Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewlyn

5 lat RAZEM a On wściekł się na wieść o CIĄŻY

Polecane posty

Gość gość
Czemu się smiejecie z Lady comp pechowiec.gif ? Ja tego używam i jak na razie wpadki brak (odpukać) a po tabletkach antykoncepcyjnych wpadkę zaliczyłam pechowiec.gif _____ To chyba musiałaś coś pokręcić z tabletkami bo to jest niemożliwe jeśli bierze się prawidłowo. LadyComp to raczej dla ludzi kochających hazard ;)

Gość gość
wybacz ale jestem ostatnią osobą, ktora mogła coś pokręcic tabletkami. Brałam je co do minuty i żadnej nie zapomniałam a wpadkę zaliczyłam :o co prawda podejrzewam, że za wpadkę odpowiedzialny jest antybiotyk ale go brałam miesiąc przed domniemaną datą wpadki. Wolę Ladycomp.

Gość gość
a dlaczego musiala cos pokręcic z pigułkami ? Może zawiodły po prostu ? Nie wiem czemu wiele osób uważa łykanie tabletek za 100% pewności i jak zdaży sie wpadka to komentują w ten sposób :-O Jesteście zacofani i tyle

Nie rozumiem tych wszystkich wyzwisk i oskarżeń. Para dorosłych ludzi zdecydowała się na daną metodę antykoncepcyjną - wspólnie i świadomie. Pewnego razu zbagatelizowali fakt, że tym razem może dojść do zapłodnienia - wspólnie i świadomie, więc to oczywiste, że wspólnie ponoszą odpowiedzialność, z czym partner pogodzić się nie może i zachował się jak skończony nieodpowiedzialny cham. Gdzie tu jej wina? Współczuję autorko. Ja nie szukałabym z nim kontaktu, dopóki nie zrozumie powagi swojego nędznego zachowania - dorośli ludzie rozmawiają w takiej sytuacji i biorą odpowiedzialność za swoje czyny - przykro mi, że on cię tu tak niemile zaskoczył. Zadbaj o siebie, pomyśl o stronie materialnej, to wszystko będzie bardzo potrzebne już wkrótce.

Gość gość
ja też cię pocieszam. dbaj o sibie teraz. staraj się nie stresować, nie przejmować jego zachowaniem. badź dzielna dla dziecka. w razie co, poradzisz sobie. może twój partner się ogarnie i zrozumie, ze zachował sie trasznie głupio. tylko czy ty, jesteś w stanie o tym zapomnieć, wybaczyć?...

Gość gość
czy twój facet myslal o tobie powaznie przez te wszystkie lata ? kim bylas dla niego ?

Gość ewlyn
Dzięki dziewczyny ! Dzisiaj w południe się odezwał i poprosił o spotkanie . Tyle dni się nie odzywał po tylu latach bycia razem to spowodowało taki niesmak i poczucie , że jestem nikim dla niego .

Gość gość
To dobrze o nim świadczy. To znaczy, że coś postanowił. Nie emocjonuj się podczas spotkania. Być może przemyślał sobie i terra mu łyso i nie wie jak wrócić. Nie przekreślaj go

Gość głupie pindy
żeby nie było jestem kobietą i krytykuje takie idiotki jak wy: o ja mój partner sie zdenerwował na wieść ze będzie ojcem o jeny nie wierze jak on mógł? a ty jak mogłaś ? ok rozumiem wpadka - jeżeli oboje wiecie ze sie niezabezpieczanie to jego tez jest wina ale często jest tak ze zabezpieczacie sie a potem ups zapomniałam powiedzieć ze juz nie biorę tabletek od roku albo sama zdecydowałam ze chce mieć dziecko. kurde ogarnij sie to nie jest tak : ja chce dziecko wes mnie bzyknij a potem c***owiem ze jesteś ojcem. decyzja powinna być wspólna, tak jak wspólna wpadka ( jeśli tak to można ująć"

Gość gość
dziś mi koleżanka powiedziała, że jak dowiedziała się o ciąży mnogiej to zadzwoniła do męża, a ten się rozłączył. Ona ryczała, a on zamiast ją pocieszyć powiedział, że musi to przemyśleć. Faceci tacy są. Wszystko jest na głowach kobiet, tak było jest i będzie zawsze ! Bo faceci to duże dzieci, odpowiedzialność ich przerasta.

Gość głupie pindy
faceta przeraża zachłanność i egoizm kobiety ja chce dziecko, ja chce się chajtnąć , ja chce rodzinę , męża, kota , psa i dom. najważniejsze co one chcą nie to co oboje chcecie,

Gość głupie pindy
zdarza się tak ze czasem kobieta nie chce mieć na dany moment dziecka a mężczyzna pragnie jego kobieta zawsze postawi na swoim nie i koniec jestem jeszcze młoda i chce rozwijać sie zawodowo ( znam takie przypadki) ale jeśli facet by tak powiedział to był by dupkiem bo myśli o sobie . A co do obieta i tak wrobi go w dziecko tak tak wrobi bo to dla mnie chamstwo jest jak kobieta z premedytacja zachodzi w ciąże!

Gość głupie pindy
i powiem ze to dość dziwne 5 lat bycia z mężczyzna i dopiero zaszłaś w ciąże, a to nie było tak ze zabezpieczałaś sie a nagle stwierdziłaś co będzie to będzie czas leci a ja ja chce dziecko wie hop tabletki schowam w szafę i dzidzia jest ...... teraz sie dziwisz partnerowi ze jest w szoku , bo on nie był przygotowany tak jak ty prawda?!

Gość ewlyn
Może najpierw przeczytajcie mój wpis z wczoraj z godziny 16:23 i wtedy się wypowiadajcie . Wyjaśniłam tam , że zabezpieczaliśmy Lady Comp i doszło do seksu gdy komputer wskazywał czerwone światło czyli informował o ryzyku zajścia w ciążę -mimo tego partner zbagatelizował ten sygnał .I jak wspomniałam wcześniej to często kochaliśmy się gdy sygnalizował nam dni płodne i ciąży nie było .Dodam , że na początku to nie miałam tego urządzenia i używaliśmy gumek , które nie zawsze miał ochotę zakładać ! Więc gdzie tu tylko moja wina ? Przecież go nie g****iłam .Chyba sobie sprawy nie zdawał , że jakie bym trudności z zajściem w ciążę nie miała to nadal jestem płodna :/

Gość gość
Nie padam na twoje bajery , on napewno tez nie :p

Gość gość
łapanie na dziecko to nie dobra droga

Gość gość
autorko, kiedy masz się z nim spotkać? co postanowiliście zrobić w tej sytuacji?

Gość gość
Wełny da znać jak poszło. Trzymam kciuki i wciąż mam nadzieję, że to zachowanie było wywołane szokiem jak u bliźniaków parę postów wyżej :-)

Gość Julia UK
pracujesz autorko ?

Gość Julia UK
pracujesz autorko ?

Gość gość
Noooo jak sie bagatelizuje mozliwosc zaplodnienia, to sie potem tak ma. Facet glupi, ze chce sie w takim momenckie bzykac, ale ty jeszcze glupsza, ze na to pozwalasz bez zabezpieczenia. Wiadomo przeciez, ze zajscie w ciaze, noszennie tej ciazy, urodzenie i opieka nad dzieckiem spada na kobiete. Wiec to kobieta powinna wykazac duzo wiecej rozsadku w temacie dzieci niz facet.

Gość gość
kolejna zdziwiona

Gość kuczorek
a ja nie rozumiem dlaczego tak atakujecie autorkę. Skoro facet wiedział, ze seksu byc nie powinno, a chciał sie kochać to chyba miała prawo przypuszczać, ze ewentualna wpadka nie będzie dla niego problemem? 5lat bycia razem, seks w dni potencjalne płodne- wyglądało to na powazny zwiazek... Szkoda mi Ciebie autorko, ze takim dziadem się okazał. Chociaż mam nadzieję, że facet sobie sprawę przemyślam i wszystko będzie oki.

Gość Julia UK
Dokładnie! Kochała i myslała że jest kochana więc nie broniła się przed zblizeniem .Zreszta nie zawsze to takie łatwe gdy pożadanie bierze góre :P

Gość gość
chocby sie opamiętał to i tak jak dla mnie to zwiazek bez przyszłosci . Tak sie nie zachowuje partner po tylu latach !! Szkoda dzieciaczka .Jeszcze sie nie urodziło a juz mu wspolczuje odpowiedzialnego tatusia :-O

Gość kuczorek
a nie przesadzajcie ludzie! Facet sie opamieta i bedzie dobrze. Różnie ludzie reagują na wieść o wpadce!

Gość gość
może sie i opamięta ale to co zrobił jest niewybaczalne i ponizające dla kobiety! Zapamietajcie moje drogie

Gość kuczorek
a dajze spokój. Jak sie kocha to wiele można wybaczyć.

Gość gość
no ja bym nie wybaczyła Bała bym sie że mi takie coś zafunduje w przyszłości

Gość kuczorek
przesadzasz. 5lat byli razem, będą mieli dziecko- powinni się spotkać, niech sie facet wytłumaczy skad taka reakcja i tyle. Fochy sa dobre dla nastolatek.