Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wergilius

Kolezanka z pracy

Polecane posty

Gość wergilius
Kpisz ? "Jasiu" najlepszym moim przyjacielem jest ....

Gość z de tu
ale chyba nie zawsze byl jesli wrociles...

Gość wergilius
Zdradziłem go, to fakt, ale czekał na mnie, wiernie ....

Gość z de tu
no to zycze przyjemnego chlopskiego wieczoru

Gość wergilius
Szumi alkohol i wieczność. Mruczą: "Zalał się gość " A ja na podłogę padam i z kafeterii też spadam .... . Cześć !

Gość gość
Cóż Wam powiedzieć mam gdy stoję znów na dróg rozstajach i tych widzę wśród Was co każdy krok mój pamiętają. Że z dróg wybrałam tę utkaną z róż, powiedzieć mogą lecz ja szłam od lat mą własną drogą . Kręcił się świat, ja razem z nim i rad, nie rad, dobra byłam w tym traciłam grunt, myliłam krok by znów bez tchu pędzić przez mrok by złapać kurs i znowu móc iść własną drogą . I tak będę szła, choć drogi szmat choć z każdym dniem wciąż przybywa lat dopóki sił wystarcza by z tej drogi pył przemieniać w sny a żeby śnić, ja muszę iść mą własną drogą………………

Gość gość
Oho ale sie temat pokrecony robi, autorze pisac prosze jak z nowa kolezanka sie sprawy maja, to byl w koncu glowny temat....

Gość z de tu
A wiec kolejna samotna noc bez kolezanki obok. Dlaczego? Z wyboru czy koniecznosci?

Gość wergilius
7 lat 5 m-cy i 18 dni, być może najpiękniejszych mojego życia "przeminęło z wiatrem". . Nie ma Cię, poszłaś precz, nie wspomniałaś, że jest ktoś, dla kogo wszystkim Jesteś. Słońce swieci na niebie, a ja tu piszę o Tobie, nie zrozumiesz tego i tak, bo morału w tej chwili brak ....

Gość z de tu
cierpisz? pomimo, ze tyle sie wydarzylo w twoim zyciu w ostatnich miesiacach. ale to wszystko nie to, nie?

Gość z de tu
gdybym zadala ci pytanie: jak myslisz, dlaczego ona od ciebie odeszla? jaka bylaby spontaniczna twoja odpowiedz? (ale bez gdybania prosze)

Gość wergilius
lenistwo (moje)

Gość z de tu
to mnie zaskoczyles

Gość wergilius
Ktoś tu nazwał to biernością, ale chyba na to samo wychodzi. Za dużo dostałem od życia (przynajmniej więcej niż inni) i to mnie rozpieściło.

Gość z de tu
mam wrazenie, ze upraszczasz sprawe. do tanca trzeba dwojga. a ona to jezyka w buzi nie miala? chyba przez ponad 7 lat zwiazku to sie czasem cos planuje. a chyba ona raczej do biernych nie nalezy, inaczej bylaby wciaz z toba i czekala na niebieskie migdaly. tymczasem zaczela nowe zycie. to na pewno nie jest biernosc. ciaza, slub, wyjazd za granice---to sie nazywa aktywnosc i chec zmian. co stalo na przeszkodzie, zeby te zmiany przeprowadzic z toba? nic nie mowiles, ale tez sie przed niczym nie broniles. gdyby sie konkretnie wyrazila pewnie dzis nie bylbys sam. gdzie jest blad w moim rozumowaniu, draniu (!)

Gość wergilius
Bo mi się nigdy nie chciało, na wszystko był czas, "przecież nie ucieknie".

Gość z de tu
a jej sie tez nie chcialo, czy probowala jednak cos robic, czy jak? bo nagle jej sie zachcialo i to na calego, kolego wiec cos tu nie pasuje

Gość wergilius
Nie czytasz od początku ? Nawet moja mama "drążyła" ten temat.

Gość z de tu
czytam, ale nigdy nic konkretnie nie napisales jak ona sie w tym zwiazku zachowywala i czy wyraznie do czegos dazyla. piszesz tylko o sobie od samego poczatku. jesli cos przegapilam to prosze o wspolrzedne---- to sobie przeczytam choc watpie ze znajde odpowiedz na moje pytania. a mama to ci mowila, na co czekasz chlopaku----ale to nie jest nic o zachowaniu twojej bylej---tylko o troskach twojej mamy. czy ty naprawde nie lapiesz roznicy? czasem mam wrazenie, ze ty w ogole nie rozumiesz pytan, ktore ci zadaje.

Gość wergilius
Czego Ty wymagasz ? Żeby opisywać tak intymne szczegóły jak to że pokłóciliśmy się o pierścionek ? Do dzisiaj uważam że był za drogi. Po za tym facet wyglądał mi na turasa, nie miałem ochoty z nim handlować. Ale to było tylko i wyłącznie moje "skąpstwo".

Gość gość
MUC 04.08.12 ?

Gość gość
15:00 - 17:00

Gość z de tu
niczego nie wymagam. wolnosc Tomku... dzieki - swoim wpisem o 14:11 odpowiedziales na wszystkie moje pytania i jest to o morze wiecej niz "lenistwo" czy jak ktos napisal "biernosc". ale ty i tak tego nie zrozumiesz, jak i wielu innych rzeczy o ktorych tu piszesz.

Gość gwoli wyjasnienia
A wracajac do kolezanki to jestescie jeszcze para czy juz nie bo to o niej jest twoj temat przeciez. Czy to tez za intymne pytanie (sic!)

Gość wergilius
lh1637-x34282 ?

Gość gość
Ti emeis troo ?

Gość wergilius
Leberkaz ?

Gość gość
02.03.14 13:10 lh5785-lh1638 sto idio topos

Gość gość
parakalo

Gość gwoli wyjasnienia
Nic nie jest w porzadku. Autorze udaj sie jak najszybciej do lekarza, najlepiej specjalisty. Bedzie tylko gorzej.