Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewlyn

5 lat RAZEM a On wściekł się na wieść o CIĄŻY

Polecane posty

Gość gość
co wy na niego naskakujecie?! W ogóle wiadomo czyje jest dziecko? Autorka nie przesłała żadne wyniki badań dna więc możemy tylko spekulować choć ja jestem za opcją, że autorka sama nie wie do końca kto jest ojcem biologicznym dziecka

Gość gość
to wy się nawet nie zabezpieczaliście? Chyba powinien się w takim razie liczyć z pojawieniem dziecka. Jak dla mnie to jego reakcja świadczy o tym, że nie planował z tobą spedzic całego życia, było wam dobrze ale tak jak było, dziecko to zobowiązania i rodzina ale on nie chce z Tobą zakładac rodziny. Byłaś dla niego dobra jako dziewczyna na jakiś czas ale nie jako zona. Przykro mi.

Gość gość
sama wybrała takiego faceta to ma laska problem będzie wychowywała dziecko sama

Gość gość
Faceci.... ;// Ja sie czasem zastanawiam czy im wszystkim nie chodzi tylko o jedno ! a gdy juz z tego wyjdzie dziecko, uciekają gdzie pieprz rosnie ;/

Tak, BSA, swoje zdanie o mnie już wiele razy pokazywałeś. Nudne to się stało. ­ Cóż, jak stosunek przerywany miał być zabezpieczeniem to bez komentarza po prostu ;)

Gość gość
gość Faceci.... ;// Ja sie czasem zastanawiam czy im wszystkim nie chodzi tylko o jedno ! a gdy juz z tego wyjdzie dziecko, uciekają gdzie pieprz rosnie ;/ xxxx Tak zwalaj na wszystkich kuro! Zrozumcie w końcu, że to na takich lecicie a nie tacy wszyscy są!

Gość gość
współczuje Ci autorko ale nie wierze ze nie mogłas zapobiec tej ciąży. Myśle ze to było umyślne. Teraz masz za swoje. A jak do niego pojedziesz czy napiszesz to pokazesz ze on jest górą. On nie chce spedzic z Tobą zycia. Nie chce zakładac z Toba rodziny i dlatego tak zareagował. To proste. Tym bardziej ze sie wciąż nie odezwał. Nie łudź sie.

Gość 15 24
dziecko to jest sprawa obojga partnerów i to powinna być wspólna decyzja a nie stawianie kogoś przed faktem dokonanym , najpierw trzeba było porozmawiać czy on chce mieć dziecko czy jeszcze nie bo np. są inne plany . Trzeba myśleć a nie bezmyślnie się rozmnażać z przekonaniem jakoś to bedzie.

Gość gość
ja bym napisała wiadomosc ze Cie zawiódł i rozczarował, ze zachowuje sie jak palant i ze w takiej sytuacji sama wychowam dziecko.

Gość gość
nikogo sie nie zmusi to bycia rodzicem i juz. nie zmusi sie faceta a on ewidentnie tego dziecka nie chce. sytucja wyglada fatalnie wiec przyzywczajaj sie do mysli bycia samotna matka.

Gość gość
On chyba nie myśli o Tobie poważnie. Ja też jestem z moim facetem 5 lat bez ślubu, ale to on mnie pocieszał, że damy radę. Wychowamy... NIgdy mnie nie obraził.

Gość gość
gość On chyba nie myśli o Tobie poważnie. Ja też jestem z moim facetem 5 lat bez ślubu, ale to on mnie pocieszał, że damy radę. Wychowamy... NIgdy mnie nie obraził. xxx Jak ona poleciała na złego faceta to tak została potraktowana

Gość gość
i co tam autorko odezwał się?

Gość gość
o wlasnie cos sie autorka nie odzywa

Gość gość
AUTORKO GDZIE JESTES?WSZYSTKO OK

Gość gość
przecież to prowo było kretynki!

Gość ewlyn
A skąd wiecie czy ja go na dziecko złapałam ? Po czym wysuwacie takie wnioski ? Uważacie, że skoro zaszłam w ciążę to już na pewno musiałam ją sobie zaplanować i biednego faceta naciągnąć na dziecko ? Żałośni jesteście!!

Gość gość
Tak, jasne, bo przecież autorka sama siebie zapłodniła. Beznadziejni jesteście. Autorko, odezwał się?

Gość gość
nie zdziwiłbym się właśnie jakby laska zapłodniła sie sama na przykład strzykawka .Ale tutaj sie nie przyzna i gra pokrzywdzona

Gość gość
Ja tam nie wierze ze antykoncepcja zawodzi, nie w tych czasach. Facet nie oszuka kobiety ze sie zabezpiecza a kobieta faceta i owszem. Wiec facet uprawia seks ze spokojną głową , że ciązy nie bedzie a okszuje sie ze laska tabletki w ustach nie miała i potem zdziwienie. Faceta głupota ze taka kobiete wybrał. Kobiety głupota ze takiego faceta próbowała na dziecko złapać =) Autorko skoro przez 5 lat udało sie nie zajsc w ciaze to ciezko uwierzyc ze nagle zaszłas w nieplanowaną. Sorry. A skoro on sie tak zchował to nie chce zakładc z Tobą rodziny i zostaniesz sama z dzieckiem. Trzeba uważac z kim sie chodzi do łóżka.

Gość gość
Kobiety lapiace faceta na dziecko sa zalosne. Moja poprzedniczka ma racje. Srodki antykoncepcyjne sa swietne teraz, i jezeli sie je stosuje regularnie, to nie ma mowy o wpadce. Mam znajomego ginekologa. On mowi ze smiac mu sie chce, jak kobiety kit wciskaja ze braly tabletki i ze one nie zadzialaly.. Absolutna bzdura. Tak wiec autorko nawarzylas sobie piwa. Szkoda dziecka, ktore bedzie sie wychowywac bez ojca.

Gość ewlyn
strzykawką? Ty poważnie czy jaja sobie robisz ??? Jak wy wszystko wiecie lepiej ode mnie . To nie tyle żałosne co śmieszne się robi :/ Zabezpieczamy się a metoda nasza to komputer antykoncepcyjny o nazwie LADY-COMP .To urządzenie jest bardziej skuteczne od pigułek i innych hormonów pod warunkiem , że przestrzega się tego co wskazuje ...Zaszłam w ciążę w dniu kiedy nie powinno dojść do współżycia ponieważ komputer świecił na czerwono a mimo tego mój facet to zbagatelizował bo tak bardzo chciało mu się seksu ! A co gorsza nie wycofał się w porę .Niestety przez te 5 lat często zdarzały nam się takie sytuacje ale ciąży nie było i pewnie liczył, że i tym razem tak będzie .Tym bardziej , ze sam lekarz ginekolog potwierdził , że będzie mi ciężko zajść w ciąże ponieważ mam pęcherzyki na jajnikach i tyłozgięcie macicy i to on zaproponował mi "zdrową" antykoncepcję bez faszerowania się hormonami by nie obciążać dodatkowo organizmu bo jak twierdził cyt.:>kiedyś będę chciała zostać matką...< Więc kończe pisanie na tym forum bo beznadziejni jesteście potraficie tylko jadem pluć

Gość gość
autorko: odezwal sie do ciebie facet, czy milczy caly czas?

Gość gość
jak się lata na złych facetów to ma się problem

Gość gość
Nie wiem, nie wyobrażam sobie tego. Jestem 5 lat w związku, mieszkamy razem ale się zabezpieczamy. Gdybyśmy wpadli to zapewne ja byłabym załamana a on by mnie pocieszał (kiedyś mieliśmy fałszywy alarm). Ale inaczej - zabezpieczaliście się? Czy mu mówiłaś, że bierzesz tabletki a zapomniałaś? Rozmawialiście o dzieciach? O takiej ewentualności?

Gość gość
Lady comp :D O matko, hahahahahahahah nie dziwię się, że w ciąży jesteś tylko dziecka szkoda, że takich durnych rodziców będzie mieć :D

Gość gość
Czemu się smiejecie z Lady comp :O? Ja tego używam i jak na razie wpadki brak (odpukać) a po tabletkach antykoncepcyjnych wpadkę zaliczyłam :O

Gość gość
ladycomp ma wysoka skuteczność 99,3 więc nie wiem co cie tak cieszy :-O? Gdyby mnie było stać na niego to tez bym kupiła a nie faszerowała sie tabsami