Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja narobiłam

Uderzyłam sześciomiesięczne niemowlę

Polecane posty

Gość gość
baby to sa wredne.moze ja jeszcze ukamieniujcie. nikt autorki po glowie nie glaszcze a rozumie dziewczyne i pisze jej dobre rady. a lincz to sobie zrobcie na menelach, lysych i innych osobach, ktore cos takiego potrzebuja. jestem ciekawa ktora ma odwage....

Gość gość
Taki kraj katolicki taaa jasne heheh

Gość uważaj na jędzę
hgg to pani doktor? to współczuję pacjentom a dziecko to chyba na obrazku widziała, bo same teoretyczne mądrości wali

Gość Taki kraj katolicki
Co ja narobiłam a ty czemu nie bralas udziału w dysckusji? milas nadzieje na rozmowe o ksiazach itd. ,tak wie cmoglas pociagnać temat o wychowaniu , a nie wywlailas wpsi ze stluklas niemowlę i tyle z twojej strony To jest karalne w swietle prawa, to jest znęcanie się nad dzieckiem.

Gość gość
Ja bym proponowała autorko jakbys p************a tesciowej bo po tym nie bedziesz miec wyrzutów sumienia i w zasadzie się nic nie stanie

Gość Taki kraj katolicki
gość z 14:14. Weź sobe do reki Biblie i poczytaj zalecenia na temat stosowanie przemocy wobec dzieci . "Kto rozgi żaluje ten nie kocha syna" Kosciol popiera kary cielesne i jest przeciw NE biciu. Sai glosno glosza ze Bog kazal bic dziekco

Gość gość
Taki kraj katolicki nazbieraj worek kamienie i idź rzucać w autorke hehe ale bedziesz miala ubaw:)

coprawda katoliczką nie jestem, ale zwalanie całego zła ludzkiego na KK jest głupotą. Biblii nie można traktować dosłownie.

Gość Taki kraj katolicki
Autorko piszesz ze będziesz lepszą matka mając fantazje o laniu niemowlaka po buzi? no faktycznie cos z twoim mózgiem jest naprawdę nie tak,lepiej abyś ty się w macierzyństwo nie zabawiała jeśli fantazjujesz o znęcaniu się nad dzieckiem

Gość Taki kraj katolicki
hgs .Ja biblii nie traktuje dosłownie, niestety KK traktuje Biblie dosłownie i zaleca bicie dzieci w tym popiera przemoc. domową. Rozwody to zuuooo

Gość gość
Jasne, bo jeden debil tak się wypowiedział to cały kosciół jest be. Dałybyście już spokój z ta nagonką, wszędzie gdzie jest coś nie tak to wina kościoła. Pewnie, że w każdym zawodzie zdarzają się czarne owce, czy to ksiądz, lekarz, prawnik czy sprzedawca, ale chyba nie przestajecie chodzic do lekarza, co najwyżej go zmieniacie. To samo dotyczy księży, wielu z nich jest wspaniałymi osobami, niosacymi pomoc innym, a że lepiej widoczni są idioci to już inna sprawa. W moim mieście ponad 60.000 jest 6 kościołów i tylko jeden do którego chodzę, bo tam naprawdę czuć jest modlitwę i ciepło, a nie pragnienie kasy. Skoro nie wierzycie, to wasza sprawa, ale nie obarczajcie kościoła całym złem tego świata.

Gość gość
Taki kraj katolicki--- zebrałaś juz kamyczki ? a może lepiej kup sznur i powieś autorkę.

To że jeden czy dwóch księży traktuję Biblię dosłownie, nie znaczy że to stanowisko KK.

Gość gość
cale stanowsko Kk tez ukrywalo pedofile i to nie jest jeden ksiedzor. Jestem Katoliczka, ale mi się samej nie podoba dawanie przyzwolenia na okrucuenstwa wobec dzieci ,zakazu wtracania się sluzb w obronie dzieci

Gość łooooomatkoooooooooooooooooooo
"Taki kraj katolicki hgs .Ja biblii nie traktuje dosłownie, niestety KK traktuje Biblie dosłownie i zaleca bicie dzieci w tym popiera przemoc. domową. Rozwody to zuuooo" Wiesz co jesteś głupia jak but . Ja pochodzę z rodziny katolickiej i nigdy klapsa nie dostałam .Za to moj maz pochodzi z rodziny ateistów i cale dzieciństwo byl bity pasem i kablem . Nie rozumie dlaczego jak gdzieś jest problem to o wszytko obwinia sie KK.

Gość gość
ciekawe jak wy byscie się czuły jakbyscie miały takie życie jak autorka....

Gość Powiem jedno autorko
Jestes posrana i niezrownowazona furiatka. Aż zal dzieci jakie pieklo im robisz

Gość WiktoriaO
Prowo czy nie prowo...taka osoba potrzebuje pomocy,a nie atakowania.Zastanawiam sie ilu ludzi z tych linczujacych autorke ma dzieci i wie jaki to jest zap*****l.Jezeli ktos ma nianie,sprzataczke i gosposie w domu to gowno wie o tym jak moze byc jej ciezko.Najlatwiej skrytykowac,nastraszyc policja.Nie pochwalam tego co zrobila,ale ma niezbyt ciekawa sytuacje zyciowa.Przede wszystkim depresja jest powazna choroba ktora trzeba leczyc.A jak doda sie do tego ciagla opieke nad dwojka dzieci,nieczulego meza myslacego tylko o sobie i upierdliwa tesciowa to mozna oszalec.Autorko,rozumiem cie,pomysl o swoim zdrowiu,bo sie wykonczysz.I nie mysl o sobie zle,owszem,popelnilas blad,ale masz juz nauczke,wiesz jak okropnie sie potem czulas.Kazdemu puszczaja nerwy,mialas chwile slabosc***amietaj ze MASZ PRAWO byc wkurzona,zmeczona,wsciekla i rozgoryczona,tylko pamietaj ze tym negatywnym emocjom musisz dac ujscie-podrzyj w odosobnieniu stos gazet,wyjdz na spacer,idz po tesciowa zeby posiedziala z dziecmi,wygadaj sie komus.Wazne jest to zeby mowic o swoich uczuczuciach,np.starszemu dziecku"Jestem w tej chwili bardzo zdenerwowana",moze dziwnie brzmi ale naprawde pomaga.I radze porozmawiac szczerze z mezem.

Gość gość
Ludzieeeeeeeeeee!! Autorka napisala 3 razy ze to prowokacja!!!!!PROWOKACJA!!!!

Gość WiktoriaO
No napisala jak ja nastraszyli policja.

Gość gość
wsplczuje Ci,mysle ,zeto poczatek jakiejs depresji,pogadaj z kims bliskim,bo jak wydarzy sie tragedia to wtedy gazety napisza ,powodzenia

Gość Co ja narobiłam
Nie, tylko jak wróciłam z miasta, bo miałam dużo spraw do załatwienia w przeciwieństwie do was nie siedzę 24h na kafeterii, a policja to niech się zajmie moim autem z łaski swojej, które mi stuknęli w zeszłym roku pod komisariatem, pod kamerami, bo do dzisiaj nie dostałam nawet pisma, że to umorzyli. Tak działa policyja.

Gość gość
Autorko nie zmyślaj teraz ze to prowo.

Gość gość
a ja wracajac z miasta tez zaszlam na pały. zglosilam, przyjeli, protokol ladny pan spisal. powiedzial ze do 48h bedzie ktos to sprawdzic. nawet jak to prowo to bedziesz miala nauczke zeby sobie znalezc inn zajecie. pytalam czy sie mozna dowiedziec skad to bylo napisane jak sprawdza, ale nie mozna :) ochrona danych :)

Tia na pewno znajda ja po ip i poleca oblawe zrobic z brygada antyterrorystow. Matke zamkna a dzieci do domu dziecka bo kobieta uderzyla dziecko... Niezle niektorzy maja w glowie namieszane... To jest Polska a nie amerykanski film. Jakby tak sie kazdym zajmowali kto dziecko uderzyl to by 90% rodzicow zostala praw rodzicielskich pozbawiona.

Gość gość
Morderców i pedofilów szukają latami, a za pisanie bzdur na bzdurnym forum lecą w 48h, buehehehe :D

Gość gość
Ależ jesteście popieprzone, naprawde! Uwielbiam czytać te wszystkie opinie cudownych świętych matek polek. Czasami jak czytam jakie jesteście cudowne i jak wspaniale zajmujecie się dziećmi to mam wrażenie że z Was jakiś inny gatunek człowieka, prawie nadludzie. Może ktoś Wam kiedyś medal wręczy za taką super postawe i wogóle.W opowieściach na kafe robicie z siebie takie wspaniałe istoty a w rzeczywistości wredne zakompleksione suki co tylko ujadać i naskakiwać potrafią. Żałosne.

Gość gość
swoj obowiazek jako CZLOWIEKA spelnilam. to co moglam to zrobilam. a czy cos z tym zrobia- jeb/ie mnie to.

Gość gość
czyli j***e cie czy ktoś pomoże dziecku,czy nie..p**********a hipokrytka!

Gość gość
i jeszcze śmie człowiekiem się nazywać,jędza parszywa!