Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja jestem nienormalna czy normalnych facetów już nie ma?

Polecane posty

Gość gosc z numerem 5
N_I_E...nie oskarżam Cie,ale mysle, ze najpierw powinieneś się skupic na swoich problemach i sprobowac je wyprostować. Nie sadze, abys znalazł kobiete, która będzie się dobrze czula w takiej sytuacji.Tym bardziej, ze będzie miała twoje dzieci przeciwko sobie.

Błąd w kobietach tkwi że sie za mocno emocjonalnie angażują a przecież mówię to od poczatku,ze stały zwiazek jest wykluczony.To co się dzieje ,ze zmieniają zdanie??:)

gosc z numerem 5----zdaję sobie z tego sprawe i 10 kobiety już nie będzie.Mam dosyć tej szarpaniny ,chociaż rozstania z mojej strony są kulturalne.Nawet jak przypadkowo je spotykam, jak jestem z inną kobietą kłaniam sie im.

Gość cozabzdury
NIE a widzisz, masz 65 lat i oczekujesz od kobiety aby zaakceptowala Twoje warunki i nie angazowala sie uczuciowo. W jakim swiecie ty zyjesz? taki gosc jak ty wlasnie zlamal mi serce. Bylam i jestem w nim zakochana, kocham go i nic za to nie moge. Lecz on nagle zaczal stawiac warunki, ktorych nie chcialam spelnic i odeszlam od niego. Zastanow sie co Ty robisz, bo uwierz mi zadna kobieta nie zgodzi sie na taki uklad.

gosc z numerem 5--znów masz rację .poniewaz dokładnie tak samo mówią jak TY.:) i to przy drugim spotkaniu.Zdawają sobie sprawe z tego a jednak chcą kontynuować znajomość.kiedyś moze byłem narwańcem znają mnie na cafe z tego lecz po tym co mi się stało zmieniłem się niesamowicie.jestem o wiele spokojniejszy.Możliwe ze kobiety widzą przyszłego partnera a wdowy żądają uniewazienia małżęnstwa i slubu.

W moim wypadku zawsze ja zrywam poniewaz przechodzi to ludzkie pojęcie.Jakbym oszukiwał to rozumiem,ze kobiety mogły się czuć pokrzywdzone.Lecz jasno wykładam zanim sie pokochamy.Są świadome mej sytuacji.

Gość gosc z numerem 5
N_I_E...az się chce napisac , ze jak nie oczekujesz od kobiety, NORMALNEJ kobiety zaangażowania emocjonalnego, to moze spotykaj się z kobietami, które uprawiają zawod stary jak swiat ? :-D Wtedy obie strony będą zadowolone: Ty , bo masz seks czy tylko przytulanko, a one kase. i obie strony bez zobowiazan, tak? Sadzisz, ze nic nie dając w zamian kobiecie, uszczęśliwiasz je tylko swoja obecnoscia????????

cozabzdury--jakbyś nie pragneła rzeczy niemożliwych ode mnie NIGDY bym nie zerwał z Tobą.:)

Gość gość
N_I_E a co będzie jak Ciebie trafi strzała Amora a Ona powie - chciałeś wolnego związku to masz a jak nie to goń się?

Gość gościówa 36
jestes nienormalna poniewaz szukasz faceta podobnego do siebie,a TAKICH FACETÓW NIE MA. Przestań skupiać się na sobie ,na tym czego TY potrzebujesz a facet (normalny)sam sie znajdzie. N_I_E--jesteś kretynem nr 1 ,jak nie chcesz stałego związku to przestań zawracać d**ę kobietom,kup sobie psa i dmuchaną lalę to ci powinno wystarczyć :)

Gość cozabzdury
NIE od Ciebie nie wymagam nic, jestem prawie 30 lat mlodsza od Ciebie. To po pierwsze. Lecz jesli mezczyzna ode mnie wymaga abym sie nie angazowala uczuciowo to jasno mowie bye bye :) gdyby ten w ktorym sie zakochalam tego ode mnie wymagal to bym go od razu zostawila. ale nie. On wrecz zyczyl sobie abym go pokochala. Bez sensu to wszystko jest :-O

gosc z numerem 5-- nie bądz cyniczna i taki patos mi tu nie wrzucaj.Nie zrozumiałaś mnie dokładnie..Jak najbardziej jestem aby uczucia sie pogłębiały między nami lecz z umiarem do sytuacji przecież wyjątkowej nie tylko dla mnie.Wszystko tylko nie stały zwiazek bo tutaj już są komplikacje.Uniewaznienie itd.itp Nie jestem skory aby zrywać przecież można sie spotykać co tydzień i nie musi to być seks.Zwykła rozmowa,czy spacer.Jęsli ma pragnienie na więcej dlaczego miałbym odmawiać??

Gość Czy ja jestem nienormalna
N_I_E- po 50 człowiek szuka nie tylko romansu ale i bratniej duszy i zwyczajnie pomocy, bo dzieci daleko , ja w łóżku z grypą a rosołku nie ma kto ugotować i dogorywasz o suchym pysku.

Gość gosc z numerem 5
N_I_E najpierw wydawalo mi się, ze jesteś facetem z problemami, a teraz widze, ze jesteś głupim facetem :-D Skomplikowany nie jesteś, wiec bardzo szybko mozna cie zrozumieć: szukasz kobiety, która ma być na twoje skinienie ale ty jej nie masz nic do zaoferowania.:-D Powodzenia w lowach- mam nadzieje, ze nie trafisz na kolejna naiwna:-D

gościówa 36--kulturą zbytnio nie grzeszysz.Po co ten wtręt w postaci inwektywu??Mogłaś pominąć i tak mocno się wyraziłaś.A tak zniszczyłaś sobie swoja wypowiedz.Wspólczuje perfidnej,aroganckiej głupoty:O:(

Czy ja jestem nienormalna--masz racje teraz chorowałem 10 dni a dzieci w pracy sa ( nie wszystkie w miejscu mieszkają) więc dlatego te przeziebienie sie przeciagnęło.

Gość czterdziecha co ma pecha
Po czterdziestce nawet szuka kogoś, do kogo można zadzwonić jak człowiekowi smutno i liczyć, że ten ktoś przyjedzie i pójdzie z nami na spacer.

Gość gość
Mysle ze faceci sa do bani.Sa egistami narcyzami uwazaja ze cale nieszczescie to przez kobiety.A kazdemu durniowi przypominam ze w lonie matki przez 6 tygodni sa kbietami a ze natura robi z nich facetow to jest w 80% pomylka bo sa niewyrosnietymi szczeniakami ciagle potrzebuja"mamusi" a ciagle biorac i biorac nic w zamian nie daja.Dawniej to przynajmniej mieli"honor" a teraz to rozmazane debile bezmuzgowce i tak by mozna bylo w kolko. Szkoda tylko mlodego pokolenia bo niczego dobrego juz nie doswiadcza. Bo prawdziwych facetow juz nie ma

Gość Czy ja jestem nienormalna
gościówa 36 "jestes nienormalna poniewaz szukasz faceta podobnego do siebie,a TAKICH FACETÓW NIE MA. Przestań skupiać się na sobie ,na tym czego TY potrzebujesz a facet (normalny)sam sie znajdzie." Uważam, że właśnie o sobie muszę prze wszystkim myśleć!!!!! Ja się przez 20 lat skupiałam na innych i obudziłam się z ręką w nocniku.

gosc z numerem 5-- prosze nastepna już zaczyna mnie obrażać.Jak ma Ci być lepiej ,poskacz sobie po mnie wiecej.Zezwalam Ci na to.Poczujesz się zdrowsza przynajmniej.jeśli twoje małżeństwo nie wypaliło nie musisz sie na mnie odgrywać.Ja żony nie porzuciłem,.To takie tepaki niedouczone po studiach mi numer wycieły.

Gość gościówa 36
ok to teraz kulturalnie drogi Panie NIE ,uważam ze postępujesz niedojrzale umawiając się z kobietami,dając im nadzieje na wspaniałe spędzenie czasu tylko 3 razy w tyg.Jeśli nie planujesz związku ,masz niedokończone sprawy powinieneś w pierwszej kolejności zająć się nimi ,a potem planować spotkania z jakimiś nowymi kobietami. Szukasz zwykłych koleżanek?zapisz się do klubu seniora ,na kurs tanca ,wybierz się z pieskiem na spacer.Nikogo nie skrzywdzisz ,nie bedziesz musiał kończyć znajomośc ,Ty sie wygadasz i miło spędzisz czas. tak moze być?załapałeś o co mi chodzi? :)

gościówa 36--jeden z moich nicków jest Ośla pala.Nie załapałem bo za tepy :D:P:D

Gość gościówa 36
Uważam, że właśnie o sobie muszę prze wszystkim myśleć!!!!! ok ,nie chcesz faceta użalającego się nad sobą któremu musisz uslugiwać,a potem piszesz "Nie szukam męża. Szukam faceta, z którym pójdę do kina, klubu, wyjadę na wczasy, pójdę na imieniny czy grila do znajomych. On nie będzie mi przynudzał cały wieczór jak mu ciężko (Wprost przeciwnie, musi mnie rozśmieszać i adorować). Po udanym wieczorze noc pełna uniesień. "" czyli twój facet ma być uśmiechniętą maszynką spełniającą twoje życzenia,a ty? co ty bedziesz robić ?pachnieć?

gościówa 36--jak się czyta wyrywkowo moje wypowiedzi to przynajmniej w moich oczach się nie ośmieszaj hoża damo :)

Gość Zima001
N_I_E zrob stad laskawie wypad idz gdzies indziej przelewac swoje pseudo madrosci i rozwalac tematy i nie zapomnij zmienic pieluchy duchu kafe. bo cos zalatuje od ciebie

Zima001--nie ładnie się podszywać pod inteligentną kobietę ośla pało :D

Gość gościówa 36
jak się czyta wyrywkowo moje wypowiedzi to przynajmniej w moich oczach się nie ośmieszaj hoża damo to Ty się drogi Panie Nie ośmieszasz,nie ja. Przeczytaj swoje wypowiedzi i zastanów się czy jesteś facetem z jajami ,czy facetem bez jaj :)

Gość czterdziecha co ma pecha
Gosciówa36, a ona się będzie odwdzięczać tym samym.

Gość gość
już wiem kimjest duch cafe :D

Gość gosc z numerem 5
N_I_E...jak widze, nie tylko ja mysle o tobie podobnie.:-) Jeżeli obraza cie wyraz "glupi", mogę napisac "mało inteligentny"...widzisz roznice? U mnie się nic nie wypalilo-skad to przypuszczenie, jesteś wrozka? Jeżeli przedstawiasz na forum swoja historie, to musisz się liczyc z krytyka. Spotkalam kiedyś pana, którego zona była w głębokiej depresji, on się zajmowal dwojka dzieci i...no wlasnie, no co? czego się spodziewal od kolejnych poznanych kobiet? Poglaskania po glowie i pomocy w opiece nad dziecmi? I może jeszcze podziwu, bo on taki dobry mąz o ojciec?????