Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goralka_78

Perfumeria martex

Polecane posty

Witam ! Ostatnio bardzo mocno reklamuje się w siec***erfumeria martex . Niestety nie ma żadnych opinii klientów na temat zakupów z tego sklepu . Ceny są bardzo dobre tylko zastanawiam się czy nie jest to jakiś kolejny świąteczny przekręt . Bardzo proszę o opinie na temat tego sklepu czy w ogóle ktoś otrzymał towar z tego sklepu ? Jeżeli tak czy są to oryginalne perfumy ? Dziwny jest regulamin tego sklepu że jest problem z przesyłkami do 15 grudnia później już szybka wysyłka do 3 dni roboczych.... Bardzo proszę Was o opinie

Gość gość
...........to chyba jakas lipa...........osobiście to tylko za pobraniem bym kupił...........

Gość gość
regulamin bardzo dziwny!!!!!!!!!!! sprwdziłam po nipie w ceidg.......firemka założona dopiero co .w tym roku.....próbuje narobic chyba zamieszania..............ja bym była bardzo wyczulona na takie hity z satelity...............na allegro też cos tam próbuje ...ale ogólnie to .............jakiś chyba przekręt i tyle

Gość gość
witam,ja juz sie wkopalem,zaryzykowalem no i lipa.prawi 400zl w bloto.kontakt sie zerwal w zeszly czwartek,tel nie dzialaja,na meila nie odpisuja.ide na policje ale dla zasady bardziej niz zeby cos osiagnac.

Gość gość
jeszcze nikt nic od nich nie dostał, uważał bym z zakupami u nich

Gość maciekOpole
też mam ten problem telefony nie odpowiadają, wysłałem maila, sugerowałem się reklamą na interia.pl ale jak tak się okaże, że to lipa to też idę na policję

Gość gość
a nie zastanowił was brak opcji bezpiecznych płatności? Tylko zwykły przelew...

Gość gość
I ja chyba padłam ofiarą tego sklepu, zapłaciłam 10.12 i kontakt się urwał, co można zrobić... nie liczę na cud ale może sprawa nie jest zamknięta

Gość gosc44
kurcze, no to i ja się wkręciłam w tą sprawę. zakupy zrobione, zapłacone, a teraz zero kontaktu .... hmm, czyli co jak do 14 dni nie dostanę towaru to mogę zgłosić to na policje? a co z bezpiecznymi zakupami przez internet? stronka dalej działa i pewnie jeszcze nie jedną osobę oszuka pfffffffffffffffff no to pięknie świąteczną atmosferę ..... trafił

Gość gość
dzisiaj widziałam, że Sklep został czasowo wyłączony przez administratora.

Gość Fiolka_30
Proszę o informację czy robimy jakiś pozew zbiorowy? ja również zostałam oszukana:( mimo ze wyglądało to na przekręt) zaufałam!!!!

Gość KPszczecin
witam, ja tez wtopiłem 154 zl przez My Deal. Jak zgłoszę na policje to każdy prokurator to umorzy bo jest "znikoma szkodliwość czynu".jeżeli ktoś ma pomysl na pozew zbiorowy to jestm "za" bo w innym przypadku kasa nie do odzyskania. Nikt nie odbirera tam tel, nie ma kontaktu!

Gość Aman82
Ja tez zostałam oszukana, strona faktycznie została czasowo zablokowana ale pytanie gdzie jest więcej postów od ludzi oszukanych które widziałam jeszcze dziś rano...było chyba z 20 stron a teraz raptem jedna... Ja czekam te cholerne 14 dni i idę na policję, w między czasie wyślę do nich odstąpienie od umowy i prośbę o zwrot kasy żeby mieć podkładkę, że zrobiłam wszystko żeby odzyskać kasę choć zdaję sobie sprawę,że ponad 200 zł poszło w błoto

Gość Aman82
Oczywiście jestem za pozwem zbiorowym

Gość gość
sluchajcie na kafeteri byl zalozony temat rowniez o tym zlodzieju. sama jestem oszuakana. na tamtym topiku bylo 35 stron osob pokrzywdzonych w tym roznego rodzaju firmy wiem,ze jedna z osob zalozyla maila oszukaniprzezmartex@wp.pl i tam zglaszaly sie osoby poszkodowane. podobno sprawa jest w prokuraturze. ja wczorajz kolega probowalam zglosic sprawe na policje i niestety kazali wyslac zawiadomienie o przestepstwei do prokuratury. podobno kilka osob zglaszalo sprawe do uwagi

Gość gość
co sie stalo z tamtym tematem? - czemu zostal usuniety?

Gość gość
Pewnie usunela administracja forum, o zrobil sie tam mega smietnik i tylko wyziska. ta pewnie w koncu tez zniknie. Pamietajcie, piszcie na oszukaniprzez martex@wp.pl, imie, nazwisko, adres lub tylko miasto, kwota, nr zamowienia i data

Gość gość
mialo byc: oszukaniprzezmartex@wp.pl

Kto wykasował wątek forum "zakupy w perfumerii internetowej Martex"?

Gość gość
ludzie, zróbmy coś wspólnie! może ktoś, kto nie pracuje lub ma więcej czasu, męża/żonę w policji będzie chciał zająć się sprawą zbiorowo??? możemy przecież ustalić jeden wspólny adres mail-owy dla poszkodowanych, na który będziemy przesyłać numery zamówień oraz potwierdzenia przelewu i skierować jedną sprawę na policję bądź do prokuratury! zjednoczmy siły! ps ja osobiście nie jestem w stanie koordynować sprawy, ale może znajdzie się jakiś dobry duszek tej sprawy przed świętami i wspólnie odzyskamy nasze pieniądze?

Gość gość
istnieje dobry duszek- Pani Sylwia. I wspolny mail to oszukaniprzezmartex@wp.pl

Gość primo
to mega dziwne ze watek zostal wykasowany! prawie 40 stron :/

Gość gość
wystarczyło kilka próśb o usuniecie z różnych ip i temat znikł :D haha

Gość gość
W takim razie ja już, pomimo całej sytuacji, wyrażam zadowolenie, że są takie osoby jak Pani Sylwia i liczę na to, że uda nam się odzyskać nasze pieniążki:)

Gość gość
widocznie komus z martexu zrobilo sie goraco i zajeli sie usunieciem tematu..

A nie jest ten wykasowany wątek do odzyskania? Pewnie jest taka możliwość. Również to zgłaszam policji. Tam były ważne wiadomości.

Gość góralka 2
niestety też wtopiłam 252zł odjęte od gardła na prezent dla moich bliskich. Jak można być tak bezdusznym i wykorzystywać sytuację przedświąteczną, wiadomo, że człowiek oszczędza, żeby zrobić niespodziankę swoim bliskim, a tu taki ktoś robi coś takiego. Jestem za ściganiem takich drani, a ja już nigdy nic nie kupię przez internet :-(. Może jest ktoś z Łodzi i mógłby sprawdzić co się kryje pod tym adresem?

Gość gość
Goralko, podawane byly rozne adresy. W Pabianicach jest pod podanym adresem Grobelna 8-apteka, w Lodzi przy Fabrycznej 7 jest niby budynek ale nie wiem czy ktokolwiek tam mieszka, a nie moge tego sprawdzic-pisze z pomorza. Co do ul wojska polskiego 45 chyba nie ma tambudynku:( zreszta, mozna samemu "polazic" streetview przez mapy google no ale tam zdjecia sa sprzed roku okolo