Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam zamiar tez

Czy tez widujecie Polki ze swoimi ciemnoskorymi partnerami jak lecicieDo Polski?

Polecane posty

Gość gość
Gosciu 12:53 naucz sie zasad interpunkcji. Bo od bykow az oczy czlowieka bola. No nie wiem, ale czy wy ludzie nie chodziliscie do szkoly, czy nie musieliscie nigdy formatowac tekstow? Ja na takie rzeczy zwracam uwage, nawet piszac posty na kafe.

Gość gość
" na dominikane, do australii hahaha palcem pi mapie agrestwna dziuniu" :D Sie zdenerwowalo biedactwo :D Ciebie nie stac, wiem, rozumiem ale nie kazdy zyje za pieniadze ciapaka, ktory kupuje mu bilety na koncert :D Jak podkreslila, ze na koncert idzie. W Polsce krowy doila, o koncertach pomarzyc mogla a teraz rachityczny ciapak bilet jej kupil :D Wow! Owszem, rybka biedna, my jezdzimy na Dominikane, do Australii, na Floryde. To sa normalne miejsca, gdzie sie jezdzi. A dla ciebie to taaaakie niewiarygodne :D

Gość gość
do 16:09 Ale wstydzisz sie przyznac, ze jestes smierdzaca Zydowka, co nie pinokio? Jak tam twoj zydowski jak klamka od zachrystii nos? Ogol pejsy Zydzie :D

Gość gość
Floryda? Dominikana? Australia? Slabuitko, tylko na tyle cie stac? Meliski sie napij hos agresywna suka, piana ci sie toczy z pyska. Moze na wscieklizne sie zaszczep, wiesz pst sie na to szczepu wiec...kiedy suko przyjelas ostatnia dawke? Jakbym byla taka zazdrosna i agresywba szmata jak ty strzelilabym sobie w leb. Chociaz lepieh wyzyj sie tu na forum niz potem na domownikach. :D

Gość gość
dojenie krow? przykro mi, ze rodzice tak cie krzywdzili i kazali ci je doic. Musialo to wbic ci wie w psychike i stad masz tak zryty leb. Zapewne znasz z autopsji wszystko o czym piszesz, czyli ssanie jaj itp. Pewnie ssalas na dominikanie co? Hahaha tepa dzida z ciebie gosci z 16:09...

Gość gość
ty wyzej przestan zebrac o to swoje "zobaczcie", kundlu :D Kazdy ma w doopie ten twoj link, a ty jak taka sierota lazisz po watkach i to wklejasz. Lepiej bys sie za jakas robote wzial cwelu, a nie calymi dniami na babskim forum :D

Jezdzisz na Dominikane, do Australii i na Floryde? Myslalam ze tam sie LEC, ale co ja tam wiem... Slownictwo macie prosto z rynsztoka a uwazacie sie za niewiadomo kogo. Zal mi was... Naprawde :(

Gość gość
Ale nie mamy kupopodobnych kochasi z rynsztoka, jak wy, ciapackie zlewy na sperme kozoj/e/b/c/o/w. Wasze slownictwo tez do pieknych nie nalezy a dodatkowo macie niewyjsciowe geby. Zreszte wiele z was juz zakrylo swoje mordy szmatami, jak pan i wladca wam przykazal. :D:D:D:D:D

Gość gość
twoja morda nie dosc, ze niewyjsciowa to jeszcze jak otwierasz usta o nic tylko gowna z nich wychodza. Wiec szkarado tepa siedz cicho bo sie kompromitujesz

Gość gość
księżna Diana nawet tez miała ciapaka :D

Gość gość
ksiezna diana miala ciapaka miliardera a wy macie ostatni sort zebraczy, ktory przywlokl sie nielegalnie do europy po zrzutce na bilet calej jego wioski arabskiej :)

Gość gość
Do 06:01 ojej no co ty niunia nie powiesz? Cala wioska "arabska" sie zrzucila na "nielegalny" wyjazd do bogatej Europy? Buhahaha nie wiem niunia co bierzesz, ale skoncz z prochami. Robia ci sieczke z mozgu.

Gość gość
Ja widuje w Polsce, gdy lece do swojego drugiego kraju (poza Europe). I nie tyle zwraca moja uwage fakt, ze jakas Polka jest z czarnoskorym partnerem i mieszanym dzieciaczkiem, tylko co innego. Otoz gdy czarny maz czy chlopak jest obskakiwany przez mlode jeszcze matki tych dziewczyn, dorosle siostry czy tam kuzynki. Jakby byl nie wiadomo kim. Zwykle (z moich obserwacji, oczywiscie) taki mezczyzna goruje nad wszystkimi, jest mocno zbudowany, pewna, troche wazniacka mina - a dookola niego cyrk. Naprawde zalosny widok.

Gość gość
do tej z 06.57 Sieczke z mozgu to tobie zrobiono dziunia :D

Gość gość
sieczke z mozgu i miazge z doopy :)

Gość gość
to do tej z 06.57 :)

Gość gość
tak, odezwaly sie te co maja w glowie gowna...to oczywiscie do 3 wypowiedzi wyzej

Gość gość
Patrzcie "cala wioska arabska" sie zlozyla na jego przyjazd...a gdyby polaczek mial taka sytuacje to kazdy mialby to w d***e nawet najblizsi i sam by sobie musial radzic. Tam przynajmniej jeden drugiemu pomagA itp a u Nas tylko zwisc i radosc z tego jak sie komus w zyciu nie uda!!! Zastanowcie sie wszyscy nad soba!!!

Gość gość
niunia ... tylko ze tam pomagaja nie bezinteresownie najpierw sie wszyscy skladamy na abdullaha - a pozniej abdullah ma nam zalatwic wyjazd do europy na lekkie zycie z zasilkow. glupia jestes jak but jesli myslisz ze to z dobrego serduszka ta skladka.

Gość gość
nie widuję, bo nie patrzę nigdy na ten plebs. Na palcach ręki można policzyć sympatycznych i normalnych ludzi lecących samolotem z/do UK

Gość gość
a jak mozna okreslic kto jest sympatyczny i normalny? Po wygladzie? Hahaha nie kompromituj sie sloneczko, bo skoro tak oceniasz ludzi to oni moga sobie o tobie pomyslec to samo: wygladasz jak patologiczna prostaczka

Gość gość
Nie patrze sie bo mnie to nie interesuje, ale inni tak, bo czarno biale zawsze rzuca sie w oczy ;-) A tak na serio, mam znajome ktore powychodzily za Arabow, inna za murzyna i niestety nie jest tak rozowo jak by sie wydawalo. Tak ktora wyszla za Murzyna, ma dwoje dzieci, facet studiuje bo to jego sposob na zycie. Nigdy sie praca nie schanbil, a tylko chodzi wszedzie gdzie tylko mu przysluguje jakas zapomoga. Dziewczyna byla kiedys naprawde piekna, miala dlugie wlosy, byla szczupla, wysoka no i wogole. Teraz jest spracowana kobieta z 2 dzieci, ktora ma caly dom na swojej glowie. Do tego facet zaraz po slubie zaczal sprowadzac swoich krewnych z Afryki (nie wiem dokladnie skad jest) brata, kuzynke, a wszyscy mieszkaja w malym dwu pokojowym mieszkaniu. Wieczorami on wychodzi na imprezy, bo przeciez cos mu sie od zycia nalezy, a ona siedzi w domu z dwojka dzieci i masa problemow :o Nie chce generalizowac, ale niestety czesto tak jest. Pewnie nie kazdy Taki jest, ale zdecydowana wiekszosc. Kolezanka zwiazala sie kiedys z Arabem z Algerii, zdradzal ja od poczatku, o czym sie pozniej dowiedziala. Do tego wyszlo, ze ma w Algerii zone z 2 dzieci o czym jej nigdy nie powiedzial. A jak kiedys chciala sie na miesiac do niego przeniesc, bo byla w trakcie przeprowadzki to jej powiedzial, ze lepiej nie bo co inni powiedza, ze tak bez slubu :o Taki byl zaklamany. A jak z nim zerwala to ja przesladowal, nachodzil ja w pracy, az musiala wzywac policje :( I powiedziala nigdy wiecej. 2 Historie z zycia wziete, mieszkam w Niemczech.

Gość gość
a jak mozna okreslic kto jest sympatyczny i normalny? Po wygladzie? Hahaha nie kompromituj sie sloneczko, bo skoro tak oceniasz ludzi to oni moga sobie o tobie pomyslec to samo: wygladasz jak patologiczna prostaczka po zachowaniu widać ruska tępowo. tyś chłopka brudna i pochodzenia chama niczym nie przykryjesz.

Gość gość
żula, beneficiarza, prostaka i chama widac na pierwszy rzut oka. Po ryju widać. Jak ktoś jest sympatyczny i kulturalny też widać. W czym masz problem? Bo po tobie widać beneficiarstwo? Bo nie umiesz się zachować? Zawsze kulturalnych i normalnych jest mniej, zwłaszcza wśród tych ciulów samolotowych

Gość gość
uderz w stół a nożyce się odezwą.

Gość gość
alez skad ... uderz w ciapaka a ciapackie zlewy na sperme sie odezwa :)

Gość gość
gosc z 12:47 beneficiarstwo? Hahaha kolejna kretynka co nie ma nic do napisania i rzuca wyswiechtane teksty. Nie pobieram tych ochlapow, ale jak widac ty pobierasz skoro wiesz jak wygladaja tacy ludzie. Widzisz siebie przeciez codziennie w lustrze :D

Gość gość
Dajcie sobie po razie i skończcie to przerzucanie się inwektywami, bo zabijacie topik.