Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona dusza

Czy wszyscy mundurowi muszą zdradzać po co i dlaczego pytajnik

Polecane posty

Gość zdradzona dusza

Zostałam zdradzona przez męża po 3 miesiącach od ślubu !! Dowiedziałam się o tym przed dzień Wigilii :( Wyjechałam do siostry do Warszawy i do tej pory u niej siedzę .Z mężem mieszkamy w Gdańsku ... Przyjechał za mną ale siostra go do domu nie wpuściła. Namawia mnie bym złożyła pozew o rozwód. A ja nie wiem co mam robić !!? Poprzedni partner również mnie zdradzał na szczęście nie byliśmy nawet zaręczeni-mimo tego również cierpiałam .Teraz to co innego-spodziewam się dziecka . Siostra go nigdy nie lubiła bo jej zdaniem to lovelas . Czy posłuchać siostry czy może iść za głosem serca ?

Gość gość
nie mundurowi, tylko niestety prawie kazdy facet zdradza

Gość uyyukuykyu
'' bo jej zdaniem to lovelas '' ''tylko niestety prawie każdy facet zdradza'' nie każdy tylko takie lowelasy-ma co chciała jest zabawa jest ryzyko

Gość gość
i lovelas i spokojny ciapkowaty facet zdradza.nie ma reguły

Gość uyyukuykyu
spokojny i ciapowaty zwykle nie ma kobiety a jak już to bardziej ja docenia -bo przychodzi mu jej zdobycie z trudem a sytuacja autorki jest wynikiem jej wyborów- chciała emocji -to ma efekty i nie pisze tego złośliwie a le tak tak-on miał się dla niej zmienić :)

Gość hartman
"jest zabawa jest ryzyko" święte słowa. autorko wybacz mu ten jeden raz

Gość gość
Policjantem jest? Mój facet jest policjantem i twierdzi, że wielu jego "kolegów" zdradza, ale większość jest wierna swoim żonom/dziewczynom/narzeczonym. Choć on sam mówi, ze to specyficzne środowisko i lepiej się nie integrować.

Gość bbbbbbbbbbbbbbbb
fff

Gość zdradzona dusza
Tak, jest policjantem.

Gość gość
Lecicie na dupkow a ryk i wyzywanie pozostałych mężczyzn o wspoludzial

Gość gość
Wspolczuj***ardzo. Ja bym nie wybaczyla, nie umialabym.

Gość gość
przykro mi bardzo ale nie ma czegoś takiego jak przystojny przebojowy, modny w towarzystwie , pewny siebie ,podniecający lowelas i zarazem wierny i czuły mężulek wiernie warujący przy ciężarnej zonie ale niestety takie są prawa natury-lowelas jako pierwszy dopuszczany jest do ciała kobiety pobudzając jej zwężce instynkty jako potencjalny dawca dobrych genów, a potem po zapłodnieniu biegnie dalej a na wychowanie nieswojego potomstwa (lub na związek jeśli para się zabezpieczała i lowelas nie zapłodnił kobiety puki nie pobiegł do innej) znajduje się ''ciapkowaty facet '' niestety ale ta sytuacja jest tylko twoja wina i wynikiem twoich wyborow ale wiadomo ''ciapkowaty '' nie da takich emocji-a lowelas miał się dla ciebie zmienić :)

Gość gość
''Wspolczuj***ardzo. Ja bym nie wybaczyla, nie umialabym.'' akurat autorce nie powinno się współczuć- chciała emocji teraz przyszła za to zapłata

Gość gość
Tak to jest, się bierze za psa, a nie mężczyznę.

Gość gość
Do gościa wyżej: każdej zdradzonej osobie należy się wspolczucie to po pierwsze. A po drugie jestem ciekawa, który facet wybrałby zakompleksioną brzydulę zamiast superlaski.

Gość gość
no wiesz..... trzeba się liczyć z konsekwencjami a nie wiem czy zauważyłaś ale faceci chętnie wiążą się z przeciętnymi (często brzydszymi niż oni sami) ale stabilnymi kobietami a sytuacja koleżanki to wynik jej wyborów i podążania za zwierzęcym instynktem-pewnie miała wokół siebie mnóstwo fajnych wspaniałych facetów którzy by jej takiego numeru nie odwalili nie próbuje jej obrazić-ale tez nie uważam ze należy współczuć ale takie są prawa natury samiec alfa ***** i zapładnia a potem pędzi dalej

Gość gość
myślenie przyczynowo -skutkowe się kłania po lowelasie należy się spodziewać ze wiernym męzulkiem nie będzie to tak jak seksownie ubrana dziewczyna zamiast jechać taksówką do domu będzie szła ciemną ulica i potem będzie się dziwić ze napad i zg****ił ja jakiś zboczeniec (nie ujmując przy tym winy g****iciela)

Gość bum tralalala
niestety, ale to właśnie trochę chamscy i dominujący bajeranci, traktujący kobietę jako przedmiot i zabawkę są jednocześnie postrzegani jako Ci najciekawsi. Tak przynajmniej wynika z moim obserwacji. Inni są poprostu nudni, nie dostarczają emocji, więc nie są rozpatrywani w kategoriach partnera

Gość zdradzona dusza
Połączyła nas miłość a nie jedynie uroda więc to nie tak , że szukałam sobie specjalnie glinę jak wiele osób uważa -bo zawód męski a On seksowny itp. To bardzo przystojny facet, a ja atrakcyjna kobieta-taka za którą oglądają się mężczyzni -a jednak nie zdradzam męża mimo, że miałam milion okazji .Teraz jestem w ciąży i nie wiem jaką decyzję podjąć .Oczywiście mąż mnie błaga ze łzami w oczach ale waham się bo czy na jednej zdradzie się skończy skoro nie potrafi się powstrzymać ??

Gość gość
pies jak to pies,nawet oswojony moze ugryzdz

Gość gość
Z moim mężem pracuje facet, który byl wierny, mial opinie bardzo porządnego, a potem wyjechal w delegacje, kumple ściągnęli panienke i koleś ulegl presji otoczenia. Wszystko to w środowisku mundurowych wlasnie. Pewnie teraz ma wyrzuty sumienia, ale co zrobil to juz zrobil i juz czasu nie cofnie.

Gość ELENI21
a jak i gdzie cię zdradził ?

Gość gość
jeżli mu wybaczysz to w jego oczach tylko sie poniżysz teraz lata za toba nie dlatego że cie kocha tylko boi sie że wszystko sie sypnie do reszty i każdy sie dowie dlaczego sie rozwodzicie a zostawiając go pokażesz ze jesteś pewna siebie, wartościową kobietą. Cczym ty sie przejmujesz, tym że dziecko nie bedzie miało ojca? błagam, bedzie miało bo zapewne bedzie je odwiedzał i na nie płacił, ty zapewne masz prace plus dojda alimenty i wyjdziesz jeszcze na tym a ze jesteś atrakcyjna to znajdziesz porzadnego faceta. Kobieto, życie jest po to aby przede wszystkim myśleć o sobie a nie opierać je na facecie!

Gość zdradzona dusza
tez na jednym wyjeżdzie z jakąś panienką do towarzystwo podstawioną . I również biedak uległ presji otoczenia ALE JESTEM WŚCIEKŁA !!PALANT

Gość zdradzona dusza
tez na jednym wyjeżdzie z jakąś panienką do towarzystwo podstawioną . I również biedak uległ presji otoczenia ALE JESTEM WŚCIEKŁA !!PALANT

Gość gość
Tam na tym wyjeździe o którym pisalam to wielu ich "poszalalo". Masakra jakaś :-\

Gość gość
Obawiam się ze na jednym razie się nie skończy. Obejrzyj sobie "Drogowke". Wcale to nie jest przesadzone.