Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość propozycja3546

Powroze z Tarorta 15 pierwszym osobom

Polecane posty

Gość propozycja3546

Hej, Masz pytanie, ktore Cie nurtuje? Pomoge Ci. Zasady" 1.Wchodzisz tutaj: http://szklanakula.com/tarot.htm i w niebieskim pasku wpisujesz pytanie. 2. Klikasz "Losuj karte" 3 razy/ 3. Piszesz imie/nick i jakie pytanie zadalas oraz jakie karty sie pokazaly w odpowiedzi. 4. Ja je interpretuje. Mam 8 lat doswiadczenia w Tarocie stacjonarnym.

Gość Ta Rota
polacy nie gesi i swoj jezyk maja :classic_cool:

Gość gość
a darmowe to chociaż??

Gość Ta Rota
dar_mowe otrzymuje sie dosc wczesnie :classic_cool:

Gość propozycja3546
Darmowe. Prosze sie nie smiac z literowki :)

Gość gość
srata tata,jak klikne kilka razy to wyświetla się automatycznie inna odp :D

Gość gość
no to sobie powróżyłam i co dalej?

Gość propozycja3546
Prosze czytac instrukcje zawarta w pierwszym poscie :)

Gość gość
jakoś nie wierzę że to jest za darmo

Gość gość
Czy wyjade karta smierc 4 kielichow 8 bólaw

Gość propozycja3546
Czy wyjade: Smierc mowi o nieodwracalych zmianach, o zakonczeniu pewnego etapu w zyciu. Jesli chodzi o wyjazdy, sa to czesto podroze zagraniczne, zaczynanie w innym miejscu, od zera. 4 pucharow to sytuacja ugrzezniecia w obecnym zyciu, brak radosc****oczucie bezsensu i gnusnienie w miejscu. 8 bulaw to natlok zdarzen, informacji, szybkie dzialanie i ... podroz. Jesli pytasz o zagranice, to tak, wyjedziesz.

Gość helga1111111111
czy odzyskam zdrowie? gwiazda 3 buław 4 kielichów(odwrócona)

Gość a teraz jaaaa
Czy będę ze swoim obecnym chłopakiem przez wiele lat? SŁOŃCE. Szczęście i powodzenie w każdej dziedzinie życia. Nowe znajomości i kontakty. Jasność oceny sytuacji. Sukces. KRÓL BUŁAW ODWRÓCONY. Marnowanie energii na realizacje nierealnych przedsięwzięć. Przeszłość ważniejsza niż teraźniejszość. Alkoholizm. SZÓSTKA BUŁAW. Wygrana. Dobre wieści. Doskonała zabawa. Bujne życie towarzyskie.

Gość gość
dziekuje możesz powrozyc z kart prawdziwych?

Gość propozycja3546
helga, Masz szczescie, bo Gwiazda to karta ochronna, karta nadziei i dobrej energii, mowi o powrocie do zdrowia. Ale tak, jak gwiazdy sa wysoko na niebie, tak ten powrot nie zadzieje sie od razu. To bedzie proces. 3 bulaw to takze dobra karta- wyzdrowienia, nabrania energii i witalnosci. 4 pucharow odwrocone mowia o tym, ze czas smutku, rozczarowania i pograzania w negatywnych myslach sie skonczyl- i czeka cos nowego. Sumarycznie- wyzdrowiejesz, ladne karty :)

Gość helga1111111111
dzięki wielkie oby się sprawdziło;)

Gość majkakafeteryjna
a ja też mogę? zapytałam czy znajdę przyjaciela i wyszło: świat as kielichów odwrócony i 3 buław

Gość gość
papiezca 5 kielichów 10 bulaw kiedy zamieszkamy razem

Gość irinapatta
co mnie czeka w tym roku -Papież -8 kielichów -odwrócona 4 buław

Gość propozycja3546
a teraz jaaa Slonce to dobra karta na zwiazek, romans. Duzo ciepla, pozytywnej energii, przyjazni i pozadania. Krol bulaw odwrocony mowi o Twoim chlopaku- to typ zdobywcy. realizuje swoje zamierzenia, lubi byc w centrum zainteresowania i to on jest dominujacy w Waszej relacji. 6 bulaw mowi o pozytywnym zakonczeniu jakiegos projektu, jakiegos etapu w relacji, mowi tez o zdobywaniu, zwracaniu na siebie uwagi innych. I tak: nie pokazala mi sie tutaj karta malzenstwa, rodziny. To bedzie fajny, zmyslowy zwiazek. Partner jest pewnie atrakcyjny, zwraca uwage innych i wie, czego chce. Korzystaj ;)

zapytałąm czy on mnie kocha i wyszło : księżyc niebezpieczenstwo fałszywa przyjaźń

Gość jakobin
pytanie: czy znajdę szczęście kochankowie odwrocona 9 mieczy odwrocona 8 kielichow

Gość propozycja3546
kiedy zamieszkamy razem? Nie pokazaly sie tu karty zamieszkania, przykro mi. Pokazalas sie Ty w Kaplance, kobiecie, ktora bardzo wszystko przezywa i ukrywa swoje stany emocjonalne i pragnienia. To jest troche taka matka Polka- nie powie, ze jej zle, tylko przyjmie jarzmo i bedzie je dzwigac. 5 pucharow rowniez podkresla Twoj zly stan emocjonalny- duzo w Tobie zalu, rozczarowania, zawodu. Placzesz. 10 bulaw to symbol ucisnienia, wysilku ponad nasze mozliwosci - wydaje mi sie, ze sumarycznie nie jestes szczesliwa w tym zwiazku. Jest Ci ciezko, czujesz, ze cala odpowiedzialnosc spoczywa na Tobie. Pamietaj, ze zwiazek ma dodawac dobrej energii, a nie ja zabierac.

Gość Anka gość
Anka Gwiazda odwrocona Siódemka Mieczy odwrocona Dwójka bulaw odwrocona Czy uda sie zaprawic relacje w miłości

Gość propozycja3546
majka- czy znajdziesz przyjaciela? Swiat- radzi otworzyc sie na swiat, na ludzi, na drugiego czlowieka. Wyjsc ze skorupki, w ktorej sie zamknelas. Otworzyc serce i dusze na pozytywna energie. Przemieszczac sie, wychodzic i zyc w hamronii ze soba. As pucharow odwr to szansa nie tylko na przyjazn, ale i na uczucie! Ale szansa, ktorej czasem nie dostrzegamy, bo nie patrzymy wystarczajaco uwaznie. 3 bulaw to piekne perspektywy na przyjazn, radosc, rozpoczynanie nowego projektu, to takie bycie w blokach startowych ;) a poza tym to tez spotkania w wiekszym gronie, z ludzmi, ktorych lubisz. Sumarycznie- otworz sie na zycie, a przyjaciel sie znajdzie :)

Gość propozycja3546
irinapatta- sprecyzuj pytanie- o jaka dziedzine zycia chodzi? Milosc, praca, zdrowie, pieniadze, rodzina. I zadaj pytanie raz jeszcze.

Gość propozycja3546
ekamilkae- zadaj prosze pytanie raz jeszcze. musisz kliknac 3 razy- lacznie 3 karty sa wazne.

Gość irinapatta
więc najbardziej uczucie i zdrowie

dobrze;) pyt, czy on mnie kocha napraawde sąd ostateczny 7 buława odwrócona czwórka buław ;)