Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak mało szczupłych lasek z duzymi piersiami

Polecane posty

gość - są inne powody dla których ludzie nie kupują mieszań czy domów. Np. w miarę młody wiek, fakt, że nie są pewni gdzie osiądą na stałe, fakt, że rozpieprzają kasę jak nienormalni...:D Jak kogoś stać na rent za dom to stać na ratę, czasami nawet taniej jest kupić i spłacać niż wynajmować.

Gość gość
shaf78- pochodzisz od zamożnej rodziny, pracujesz w firmie po rodzicach, masz męża też z zamożnej rodziny to po ch*j tu się wypowiadasz szmato?

ShereKhen głąbie , rusz łbem :) Jakby bank centralny dodrukowywał pieniądze z powodu biedy w kraju to automatycznie wzrosły by ceny wszytskiego i wyszło by na to samo :) O to mi chodziło ty pusty łbie :)

Dobrze radzę, szybciej ten ślub, bo z lozkiem i obiadem pod nosem, to sie Narzeczony nigdy na ceremonie nie zdobędzie.

Gość gość
predzej spotka\sz szczupla z cyckami w PL niz fanego, milego przystojnego, dobrze zbudowanego, wysportowanego i fajnie ubanego faceta, bo to widze na ulicy to porazka, jakies chuderlaki albo spaslaki, cwaniaki w BMW w dresach, dziiewczyna nawet jak chudzina nie jest moze byc zadbana i sexowna, ale facet nie nadrobi niczym, ani makijazem no nic, jestescie pasztetami, i tyle, o penisach nie wspomne, faceci nie dbaja o siebie, brzucole po piwsku, tluste wlosy, tanie wody kolonskie .........brudne buty, dresiki, porazka, a taki jeden z drugim marzy o pannie rodem z p****la, a sami co ??? kiedys widzialam fajne ciacho z panna blond pustakiem, solara, platyna na lbie i rozowa sponiczka, wiec nawet byl on "ciachem" to pusto pod kopuła :):) taka prawda panowie, buraki i prostaki,

Gość gość
Moorland- Przecież jesteście już po 30-tce? Czas ucieka. Dzieci są w planach?

Njun - to nawet nie jest narzeczony, a według tej teorii to ja jestem leniwa bo to ja mam obiad pod nosem. :D

Chodzi mi o to, nie zrozum mnie źle, ze mozna bez slubu rownie dobrze, nie kumam ze ten ślub jako cel jest, a jest odkladany na swiete nigdy.

gość - Nie jesteśmy po 30 :) I nie ma dzieci w planach. Czas nie ucieka, jeszcze jest go dużo.

nie mówię o polskim banku centralnym jak sama nazwa wskazuje. Co masz na myśli pisząc"rusz głową":D wybacz ale wolę być biedny jednak:D

Gość gość
Moorland- Jesteś bezpłodna?

Gość samiec007
...cwaniaki w BMW - to chyba tylko w Polsce, w 20 starych beemach. Nie kazdy kto ma Bmw jest cwianiakime i prostakiem.

Njun - niech pyta, zaraz mu się mózg przegrzeje i wybuchnie. A co do Twojego pytania - od kilku lat mamy też w planach jedną wycieczkę, a jeszcze się nie zebraliśmy za planowanie, w międzyczasie odwiedzając całą masę innych miejsc. Do Japonii też kiedyś pojedziemy :D

Sherekhan , spoko :) ale w takim razie nie oczekuj "idealnej" panienki :)

Aaaa, ok, teraz chyba rozumiem:) W takim razie, spoko. Tym niemniej , pozostaje w lekkim przeczuciu, ze Ty byś sie w bialej dukni juz widziala;)

Gość gość
A ja mam 173 wzrostu, ważę 65 kg a biust mam 70J i dodam, że jest bardzo jędrny, nic nie wisi

Njun - nawet się widzę, ale nie teraz. Teraz mam inne marzenia które chciałabym natychmiast, np. motocykl :D

Njun - wszystko musisz sprowadzać do ślubu? To tylko jedno z marzeń (czy jeden) plan z długiej listy rzeczy które bym chciała i nie jest priorytetem.

a gdzie Ja napisałem ze oczekuje idealnej panienki? Projektujesz na mnie prymitywizm swojego faceta zdaje się. A co d ruszania głową to niewątpię ze masz w tym wprawe. Tym bardziej ze nie musisz myśleć w trakcie zarabiania kasy;)

Gość gość
a gzdie sa dobrze zbudowani faceci z duzymi,grubymi penisami? w Pl mezczyzni maja małe fiutki:( i w ogole mało z nich dba o siebie

Dopsz, nic juz nie powiem, ale przechodzone zwiazki to grób milosci, hej! A gdzie Krwinka?

a kto pisał ,że "żałuje ,że wszystkie kobiety nie wyglądają idealnie" bodajże 3 strony temu :D ? A co do ruszania głową ...to synku więcej razy nią ruszałam niż Ty (i bynajmniej nie w tym zboczonym znaczeniu, facetom to jednak jedno w głowie) , i dlatego mam takie z******te życie :classic_cool:

myślę, że związek może być "przechodzony" nawet po ślubie, zależy jak się do tego podchodzi. Dla mnie to nigdy nie był "szczególny" etap. Są ważniejsze aspekty związku. A Krwinki jakoś dawno nie widziałam.

coś za bardzo się rzucasz jak na szczęśliwą i przyglupia kobiete idealna w zwiazku z facetem idealnym. Nie rozumiem czym cie tak zdenerwpwałem wszak potwierdzam tym co mowie twoje doawiadczenia. I po prostu stwierdzam ze idealnych kobiet pod wzgledem wyglaci jest niewiele o ciesze sie ze jestes jedna z nich. Przecez na randke cie nie zapraszam wiec nie ma powodow do takiej agresywnej samoobrony:)

W I nigdy Cię nie opuszczę, jest taki fragment o koleżance autorki, która ukladala sobie plan na zycie, na podstawie tego ze wyjdzie za maz itd. lata mijaly. w końcu zrozumiala, ze ciągle czeka by zacząć żyć, bo ten ślub jest dla niej początkiem właściwego zycia, zrobila mala lodke, z ludzikiem w garniturze i ludzikiem w bialej sukience, pojechala nad ocean i puscila ta lodke w pierony. Zaczela życie od nastepnej chwili.

To właśnie Ty źle wyinterpretowałeś z moich słów agresję :) Ja napisałam tylko ,że to działa w dwie strony ...mało idealnych kobiet bo mało idealnych facetów - a ,że Ty to uznałeś za atak w swoją stronę to już Twój problem :)