Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZĘ I DZIĘKUJĘ ZA WYPOWIEDZ

JESTEM GEJEM JAK MAM ŻYĆ POMÓŻCIE MI

Polecane posty

Gość gość
twoja rodzina to tzw.katolicy otwarci czyli 5 kolumna szatana czyli nie dziwota

Gość gość
jedyna pomoc dla ciebie to eutanazja

Gość pani z berlina stara
niestety, jak sam widzisz po komentarzach nie ma innego wyjscia niz emigracja. Ja mieszkam od 14 lat w Berlinie, tu mieszka masa homoseksualistow, jest to tu czyms normalnym, co nikogo nie interesuje. Wyjedz, jestes mlody, ulozysz sobie zycie

Gość gość
świnta racja spieerdalay do Berlina sayonara c***o

Gość gość
c.i.oto

Gość gość
ale dla czego zabraniacie mu być normalnym ale on nie chce być gejem a wy go zmuszacie zeby był

Gość gość
dla tego ze to mniejsza kolejka do dup

Gość gość
nie żyj :(

Gość gość
Odezwał sie zaścianek , Chłopie wyjedź bo tak jak ktoś z Warszawy napisał cała Polska to jedno zacofanie , po co masz nerwy i życie tracić na dziadostwo które nigdy nie zaakceptuje innych. Ja mam meza z Emiratów , był ze mną podczas mastektomi i chemioterapii , jestesmy razem 25 lat a przeczytaj sobie wpisy Polaków o innych nacjach aż wstyd . Moj maz jest tłumaczem i do polski nie jeździmy bo nie chce słuchać durnych komentarzy polglowkow.

Gość gość
odezwał się arabski wór na spermę

Gość gość
Wyjedz kochany i zycze ci szczęścia. Nie myslalam szczerze mówiąc, ze nadal jest q Polsce tyle koltunstwa, ale to pew ie dlatego, ze mieszkam w UK od 10 lat i zapomnialam jak to jest. Aż sie wierzyć nie chce. I ja nie chce, aż wstyd być Polakiem, jak się widzi takie teksty.

Gość gość
to spadaj do swego binladena

Gość gość
nie wracaj przez następne 10 lat i nigdy ale to przenigdy nie przyznawaj się że jesteś Polką ( o ile nią jesteś Salciu)

Gość gość
moze latwiej w duzym miescie. sa kluby dla gejow, kolorowe marsze... zyc nie umierac.

Gość PRECZ Z NIENAWIŚCIĄ
Tak Was czytam i nie wierze ile nienawiści jest w Was !!! Jezus nie potępiał nawet prostytutkę, a Wy rzygacie nienawiścią na Niego !!! Popatrzcie na siebie, czy Wy jesteście NORMALNI ? Na pewno macie innego typu zboczenia seksualne !!! Wstyd mi za takich ludzi jak Wy i będziecie się z tego w pielke smażyć. UWAŻAJCIE ŻEBY WAM SIĘ GEJ LUB LESPIJKA NIE URODZIŁA CZASEM, CO WTEDY ZROBICIE ? ? ?

Gość gość
Jak to, jak masz życ? Ruuchaj w duupe chłopów albo sam schylaj się po mydło. Nie rozumiem problemu.

Gość proste czyż nie
Trzymaj się. Nie zważaj na nienawistników i nawiedzonych katoli. To oni mają problem. Bądź szczęsliwy. Mi nie zrobiłoby żadnej różnicy to jakiej orientacji jest moje dziecko. Takich jak ja jest cała masa, nawet w Pl. Pozdrawiam :)

Gość gość
jaka znowu masa jesteście marginesem

Gość gość
ja czytałem ze muzułmanie gejom sklejają o***ty klejem i daja tabletki na przeczyszczenie i pilnują żeby długo sie męczył zanim umrze

Gość gość
akich jak ja jest cała masa, nawet w Pl 1% gejów Udawali wrażliwych, odpowiedzialnych gejów, marzących o ojcostwie. Dziecko urodziła dla nich rosyjska sześć lat temu surogatka kochających. Chłopca adoptowali w 2005 roku i odgrywali przed mieszkańcami Cairns, w północnym Queensland wzorową tęczową "rodzinę". W rzeczywistości od lat wykorzystywali seksualnie chłopca i pozwalali na to także swoim znajomym.

Gość gość
Geje uczyli dziecko seksualnych zachowań w relacjach z dorosłymi mężczyznami. Budowali w nim przekonanie, że taki styl życia jest normalny i ma miejsce w każdej rodzinie. Chłopiec był przy tym specjalnie trenowany na wypadek pytań ze strony policji czy opieki społecznej. Mężczyźni zostali aresztowani w Kalifornii na początku 2012 roku. W miniony weekend jeden z nich otrzymał wyrok 40 lat więzienia.

Gość gość
Normalnie to ze jestes gejem to nie znaczy ze jestes gorszy od innych to ze ludzie sa nietolerancyjni i zwyklymi egoistami to wiadomo od dawna znaczy oczywiscie nie wszyscy sa tacy. Nie zwracaj na innych uwage i nie sluchaj zyj wlasnym zyciem, powodzenia nie przejmuj sie tym!;)

Gość jolaaloj
Miałam ci coś doradzić, ale jak dobrnęłam do końca komentarzy to mi ręce opadły i doszłam do wniosku, że nie ma sensu... Jakieś ekstremalne przypadki dewiacji opisywane jako wyznacznik całości i ta homofobia na najniższym poziomie - szok! Aż widzę oczami wyobraźni łysego buraka o tępym wyrazie twarzy, który cię tutaj próbuje zmieszać z błotem, nie zdając sobie nawet sprawy z tego jaki jest głupi i nieświadomy, bo i ma zapewne koleżków od piwa na tym samym poziomie "wegetacji" - skąd u nas tylu buraczanych homofobów? kompleksy? frustracje seksualne? bardzo chciałabym wiedzieć skąd wzieły się te stwory u nas w Polsce...

Gość gość
Tak niektorzy ludzie naprawde zdrowo p*****lnieci, wiec autorze nie ma co zwracac na nich uwage!:)

Gość gość
Ja też uważam, że spowiedź, modlitwa, rozmowa z mądrym księdzem Ci przyniosą ukojenie, w necie są świadectwa uzdrowień, niedawno czytałam, ale nie pamiętam na jakich str., znajdziesz.

Gość Kazimiera 48 lat
co wy mu doradzacie księdza? przecież co 2-gi ksiądz jest gejem !!!!!!! ksiądz go tylko wykorzysta, a spowiedź jest dobra dla grzechu, a nie działa cuda, że mu się orientacja zmieni !!!!!!!! zrozumcie, że orientacja to cecha wrodzona - tak jak kolor oczy, włosów, czy charakter itp. nie da się orientacji zmienić, a jedynie można się oszukiwać przez lata. rada? zaakceptować się i mieć ludzi w d***e ci co źle życzą !!!! głowa do góry i do przodu :-)

Gość gość
Tomku !!! Nawróć się. Pomódl się szczerze do Jezusa. Powierz mu te swoje wszystkie cierpienia. Przeproś Go. Wyspowiadaj się z wszystkich form nadużywania seksualności. Mnie wyspowiadanie się bardzo pomogło. Nawet z nieczystości w wieku nastoletnim. Teraz mam 36 i naprawdę mi to pomogło !!! To jest bardzo ważne !!! Poproś Go o siłę do walki ze złym i prowadzenie. Nie odmówi Ci bo mnie nie odmówił !!! Życzę Ci wszelkich Błogosławieństw Bożych

Gość gość
Jezus nie potępiał nawet prostytutkę a co dalej powiedział nie grzesz więcej powiedział do paralityka. ... "Idź w pokoju i nie grzesz więcej jżeby nie stało cię coś jeszcze gorszego” (J 5,14) czyli z tego wynika ze grzech powoduje cierpienie

Gość gość
Powiedział też: "...kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamień" Nie mamy prawa oceniać innych. Ale tylko wyłącznie siebie. Świadectwo nawróconego geja: http://m.youtube.com/#/watch?v=J0TvGhEzfbs

Gość gość
Jezus nie potępiał nawet prostytutkę a co dalej powiedział nie grzesz więcej powiedział do paralityka. ... "Idź w pokoju i nie grzesz więcej jżeby nie stało cię coś jeszcze gorszego” (J 5,14) czyli z tego wynika ze grzech powoduje cierpienie .... Dokładnie tak. Grzech nasz powoduje cierpienie. Bóg Stworzył nas do Raju a nie do piekielnej wiecznej męki. To my z wolnej woli wybieramy jaką drogą chcemy iść. Bóg Nasz Kochający Ojciec chce byśby kochali Go z wolnej woli. Nie chce mieć nas, Jego Dzieci Bożych za niewolników. Jezus powiedział:" nie czynię z Was niewolników ale przyjaciół Moich" Im więcej czytam Biblię tym więcej do mnie dociera i mogę więcej rozumieć:)