Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety po 40 są przeźroczyste i nikt i ch nie chce

Polecane posty

Gość gość
No więc dlatego szukam, w obecnej mam 2500 na rękę. W poprzedniej miałam 1800, ale w sumie za mniej niż 8h dziennie. Pracodawcy chcieliby niewolnika za darmo, to prawda. Ale mimo wszystko pracę można znaleźć. Mi pomogło pozytywne myślenie. Kolejne rozmowy mam w najbliższych dniach...

Gość gość
w jakim mieście (liczba mieszkańców nie nazwa) mieszkasz? czy też szukasz?

Gość gość
ok. 6500 mieszkańców

Gość gość
a jakie masz kwalifikacje?

Gość gość
Głównie biurowe.

Gość gość
to dziwne

Gość gość
To nie jest dziwne, ja szukanie pracy traktuję jak etat, szukam wiele godzin dziennie, mam dopracowane dokumenty, poza tym jak wcześniej szukałam wiele się nauczyłam i szukam też trochę inaczej niż większość ludzi przez co jestem bardziej skuteczna.

Gość gość
aha

Gość gość
Dodam, że poleciłam książki o pozytywnym myśleniu przyjacielowi, on mieszka w małej wiosce w regionie dużego bezrobocia i co? Znalazł pracę, fakt, że fizyczną, ale za blisko 3000 z umową o pracę. Dlatego jestem pewna, że i kolejny raz mi się uda! :)

Gość gość
W obecnej miałam 2500 na rękę. Bo to nie chodzi o samo pozytywne myślenie, tylko o działanie i nie poddawanie się...

Gość gość
o wymogach czterdziechy vel asterki10 mozna sie naczytac na netkobiety :-O🖐️ od lat jedno i to samo. wezcie ludzie sie opanujcie. Ona od lat siedzi na d***e w domu, nie ma znajomych i kolezanek bo pisze na netkobiety, ze ja ludzie unikaja :-O raz w roku przebywa w szpitalu psychiatrycznym pare tygodni, musi zrec psychotropy, po za tym alkoholiczka, chora na wirusowe zapalenie watroby. do tego brzydka i glupia. skad ona faceta chce wytrzaskac? ona sama o tym wie dlatego jej szajba bije bo niestety szanse na prace i faceta sa ZEROWE. dzieciaka ona tez nie ma, nie pirdolcie :-O tutaj pisala, ze 15 lat ma i jest taki cudowny a na natekobiety ze ma 12 lat i uposledzony. wezta ludzie :-O przeciez to troll :-O

Gość gość
erfrfere Jasne, ze nie. Jej chodzi o to, zeby miec wiecej kasy nie zmieniajac pracy i mlodszego, super inteligentnego i dzentelmenskiego faceta bez dzieci i bylej zony, zadbanego, ktoremu nie bedzie przeszkadzalo, ze ona jest gruba, niemila, niezbyt madra i ma uposledzonego synaXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXPo pierwsze nie mam uposledzonego syna - takiego ma Asterka.Po drugie - to, że skarżę się na rówieśników z zonami i dziećmi nie znaczy oczekuję młodszego, wolnego i pieknego.OOCZEKUJĘ TYLKO, ŻE PANOWIE Z PEWNYMI OBCIĄZENIAMI , ani piękni, ani bogaci przestaną szukać młodych księzniczek 20-30 lat.to czy jestem niemiła to wybacz musiałabyś sprawdzić w realu - bo na tym forum miłym się być NIE DA.

Gość curaccao
I wszystko jasne. Gruba Renato, chcesz się odchudzać, proszę bardzo. Ona nie chce. Lubi swoje 200kg, tylko czemu żaden facet nie chce pokochac tych 200kg :)

Gość gość
Troll to przecież ty.teraz w wersji złagodzonejNie mam nic wspólnego z Asterką- ale ty wiesz lepiej.A w leczeniu psychiatrycznym nie ma nic strasznego - i jest ono potrzebne tobie.

Gość gość
Ja nie mam stanów - podpisuję się jako Czterdziecha ewentualnie Indiańskielato. JESTEM SOBĄ.ZAWSZE. Mam odwagę pisać to co mysle i czuję.być sobą. Ty trollu piszesz by robić rozrubę i upadlać.Ale ze mną ci się to nie uda.

Gość gość
zamknac to sobie mozesz drzwi w swpoim domu :)

Gość gość
Co zrobić gdy mężczyzna się odsunie? Przestaje kupować kwiaty, nie chce mu się nigdzie wychodzić, popadacie w rytynę-telewizor, łózko, zamawiana pizza. Powinnaś w takiej sytuacji odsunąć się jeszcze bardziej. Jeśli mieszkacie osobno jest to proste. Odbieraj co drugi jego telefon, miej dla niego mało czasu, chodź na dyskoteki z koleżankami, znajdź sobie jakieś pochłaniające dużo czasu hobby. Nie chodzi o to, że masz być niemiła, niegrzeczna, obrażona. Masz być sympatyczna i uśmiechnięta. Kobiety w takich sytuacjach stwierdzają, że nie lubią gier. Prawda jest niestety taka, że mężczyźni takie gry uwielbiają, Chcemy co jakiś czas poczuć się jak zdobywcy, starać się o Was jak na początku, ale nie da się starać o kogoś kto zachowuje się jak wierny piesek. Sytuacja komplikuje się, gdy razem mieszkacie, ale nawet wtedy bardzo szybko można odzyskać zainteresowanie swojego mężczyzny. Też możesz znaleźć sobie hobby, wychodzić ze znajomymi. Najważniejsze jest to, by się nie tłumaczyć. Kiedy mężczyzna widzi, że traci Twoje zainteresowanie zaczyna się bać, że odejdziesz i znowu zaczyna o Ciebie zabiegać. Znowu zaczynasz dostawać czekoladki, zaprasza Cie na wspólne weekendy, chodzicie do kin, restauracji.To wcale nie jest wredne dla mężczyzn jest to wręcz podniecające. Także, jak mówi piosenka „Nie o to chodzi, by złapać króliczka, ale by gonić go” Powodzenia!

Gość gość
Ale do kogo były te rady?Masz rację kobiety nie znoszą takich gier.Ja nie chcę chłopczyka z którym trzeba pogrywać, ale partnera. DOROSŁEGO PARTNERA, a niego rozkapryszonego chłopca.

Gość gość
a ja chcę wygrać w totka, to, że zegoś chcemy nie oznacza, że będzie to nam dane

Gość gość
Wyczesaj se kolejnego żula na sterydach. Z nimi nie da sie pogrywać. ;)

Gość gość
Ale Ty nie masz szans na dojrzałego partnera, dojrzali faceci wieją od takich jak Ty :P

Gość gość
ale ona CHCE! :/

Gość gość
Podobno kilku nie zdążyło. Jaja im związała ;)

Gość gość
Tobie trolico z dziką rozkoszą związałąbym ręce.Na stałe.Byś nie mogłą pisać.Do wiadomości, ani żuli ani packerów nie zanłam bliżej.

Gość gość
Nie prawda. Jeżeli ktoś jest miły w realu to będzie także miły tutaj. Spójrz na trollke,która cię tu wyzywa, obraża, ta co wyszukuje twoje wpisy na innych forach. Jest bardzo wulgarna z pewnością jest taka w realu. A ty Czterdziecho? Otworzyłaś temat i tym samym zaprosiłaś do dyskusji inne uczestniczki forum. I co? W zasadzie tylko je obrażasz a przecież jako autorka tematu powinnaś szanować opinie innych nawet jeżeli się z nimi nie zgadzasz. I z pewnością taka właśnie jesteś w reaalu. Właściwie po co otwierasz temat jeżeli i tak wszystko wiesz najlepiej?.

Gość gość
Bo jest zaburzona i potrzebuje leków plus terapii. I dlatego reaguje agresją na obelgi jak i na pomoc. Gdy za bardzo jest wyzywana,wzbudza litość swoją sytuacją. Typowe zachowanie chorych ludzi.Kłamstwo ,manipulacja i urojone poczucie wyższości.

Gość gość
A ty Czterdziecho? Otworzyłaś temat i tym samym zaprosiłaś do dyskusji inne uczestniczki forum. I co? W zasadzie tylko je obrażasz a przecież jako autorka tematu powinnaś szanować opinie innych nawet jeżeli się z nimi nie zgadzasz. I z pewnością taka właśnie jesteś w reaalu. Właściwie po co otwierasz temat jeżeli i tak wszystko wiesz najlepiej?. XXXXXXXXXXXXXXXXXWiesz dlaczego je obrażam ?BO W NAPASTLIWY, WREDNY SPOSÓB PRÓBUJĄ MI PRZEKAZAĆ SWOJE PRAWDY OBJAWIONE.I obrażają, jak nie chcę ich słuchać.Jeśli 20 razy mówię -NIE TO MI NIE PASUJE., a ktoś nadal klepie swoje mantry i poucza wrednie, to przestaję być miłą.

Gość gość
Odzywa się przemiły Troll z Krainy Paranoii.Zacznij od siebie.Siebie zbaw.Na początku od internetu.

Gość gość
Wszyscy inni to również ty.

Gość ja jestem Twoim Trollem
haha :D mylisz sie dziecko. czy Twoja mama mowila do Ciebie DZIECKO?