakos na ambicje wjedzie? Jemu to na reke, pewnie sie nie moze doczekac az to uslyszy.

no dokladnie-beda dzieciece kupki , beda katarki, kaszelki ,zjadl za malo, za duzo itd itd.Dlatego kupki powinny trzymac sie razem :-P - Znam taka reakcje na wiesc o ciazy hahahha.1 tydzien byl potrzebny po szoku o "ciazy". Wszystko skonczylo sie cudownie , tatus ze swej coreczki byl dumny , jak paw w kazdym momencie jej zycia .

Gość gość
powiedziała co wiedziała idiotka do tej wyżej :D

Gość gość
sorry za off ale nie rozumiem takich frustratów co biegaja od tematu do tematu by rzucać tekstem typu "pewnie prowo" co tym osiagacie :D? Lżej wam sie robi czy macie głębszy problem ze sobą ? Moze to prowo ale jesli nie to po co takie celowe psucie tematów ? Mój temat tez został zepsuty przez taką idiotke jak ta wyżej :-O

Gość gość
sorry za off ale nie rozumiem takich frustratów co biegaja od tematu do tematu by rzucać tekstem typu "pewnie prowo" co tym osiagacie :D? Lżej wam sie robi czy macie głębszy problem ze sobą ? Moze to prowo ale jesli nie to po co takie celowe psucie tematów ? Mój temat tez został zepsuty przez taką idiotke jak ta wyżej :-O

Gość gość
O tak waznych sprawach jak ciaza nalezy z partnerem rozmawiac*****odejmowac wspolne decyzje. Ludzie, mamy XXI wiek, ale co poniektorzy ludzie chyba jeszcze nie slyszeli o antykoncepcji. Masakra O jaki mądrala. Oczywiście wynalazłeś/aś 100% skuteczną metodę antykoncepcji? To ja ci coś powiem. Brałam tabletki żeby zatrzymać pracę jajników w związku z PCOS. Parę miesięcy później rozpoczęłam współżycie. Tabletki brałam przez lata, równiutko o tej samej godzinie, żadnej nie opuściłam, weszło mi to w krew. Więc powinny działac w 99.9%. Z samą chorobą powinnam nie móc mieć dzieci, a co dopiero jeszcze biorąc tabletki regularnie! 150% skuteczności antykoncepcji! I co? Zonk. 2 kreski :D :D :D :D :D

Gość gość
Autorke, zedrzyj z tego chooja ile sie da. Zostaw go w skarpetkach, naopowiadaj naokolo jak cie potraktowal I powiedz, ze powiesz dziecku jak tatus go chcial. Faceci to takie sk****ysyny.....zwalaja cala antykoncepcje na kobiety, a Ty nie dosc ze sie kobito truj dla ich przyjemnosci, to jeszcze jaka sie przyrafi wpadka, to cie oskarzaja, tak jakbys Sam sobie ta ciaze zrobila. Dobrze tak choojom, niech chociaz placa. Jak sie nie chce myslec o zabezpieczeniu samemu, to teraz placic! To rachunek za stosunek!

Gość gość
taak faceci tacy źli tylko wy rozkraczacie nogi przed kimś z kim nawet nie ustaliłyście co będzie jak zajdziecie w ciążę. idiotki nieodpowiedzialne

Gość gość
A zmusza was ktos do seksu? Pewnie sila go wziela! Nie badz smieszny facet! Mogl odmowic! A zreszta, z sexu moga byc dzieci wiec ryzyko zawsze jest.

Gość gość
Na tę chwilę jest to tragedia i szok dla dziewczyny ,gdy wierzyła w miłość, faceta i wspólne życie, to straszny zawód,to nawet krzywda, to ciężkie traumatyczne przeżycie, tego się nigdy nie zapomni............na tę chwilę tak jest. Ale z czasem się ułoży choć niekoniecznie z biologicznym plemnikodawcą. Rozstanie i odrzucenie z powodu ciąży, pytanie.czemu ten nędzny facecik bzykał skoro ma pretensje, czyżby nie wiedział skąd się biorą dzieci? pewnik...z takim egoistą nie warto być i tworzyć rodzinę,tylko na odległość,

Gość gość
"O jaki mądrala. Oczywiście wynalazłeś/aś 100% skuteczną metodę antykoncepcji? To ja ci coś powiem. Brałam tabletki żeby zatrzymać pracę jajników w związku z PCOS. Parę miesięcy później rozpoczęłam współżycie. Tabletki brałam przez lata, równiutko o tej samej godzinie, żadnej nie opuściłam, weszło mi to w krew. Więc powinny działac w 99.9%. Z samą chorobą powinnam nie móc mieć dzieci, a co dopiero jeszcze biorąc tabletki regularnie! 150% skuteczności antykoncepcji! I co? Zonk. 2 kreski " szit, to jak ja. i przy okazji, facet ma prawo uciekac i wrocic, a ona ma prawo byc wsciekla go nie przyjac skoro raz porzucil. tak sie roztkliwiacie co biedaczek czuje zszokowany... a co ona czuje?

Gość gość
no sorry wielkie ale w przypadku autorki to samo bycie razem przez 5 lat i mieszkanie razem o czyms świadczy prawda

Gość gość
podpisuje sie pod wypowiedz z godziny 14tej . Mądrze napisane

Gość ewlyn
Przyjechał dzisiaj po mnie do pracy i w miarę spokojnie porozmawialiśmy . Niestety konkretnej odpowiedzi nie otrzymałam jeśli chodzi o upokarzającą reakcję na wieść o ciąży :( a jedynie pospolity tekścik, że nie jest gotowy na dziecko i dlatego tak się zdenerwował- pokreślił natomiast , że bardziej na siebie ale oberwało się mnie . I tak właśnie rozmawia się z mężczyznami :/

Gość ja też bym się wq
i złościła gdybym w ciąże zaszła ja nie zamierzam mieć dzieci i być może Twój też nie chce ich mieć takich ludzi jest więcej tylko niestety większość kobiet na siłę zmusza swoich partnerów i zachodzi w ciąże bez ustaleń nie piszę że AUTORKA tak zrobiła ale tak się dzieje

Gość takasobiemałaja
Ludzie co wy się tej dziewczyny czepiacie. Jeżeli zaszła w ciążę to nie tylko z jej winy. Poza tym ciąża to nie koniec świata a on zareagował jak ostatni palant. Skoro są 5 lat to nie dziwię się że autorka cieszy się że będzie mamą i myślała że jej partner też będzie cieszył się razem z nią. Ja akurat w takiej sytuacji nie byłam bo mój facet cieszył się jak małe dziecko na wieść o ciąży ale niestety poroniłam w 3mc.. Tobie autorko życzę wszystkiego najlepszego i nie przejmuj się głupimi komentarzami. ;-)

Gość gość
i masz za swoje

Gość gość
To rodzisz czy usuwasz?

Gość gość
Autorko, facet beznadziejny :O Prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie a co on pokazal? ze nawet Twoim przyjacielem nie jest a co dopiero partnerem. Samolub, egoista, wyszedl i nie pomyslal o tym, ze Cie zostawia sama z tym wszystkim, ze sie bedziesz martwic. Czy chcesz z takim idiota ukladac sobie zycie? Bo moim zdaniem na czlowieka, ktory tak sie zachowuje po 5 latach zwiazku nie masz co liczyc. Kiedy zawiedzie Cie nastepny raz? U mnie bylby na zawsze skreslony.

Gość gość
Kuurde, niedojrzały ten Twój facet. Po 5 latach związku nie powinien się tak zachować... Macie jakiś kontakt ze sobą czy tylko raz się widzieliście? Wróciłaś do domu? Czy nadal u koleżanki jesteś?

Gość gość
jeśli nie jesteście małżeństwem nie musi brać odpowiedzialności za dziecko i to nie wiadomo kto jest ojcem

Gość gość
Szczerze? Samolub, cham idiota i d**ek ostatni. Jak nie byl gotowy na dziecko to powinien sobie strzepac w lazience skoro mu sie tak bardzo chcialo, ze na wet nie potrafil na czas wyjac chociaz wiedzial ze masz dni plodne. Dzieciuch i tyle.

Gość ewlyn
Przeprosił mnie za to zachowanie i wróciłam wczoraj do domu . Zranił moje uczucia ale dla dziecka postanowiłam dać mu szansę . Dziękuję za wszystkie pocieszające komentarze :* Pozdrawiam

Gość gość
głupia jesteś że mu wybaczyłaś i ot tak do domku wróciłaś .Nie szanujesz się dziewczyno !!

Gość gość
niestety wiele jest naiwnych kobiet co "dla dziecka" wybaczają i żyją w toksycznym związku z palantem:-O